Trying out – portraits!

Goede portretfoto’s kunnen maken is iets wat ik nog best graag zou willen leren. Het meest bijzonder vind ik vaak namelijk adembenemende foto’s van bijzondere mensen, maar zo makkelijk is dat helaas niet. Misschien.. zelfs wel een van de moeilijkste dingen qua fotografie. De laatste tijd probeer ik er wel wat meer mee te oefenen en hierboven zie je het resultaat so far! Ilja gaat gelukkig vaak zat vrijwillig voor de camera zitten en tijdens haar verjaardagsfeestje had ik ook de kans om Madelon en Miranda op de foto te zetten (en ik maakte nog veel meer foto’s, die je hier kunt zien!). Inmiddels heb ik ook al een boel handige tips mogen ontvangen van Sabine, die wat mij betreft echt prachtige portretten weet te maken (zowel buiten als in een studio). Ik ga in ieder geval flink oefenen, zodat ook mijn portretten hopelijk ooit erg tof kunnen worden. En graag hoor ik van jullie wat jullie van de foto’s vinden! πŸ˜€