Trying out – portraits!

Goede portretfoto’s kunnen maken is iets wat ik nog best graag zou willen leren. Het meest bijzonder vind ik vaak namelijk adembenemende foto’s van bijzondere mensen, maar zo makkelijk is dat helaas niet. Misschien.. zelfs wel een van de moeilijkste dingen qua fotografie. De laatste tijd probeer ik er wel wat meer mee te oefenen en hierboven zie je het resultaat so far! Ilja gaat gelukkig vaak zat vrijwillig voor de camera zitten en tijdens haar verjaardagsfeestje had ik ook de kans om Madelon en Miranda op de foto te zetten (en ik maakte nog veel meer foto’s, die je hier kunt zien!). Inmiddels heb ik ook al een boel handige tips mogen ontvangen van Sabine, die wat mij betreft echt prachtige portretten weet te maken (zowel buiten als in een studio). Ik ga in ieder geval flink oefenen, zodat ook mijn portretten hopelijk ooit erg tof kunnen worden. En graag hoor ik van jullie wat jullie van de foto’s vinden! πŸ˜€

  1. Awh, dankjewel voor de complimenten! De foto’s van Ilja had ik nog niet gezien, wat heb je haar mooi vastgelegd! De kleur van de achtergrond en belichting rechtsonder laat haar echt stralen. πŸ™‚

  2. Ah ik vind de portretten van Ilja heel mooi! Ze zijn allemaal echt leuk en spontaan. Ik vind portretten maken ook heel tof om te doen, hoewel ik nu eigenlijk alleen mezelf op de foto zet, haha.

  3. Ze zijn echt zo tof en mooi! Je hebt wel echt talent hoor, voor fotografie. Ik wil vrijwillig portretmodel zijn, het lijkt me echt zo leuk om zulke mooie foto’s van jezelf te hebben!

  4. Ik vind ze erg mooi geworden, vooral de spontane van Madelon i like! Ook is het leuk om voor de verandering eens mooie foto’s van mezelf te hebben, ipv alleen maar rare haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *