Handige zonnebescherming van Biodermal en Lancaster!

Je insmeren om je huid te beschermen tegen de zon is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar lui, oh zo lui. Toch heb ik nu twee zonnesprays die het in ieder geval een stuk makkelijker en ook fijner maken om jezelf te beschermen tegen de zon. Ik ben echt blij verrast door hun werking en dus wil ik ze toch even wat aandacht geven!



Ik heb er eentje van Biodermal en eentje van Lancaster. Beiden in een spuitflacon, beiden SPF 30 en beiden waterproof. Die van Biodermal bevat wel net iets meer, die van Lancaster is licht oranje in plaats van doorzichtig (al droogt hij net zo doorzichtig op). En dat ze doorzichtig zijn en eigenlijk heel vloeibaar vind ik echt ideaal! Geen gedoe met witte crème die langzaam intrekt. Die van Biodermal droogt voor m’n gevoel wat sneller op dat die van Lancaster, al ruikt die van Biodermal wel een stuk sterker naar alcohol. Die van Lancaster vind ik stiekem het fijnst, maar helaas is hij toch ook wel behoorlijk prijzig voor een product wat met een beetje pech flink hard gaat.

Ik raad je in ieder geval eens aan om zo’n zonnebescherming uit te proberen als je ook een hekel hebt aan de standaard zonnebrandcrèmes! Ze werken fijn, beschermen net zo goed en zijn handiger in gebruik. Ik ben eigenlijk wel fan van beiden, al ga ik sneller voor die van Biodermal vanwege de prijs!

Lancaster Sun Sport Invisible Mist Wet Skin SPF 30
125 ml – €30,00 (ook verkrijgbaar in SPF 15 en 50)
o.a. bij Douglas, Ici Paris XL, Bijenkorf

Biodermal Vernevelende Zonnespray SPF 30
150 ml – €18,99 (ook verkrijgbaar in SPF 50)
o.a. bij Etos, DA, Douglas, Kruidvat

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Nadine 12 juni 2013

  Pfoe ik ben ook al zo lui als het om zonnebrand gaat, dus dit is wel een goede oplossing! Heb al zo vaak gehad dat ik dacht, ‘ach komt wel goed, doe het zo wel’. Woop woop paar secondes later veranderd in een kreeft..

 2. femketje 12 juni 2013

  ben best nieuwsgierig nu 😀

 3. Sofie 12 juni 2013

  Klinkt heel goed!

 4. Beautydagboek 12 juni 2013

  Die van Lancaster is erg fijn!

 5. Demi 12 juni 2013

  dat lijken me wel handige flessen ja! Dan heb je tenminste niet meer dat ongemak met een lekkende fles of van die dopjes die sproeien in plaats van spuiten :p

 6. Sharon 12 juni 2013

  Handig inderdaad, al heb ik dan wel altijd het idee dat je je beter insmeert als het echt een wat dikkere substantie is zegmaar.

 7. Annelie 12 juni 2013

  Ze lijken me best fijn.

 8. Lies 12 juni 2013

  Ik vind het smeren met zonnebrand echt niks en ik zag toevallig van de week ook een spray op tv langskomen. Ik dacht gelijk die moet ik hebben haha. Die van Biodermal lijkt mij wel wat.

 9. Charlotte 12 juni 2013

  Deze sprays lijken me wel prettig! Ik ben sinds kort echt fan van de zonnebrand sprays. Veel handiger en makkelijker!

 10. Kelly 12 juni 2013

  Ik vind die van Lancaster echt heerlijk, werkt ook erg goed!

 11. Charlotte 12 juni 2013

  Die van biodermal geniet ook mijn voorkeur gezien de prijs… 30€ vind ik echt wel te veel voor zonnebescherming…

 12. Esther - Mango Sorbetto 12 juni 2013

  Ik had die van Biodermal mee op vakantie. Werkt heel fijn maar doordat het zo’n spuitding is en je niet ziet waar je al gespoten hebt, is hij na drie dagen op (wanneer je twee keer per dag je hele lijf inspuit).

 13. Charile 12 juni 2013

  Wij hebben thuis die van biodermal, ik heb hem alleen nog niet getest!

 14. Joyce 12 juni 2013

  Klinken beiden erg goed! Zelf heb ik er laatst ook een van Lancaster aangeschaft

 15. Lotte 12 juni 2013

  Die van Lancaster heb ik ook, vind ’t echt ideaal spul! Wel duur inderdaad, helaas.

 16. jana 12 juni 2013

  Klinkt erg fijn 😀 x

 17. Anna 13 juni 2013

  Lijken me heel fijn, maar inderdaad wel erg aan de prijs.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén