Hema – Holographic Copper & Holographic Bordeaux

Hema, I love you! Sinds kort zijn er namelijk nieuwe nagellakjes en ik heb jullie er al eentje laten zien van de glitterlijn, maar er is nog iets veel beters… Holografische nagellakjes! Ik hou van holografische nagellak, want het ziet er prachtig uit in de zon en het is ook heel mooi om te gebruiken met nail-art. Vandaag laat ik jullie 2 kleurtjes zien!

Links zie je Holographic Copper (#52) en rechts Holographic Bordeaux (#56). De koperen (of eigenlijk meer gouden) kleur kocht ik vooral om te gebruiken bij het maken van nail-art en de donkerroze tint kocht ik omdat hij heel erg lijkt op een heel oud nagellakje van H&M, die ernstig aan vervanging toe was.Holographic Copper (#52) – daglicht en 2x zonlicht

Deze kleur vind ik niet erg mooi bij mijn lichte huidskleur, maar leek me wel leuk om te combineren met bijvoorbeeld roze, blauw of zwart bij een nail-art (en ja, dat ga ik jullie nog laten zien!). Ik vind ‘m echter wel erg mooi, een prima gouden holo! Hij lakte zoals ik gewend ben van de meeste holo’s – niet heel soepeltjes, maar eenmaal opgedroogd ziet het er prima uit. Hij droogt wel halfmat op, een topcoat erover raad ik wel aan!Holographic Bordeaux (#56) – daglicht en 2x zonlicht

Verliefd ben ik op dit kleurtje, ik vind hem echt heel mooi! Niet bordeaux maar gewoon donkerroze. Het holografische effect is bij dit kleurtje in de schaduw opvallender dan bij de gouden kleur, wat ik wel leuk vind. En in de zon is hij prachtig! Ook deze lakte niet super soepeltjes en hij droogte ook halfmat op. Ja, mijn favoriet!

Ik vind deze holo’s toch zeker aanraders. De kleuren zijn best uniek (of ga je in ieder geval niet nu voor deze prijs vinden) en hoewel ze minder fijn lakken dan gewone nagellak, is het prima te doen. Er zijn in totaal 6 kleurtjes te koop, en ook 6 glitters en 6 duochromes. De holografische nagellakjes kosten €3,75 per stuk!

Verder Bericht

Vorige Bericht

36 Reacties

 1. BeautybySunseeree 6 juni 2013

  Oh mooi zeg! Eerlijk gezegt niet verwacht van de Hema 🙂 volgende keer maar eens ff snuffelen daar haha

 2. Kimberly 6 juni 2013

  Dit zijn echt mijn favorieten! Ik vind ze zo onwijs leuk 😀

 3. Janet 6 juni 2013

  Wow, je bent echt ontzettend goed in nagels lakken!! Wat ziet het er strak uit!! Lakjes zijn ook erg leuk, maar ben vooral onder de indruk van jouw skills!

 4. Sofie 6 juni 2013

  Wauw, ik vind ze beide zo mooi!

 5. Beautyjuf 6 juni 2013

  Ok, ik zit hier met jaloerse blikken achter mijn laptop 😉 Dit zijn exact de kleuren die ik nog graag wil hebben. Continu uitverkocht 🙁 Ik ga deze week weer een poging doen om ze te bemachtigen. Erg mooi gelakt!

 6. Mariska 6 juni 2013

  Ze zijn allebei echt zo mooi! 🙂

 7. Beautydagboek 6 juni 2013

  Ik vind de gouden echt heel mooi! Ze glinsteren zo lekker 🙂

 8. Yak Man 6 juni 2013

  Nummer 56 is echt pretty! Ik wist niet eens dat ze holo lakjes verkocht :’)

 9. femketje 6 juni 2013

  Love deze lakjes! Zo mooi 😀

 10. Tedje 6 juni 2013

  Die paarse heb ik ook, vind hem helemaal te gek!

 11. Laura 6 juni 2013

  Mooi! En wat een prachtige foto’s maak je toch altijd 🙂

 12. Milou- LounaBeauty 6 juni 2013

  Ik ben ook verliefd op bordeaux 🙂 !! Top lakje!

 13. Ayla 6 juni 2013

  mooi, ik wil ze ook halen haha 😀

 14. Alyssa 6 juni 2013

  Deze lakken zijn zo mooi! Zelf heb ik de gouden, maar ik vind die andere ook erg pretty <3

 15. Sharon 6 juni 2013

  Oeh ze zijn echt pretty zeg <3

 16. Angelique 6 juni 2013

  Ooooh wat blijven dit toch prachtige lakjes, elke keer weer als ik ze zie haha.

 17. Charlotte 6 juni 2013

  Deze zijn ook echt prachtig! Ik heb er zelf ook 3 uit deze lijn.

 18. Janniek 6 juni 2013

  Ik vind vooral die gouden erg mooi!

 19. Kirsten 6 juni 2013

  Wat een gave lakjes van Hema :D!

 20. Charlotte 6 juni 2013

  Ik vind de bordeauxversie wel mooi 🙂

 21. Danielle 6 juni 2013

  Die eerste vind ik mooi! Ze zijn echt super.

 22. Lies 6 juni 2013

  Hele mooie lakjes! Vooral Holographic Copper trekt mij heel erg om hem zelf ook te kopen.

 23. Annette 6 juni 2013

  Ik heb de bordeux ook en de groene. Die laatste draag ik op dit moment. Hij is fantastisch ik blijf ook maar naar mijn nagels kijken. Hele leuke lakjes dit.

 24. Nicole 6 juni 2013

  Wiehoeee, glittertjes! Wat een prachtige lakjes 🙂

 25. Esmay 6 juni 2013

  Both pretty, maar ik vind de gouden gewoon mooier want paars bluh haha!

 26. Joyce 6 juni 2013

  ze zijn heel erg mooi!

 27. Lotte 6 juni 2013

  Ik vind de gouden (koper vind ik het niet, haha) echt heel mooi! De paarse ook, maar die kleur vloekt denk ik bij mijn huidskleur, haha.

 28. jana 6 juni 2013

  Ooh mooie lakjes 🙂 x

 29. robin 6 juni 2013

  oh so perfect *sigh*

 30. Lisa 7 juni 2013

  Wat een mooie nagellakjes, vooral de paarse spreekt mij aan 🙂

 31. Mara 7 juni 2013

  Ik heb ze nu zo vaak gezien, wil ze nu ook haha. Vooral de roze tint is mooi!

 32. PSbyDila.com 7 juni 2013

  Wauw, prachtig! Wilde ook even zeggen dat ik je nieuwe layout mooi vind, en vooral je header! Weet niet hoelang je het al zo hebt, maar wilde het toch even kwijt. 😉

 33. Anna 8 juni 2013

  Wat een prachtige lakjes!

 34. Evelien 24 juni 2013

  Prachtig vind ik deze! Vooral de paarse, omdat gouden holografische lakjes al een paar jaar op de markt zijn. Ik moet echt snel weer eens naar Hema toe!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén