Hema – Holographic Copper & Holographic Bordeaux

Hema, I love you! Sinds kort zijn er namelijk nieuwe nagellakjes en ik heb jullie er al eentje laten zien van de glitterlijn, maar er is nog iets veel beters… Holografische nagellakjes! Ik hou van holografische nagellak, want het ziet er prachtig uit in de zon en het is ook heel mooi om te gebruiken met nail-art. Vandaag laat ik jullie 2 kleurtjes zien!

Links zie je Holographic Copper (#52) en rechts Holographic Bordeaux (#56). De koperen (of eigenlijk meer gouden) kleur kocht ik vooral om te gebruiken bij het maken van nail-art en de donkerroze tint kocht ik omdat hij heel erg lijkt op een heel oud nagellakje van H&M, die ernstig aan vervanging toe was.Holographic Copper (#52) – daglicht en 2x zonlicht

Deze kleur vind ik niet erg mooi bij mijn lichte huidskleur, maar leek me wel leuk om te combineren met bijvoorbeeld roze, blauw of zwart bij een nail-art (en ja, dat ga ik jullie nog laten zien!). Ik vind ‘m echter wel erg mooi, een prima gouden holo! Hij lakte zoals ik gewend ben van de meeste holo’s – niet heel soepeltjes, maar eenmaal opgedroogd ziet het er prima uit. Hij droogt wel halfmat op, een topcoat erover raad ik wel aan!Holographic Bordeaux (#56) – daglicht en 2x zonlicht

Verliefd ben ik op dit kleurtje, ik vind hem echt heel mooi! Niet bordeaux maar gewoon donkerroze. Het holografische effect is bij dit kleurtje in de schaduw opvallender dan bij de gouden kleur, wat ik wel leuk vind. En in de zon is hij prachtig! Ook deze lakte niet super soepeltjes en hij droogte ook halfmat op. Ja, mijn favoriet!

Ik vind deze holo’s toch zeker aanraders. De kleuren zijn best uniek (of ga je in ieder geval niet nu voor deze prijs vinden) en hoewel ze minder fijn lakken dan gewone nagellak, is het prima te doen. Er zijn in totaal 6 kleurtjes te koop, en ook 6 glitters en 6 duochromes. De holografische nagellakjes kosten €3,75 per stuk!