Current favorites


Ik houuuuu van m’n nieuwe Nikes! Laatst ging ik met Ilja naar ’t winkelcentrum hier in de buurt en het voordeel van rustige winkelcentra is toch dat je tegen leuke aanbiedingen aan kunt lopen. Ik was eigenlijk op zoek naar soort van nette schoenen, maar het is toch echt niet m’n ding. En dus ging ik naar huis met deze half grijze, half zwarte Nikes! Dit model vind ik sowieso heel fijn en heerlijk lopen, en de combi van kleuren en materialen vind ik ook heel leuk. Dat ik op dit moment er even huge blaren door heb.. Dat vergeten we even!

Stage betekent vroeg opstaan en lange dagen en dat betekent dat Mayo in 5 minuten een make-upje erop wilt smeren die gewoon prima blijft zitten. Op dit moment gebruik ik graag de MAX macara, Catrice liquid liner, Skin79 BB-cream en de MAC MSF Natural, samen met blush (maar die wisselt vaak). De BB-cream had ik eigenlijk al een tijd niet meer gebruikt, maar hij blijft fijn en echt de perfecte kleur voor mijn gezicht! En de andere producten blijven gewoon goed zitten, dus dat vind ik ook een groot pluspunt.

Vanwege diezelfde stage heb ik even afscheid moeten nemen van alle neon- en glitterkleuren wat betreft nagellak, en dus loop ik nu voornamelijk met nude en classy rood rond. Ciaté is echt m’n favo merk wat betreft nude nagellakken, zowel Fade To Greige als Iced Frappe zijn perfecte kleuren namelijk. En wat betreft rood is Essie zeker een aanrader (dit is Skirting the Issue) en ook Skyfall van OPI vind ik mooi!

Fan van Mumford & Sons ben ik sowieso al een tijd, maar ik had er eigenlijk al een tijdje niet meer naar geluisterd. Laatst kwam ik weer eens een nummer tegen op YouTube en BAM, hooked again! Ik blijf het heerlijke nummers vinden en ik kan echt genieten van zowel de zang als alles eromheen. En Babel blijft m’n favo album, ik raad je zeker aan om hem eens te beluisteren!

Laatst kocht ik de Jumping Juniper shampoo bar van Lush, een vaste shampoo voor je haar. En wow, hij is fijn! Ik had eerst Squeaky Green, maar daar vond ik de geur niet zo van en de losse groene stukjes waren heel erg irritant. Jumping Juniper heeft echter geen losse stukjes, schuimt een stuk sneller, ruikt lekkerder en zorgt er nog langer voor dat m’n haren niet vet worden. Ik zag zowaar ineens volume bij mijn haarwortels, haha!

Als laatste vind ik deze “vernevelende zonnespray” van Biodermal heel fijn, want het is een zonnebescherming met SPF 30 die helemaal doorzichtig is in plaats van vervelend wit, en ook nog eens snel opdroogt. Echt heel handig, want die wittige waas en dat vette gevoel van zonnebrandcrème vind ik echt vervelend. Hij is ook waterproof, handig dus op lekker plakkerige dagen haha. Zeker een aanrader!

Verder Bericht

Vorige Bericht

32 Reacties

 1. Laura 13 juni 2013

  Super leuke favorieten! Jumping Juniper heb ik ook alleen al een poosje niet meer gebruikt. Oeps.

 2. femketje 13 juni 2013

  erg mooie lakjes 😀

 3. Demi 13 juni 2013

  Een vaste shampoo voor je haar? Dat lijkt me stiekem best wel moeilijk haha!

  • Marjolein 13 juni 2013 — Berichtauteur

   Valt wel mee! Het is gewoon vergelijkbaar met een blok zeep eigenlijk en ik wrijf er even mee over m’n natte haar, dan gaat het al super snel schuimen :).

 4. LaraLaurentia 13 juni 2013

  Nu wil ik de vaste shampoo ook! Had je gisteren moeten zeggen, had ik in mijn wishlist kunnen zetten xD

 5. Charile 13 juni 2013

  Mooie favorieten!

 6. Danielle 13 juni 2013

  Jaa, Skin 79! Zo’n fijn merk en die heb ik ook. Heel toevallig heb ik er vandaag een review over geschreven, hij is zo ontzettend fijn. Heb al 3 potten opgemaakt. Die eyeliner van Catrice is trouwens ook erg fijn, die van mij is alleen op dus ik moet even een nieuwe kopen

 7. Kirsten 13 juni 2013

  Mooie favorieten (:! Skin 79 ik zag daar net een review over bij Danielle, dat zag er heel mooi uit!

 8. Ilja 13 juni 2013

  Ze zijn inderdaad erg leuk! Verder ben ik ook mega blij met je Catrice eyeliner aanrader, heb hem sinds dien elke dag op… No creasing <3

 9. Beautyjuf 13 juni 2013

  Wat een mooie favorieten! Met name de nagellakjes 🙂

 10. Anna 13 juni 2013

  Wauw, die schoenen zijn echt mooi! En die lakjes ook <3

 11. Sofie 13 juni 2013

  Wat een leuk artikel!

 12. Esmay 13 juni 2013

  Jaaa, je Nikes zijn echt zo tof <3! En door jou ga ik ook even weer Mumford & Sons luisteren haha!

 13. Charlotte 13 juni 2013

  Mooie favorieten! Ik ben nu wel heel benieuwd naar Jumping Juniper.

 14. isabelle 13 juni 2013

  super coole schoenenn!

 15. Lies 13 juni 2013

  Hele leuke favorieten! De Nike schoenen vind ik heel erg mooi. De Jumping Juniper shampoo bar lijkt mij ook erg fijn.

 16. robin 13 juni 2013

  ik vind Mumford & Sons echt awesome, haha!

 17. Charlotte 13 juni 2013

  De MSF van MAC is zeer fijn in gebruik 🙂 en die die spray van biodermal lijkt me ook superfijn in gebruik…

 18. Joyce 13 juni 2013

  Mooie favorieten weer!

 19. Nina 13 juni 2013

  Leuke favorieten!

 20. Esther - Mango Sorbetto 13 juni 2013

  Ik vind Mumford & Sons ook erg gaaf! Heb ze vorig jaar op Pinkpop gezien, was super!

 21. Kimberly 13 juni 2013

  Die schoenen zijn zo leuk! En oo dat liedje, ik heb er een nieuwe favoriet bij <3

 22. Marjolein 13 juni 2013

  Woooow die schoenen zijn leuk!

 23. Kelly 13 juni 2013

  Lijken me erg fijne producten, en wat zijn je nikes gaaff!

 24. Annelie 13 juni 2013

  Mooie favorieten! Je Nikes zijn leuk!!

 25. jana 13 juni 2013

  Ooh de Jumping Juniper wil ik ook 😀 x

 26. Milou- LounaBeauty 13 juni 2013

  Ik ben benieuwd naar die van Biodermal!! 🙂

 27. Sabine 13 juni 2013

  Die schoenen, zo awesome!

 28. Alyssa 13 juni 2013

  Wat een gave schoenen!

 29. Sophie 13 juni 2013

  Mooie nagellakjes! Vooral die van Ciaté 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén