Empties!

Bij veel bloggers heb ik het al voorbij zien komen – artikelen of filmpjes waarin ze laten zien welke producten ze hebben opgemaakt en wat ze ervan vonden. Ik vind het altijd wel super leuk om te zien én ik was wel benieuwd wat ik zoal zou opmaken in een bepaalde periode, dus ik heb mijn empties ook eens opgespaard! Ik heb niet echt bijgehouden vanaf wanneer dit was, maar ik denk maximaal 2 maanden.

Allereerst.. Nagellakremover! Dit gaat er bij mij echt heel hard doorheen, vooral omdat ik veel nagellakswatches maak maar ook omdat ik m’n nagels gewoon vaak lak. Ik ben niet echt merkvast, al heb ik het liefst wel remover met aceton omdat ik het gevoel heb dat dit toch eigenlijk het beste werkt.

Ook conditioners gaan hard bij mij, ik gebruik best veel in m’n lange haar namelijk. De Take The Heat 3 Minute Miracle conditioner van Aussie vond ik niet zo, of in ieder geval niet zo fijn als de normale variant. De geur van deze treatment was anders en hij was ook wat minder voedend! Het Oil & Care 1 minuut masker van Andrélon vond ik wel super fijn en ook de Nourishing Oil Care conditioner van vind ik een aanrader. En het valt me nu pas op dat ze in dezelfde tube zitten, haha!

Heel jammer vind ik het dat de Andrélon anti-klit spray op is van de Oil & Care lijn, want ook die vond ik super fijn! Ik gebruik meestal een olie of serum in het onderste deel van m’n haar en dan zo’n spray voor de rest. Die van Andrélon maakte m’n haar zacht maar zeker niet extra vet! En ook de Olive & Hair shampoo van Sence Collection (te koop bij Action) vind ik fijn, deze maakte m’n haar namelijk wel goed schoon maar was toch op een of andere manier heel licht.. En eigenlijk perfect als every day shampoo! Zeker een aanrader, en ook nog eens super goedkoop.

Als laatste heb ik een pakje wattenschijfjes opgemaakt.. Of nee, eigenlijk had er een stapeltje moeten liggen maar de rest heb ik weggegooid haha. Ik koop eigenlijk altijd de wattenschijfjes van de Action, ik vind ze prima en ook lekker betaalbaar. En ik heb nog een Dove product opgemaakt, namelijk de Crème Mousse voor de gevoelige huid. Ook die vond ik top, want hij was namelijk heel fluffig en daarmee snel en handig voor onder de douche!

En dat was het! Eigenlijk zou ik alles wel weer opnieuw kopen, op de Aussie conditioner na. Ik heb nog wel wat meer dingen opgemaakt maar ik vergat af en toe even dat ik het eigenlijk op moest sparen, haha. Laat overigens zeker maar weten of jullie dit vaker willen zien!