Current favorites


Ik houuuuu van m’n nieuwe Nikes! Laatst ging ik met Ilja naar ’t winkelcentrum hier in de buurt en het voordeel van rustige winkelcentra is toch dat je tegen leuke aanbiedingen aan kunt lopen. Ik was eigenlijk op zoek naar soort van nette schoenen, maar het is toch echt niet m’n ding. En dus ging ik naar huis met deze half grijze, half zwarte Nikes! Dit model vind ik sowieso heel fijn en heerlijk lopen, en de combi van kleuren en materialen vind ik ook heel leuk. Dat ik op dit moment er even huge blaren door heb.. Dat vergeten we even!

Stage betekent vroeg opstaan en lange dagen en dat betekent dat Mayo in 5 minuten een make-upje erop wilt smeren die gewoon prima blijft zitten. Op dit moment gebruik ik graag de MAX macara, Catrice liquid liner, Skin79 BB-cream en de MAC MSF Natural, samen met blush (maar die wisselt vaak). De BB-cream had ik eigenlijk al een tijd niet meer gebruikt, maar hij blijft fijn en echt de perfecte kleur voor mijn gezicht! En de andere producten blijven gewoon goed zitten, dus dat vind ik ook een groot pluspunt.

Vanwege diezelfde stage heb ik even afscheid moeten nemen van alle neon- en glitterkleuren wat betreft nagellak, en dus loop ik nu voornamelijk met nude en classy rood rond. Ciaté is echt m’n favo merk wat betreft nude nagellakken, zowel Fade To Greige als Iced Frappe zijn perfecte kleuren namelijk. En wat betreft rood is Essie zeker een aanrader (dit is Skirting the Issue) en ook Skyfall van OPI vind ik mooi!

Fan van Mumford & Sons ben ik sowieso al een tijd, maar ik had er eigenlijk al een tijdje niet meer naar geluisterd. Laatst kwam ik weer eens een nummer tegen op YouTube en BAM, hooked again! Ik blijf het heerlijke nummers vinden en ik kan echt genieten van zowel de zang als alles eromheen. En Babel blijft m’n favo album, ik raad je zeker aan om hem eens te beluisteren!

Laatst kocht ik de Jumping Juniper shampoo bar van Lush, een vaste shampoo voor je haar. En wow, hij is fijn! Ik had eerst Squeaky Green, maar daar vond ik de geur niet zo van en de losse groene stukjes waren heel erg irritant. Jumping Juniper heeft echter geen losse stukjes, schuimt een stuk sneller, ruikt lekkerder en zorgt er nog langer voor dat m’n haren niet vet worden. Ik zag zowaar ineens volume bij mijn haarwortels, haha!

Als laatste vind ik deze “vernevelende zonnespray” van Biodermal heel fijn, want het is een zonnebescherming met SPF 30 die helemaal doorzichtig is in plaats van vervelend wit, en ook nog eens snel opdroogt. Echt heel handig, want die wittige waas en dat vette gevoel van zonnebrandcrème vind ik echt vervelend. Hij is ook waterproof, handig dus op lekker plakkerige dagen haha. Zeker een aanrader!

  1. Jaa, Skin 79! Zo’n fijn merk en die heb ik ook. Heel toevallig heb ik er vandaag een review over geschreven, hij is zo ontzettend fijn. Heb al 3 potten opgemaakt. Die eyeliner van Catrice is trouwens ook erg fijn, die van mij is alleen op dus ik moet even een nieuwe kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *