Essie – Tart DecoGisterenavond bracht ik even een surprise visit aan Ilja, die ik alweer véél te lang niet gezien had! En ook al was het kort en waren we moe/lui, het was toch wel weer even gezellig. Ik moest alleen nog wel even mijn nagels lakken en dus besloot ik door Ilja’s voorraadje te graven, waar ik Tart Deco van Essie tegen kwam! Toch wel een van de meest populaire kleurtjes van dit merk, al had ik hem zelf nog nooit geprobeerd. Ik smeerde ‘m op, keek er even naar en.. LIEFDE! Het is een koraalkleurtje, al neigt hij soms meer naar roze en soms meer naar oranje. Dekt in twee laagjes en is niet te opvallend, maar wel lekker zomers. Van lieve Ilja mocht ik ‘m mee naar huis nemen, waarvoor natuurlijk dank! Ik weet zeker dat hij veel gebruikt gaat worden!

  1. Deze heb ik in Amerika gekocht en deze heb ik al zo vaak gedragen. Zeker een van mijn favoriete, het ene moment lijkt hij meer oranje en het andere moment meer roze. Het is en blijft een aparte kleur.

  2. Echt een prachtige kleur! Ik heb hem zelf ook, maar bij mij neigt hij wat meer naar oranje en ik hoopte eigenlijk op wat meer naar roze, maar goed. Het blijft een hele mooie kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *