I love summer tag

Bij mijn poepige blogvriendinneke Esmay zag ik een tijdje gelezen de I love summer tag en sindsdien wil ik hem nog steeds eens doen! Nu wordt het weleens tijd (net als dat het weleens tijd wordt dat er ook echt een zomer is..), dus vandaag ga ik ‘m ook invullen!

Wat is je favoriete nagellak voor de zomer? Uhhh, ALLES! Haha, ik moet zeggen dat ik niet specifiek bepaalde kleuren of nagellakjes alleen in de zomer draag. Wel vind ik met zonnig weer holografische nagellak (zoals deze van Hema) extra leuk en ik merk wel dat ik lichtere kleuren vaker pak (licht blauw, peachy).

Wat is je favoriete lipkleur voor de zomer? Nou, geen haha. Ik ben sowieso geen fan van lipproducten, het trekt me totaal niet. Al vind ik een lippenbalsem met een licht framboostintje voor nu nog wel leuk!

Laat je favoriete zomerjurkje zien. Uhm ja I don’t do dresses.. Ik heb laatst nog een poging gedaan tot het kopen van jurkjes, maar het lukt gewoon niet. Niets staat leuk bij mij, veel jurkjes zijn echt gewoon vormloze tenten of benadrukken juist die dingen die ik liever niet zie, haha! Ik draag wel voornamelijk rokjes met leggings in de zomer overigens (en dan gewoon van die basic zwarte), dat is een stuk luchter dan een broek!

Wat is je favoriete accessoire voor de zomer? Een tas in een vrolijke kleur! En een zonnebril ook denk ik, al moet ik nog even wat nieuwe modellen scoren. Maar een nieuwe tas in een vrolijk kleurtje vind ik sowieso leuk!

Welke zomertrends van dit jaar vind je het meest leuk? Pfoe, ik moet zeggen dat ik niet zo op de hoogte ben van de zomertrends. Nou ja, neon kleding vind ik verschrikkelijk haha! Maar ik vind de trend van de opvallende sneakers wel leuk, zoals die neon achtige Nikes of All Stars in een fel kleurtje.

Wat is je favoriete kaars voor de zomer? Kaarsen, zomer? Kaarsen steek ik wel graag aan in de herfst en winter, maar nu staan ze te verstoffen in mijn kamer haha.

Wat is je favoriete bodyspray en parfum? Ik houuuuu van CK One Summer, zo lekker fris en zomers! Dat is echt mijn favoriet, en hij gaat ook alweer hard haha. En ook Guess Girl vind ik lekker, al is die wel erg zoet!

Hoe is waar jij woont ’s zomers het weer? Ik woon in het zuidwesten en hier is het in de zomer vaak wel wat frisser door wind van zee, wat ik wel fijn vind. Wel regent het hier voor mijn gevoel wel vaker, haha!

Wat vind je het allerfijnst van de zomer? Dat ik merk dat mensen vrolijker worden en ik zelf ook! Ik ben niet echt een zomermens, maar toch merk ik dat het weer in ieder geval een stuk minder deprimerend is. Eerlijk is eerlijk, afgelopen winter had ik aan het eind toch wel een dipje, haha. En ijsjes eten, dat vind ik ook leuk!

Wat zijn jouw plannen voor de vakantie? Helaas loop ik de hele zomer fulltime stage, dus vakantie zit er voor mij niet in!

Wat vinden jullie het leukst aan de zomer? 😀

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. annelie 30 juni 2013

  Leuke tag! Je tas heeft een leuk vrolijk kleurtje 🙂

 2. Sofie 30 juni 2013

  Ik word vrolijk van deze tag!

 3. Laura 30 juni 2013

  Leuke antwoorden! Ik heb hem ook gedaan, volgens mij bijna iedereen! 😉

 4. Debbie 30 juni 2013

  Wat leuk deze tag te lezen

 5. Anna 30 juni 2013

  Leuk om te lezen en wat een mooie foto’s!

 6. Lenneke 30 juni 2013

  Ik wil überhaupt gewoon zomer… mehhh.

 7. Demi 30 juni 2013

  Leuk geantwoord! Kaarsen zijn trouwens wel gezellig voor zwoele zomernachten hoor haha, maarja dan moeten die zwoele zomernachten eerst maar eens komen

 8. Myrthe 30 juni 2013

  Dit vind ik zo’n leuke tag, ik wil ‘m ook nog een keer doen!

 9. Beautyjuf 30 juni 2013

  Erg leuk om de antwoorden te lezen 🙂

 10. femketje 30 juni 2013

  leuke tag, erg pretty foto’s!

 11. Charlotte 30 juni 2013

  Leuke tag! En ik vind je tas heel erg mooi! Waar heb je deze gekocht?

 12. MySimplySpecial 30 juni 2013

  Leuke tag en wat een mooie tas!

 13. Céline 30 juni 2013

  lekker zomerse tag! Jammer genoeg is het nog niet erg lang lekker weer geweest. Dat mensen blijer worden merk ik ook altijd. That makes me smile 🙂

 14. Lies 30 juni 2013

  Heel leuk om te lezen! Zelf draag ik ook eigenlijk nooit jurken. Ik heb ze wel in mijn kast, maar daar blijven ze ook altijd hangen haha. Wat ik het leukste vind aan de zomer is toch wel de vrolijkheid die het met zich meebrengt met alle vrolijke kleuren en mensen.

 15. Kim 30 juni 2013

  Leuk om te lezen! Het fijnste aan de zomer vind ik dat het eindelijk warm genoeg is om leuke zomerjurkjes te dragen.

 16. Kimberly 30 juni 2013

  Leuke tag met mooie foto’s! 😀 En CK one summer is lekker! De flacon zelf al is ook super mooi

 17. jana 30 juni 2013

  Leuke tag is dit 😀 Heb hem vandaag ook gedaan 😀 x

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén