Fotografie – people of Boston

Dat ik dol ben op portretfotografie heb ik al vaker gezegd en ik werd dan ook erg gelukkig van de prachtige foto’s op een site die ik gisteren tijdens het soggen (studie-ontwijkend gedrag) tegen kwam! Nog veel mooier dan alleen goede foto’s is eigenlijk als je ook wat meer te weten kunt komen over de persoon op de foto – zijn of haar passies, dromen, levensverhaal of gewoon wat ze op dit moment denken of voelen. Portraits of Boston is een project van fotograaf Ivan Velinov. In eerste instantie was het doel om de verhalen van mensen te delen en daarbij bijzondere portretten te maken, maar tijdens het project vond de aanslag op de marathon plaats. Heeft dat de inspirerende verhalen anders gemaakt? Nee, eigenlijk niet. Volgens de fotograaf laat dit dan ook het karakter van de stad Boston zien.

Meer zien? Kijk zeker eens op de website!

  1. Echt een mooie site, ik blijf maar lezen. (en dat is geen goed idee, aangezien ik ook nog voor school aan de gang moet πŸ˜‰ )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *