Shoppings with LotteAfgelopen maandag hadden Lotte en ik een spontane meet in Rotterdam. Ik had namelijk nog wat Sephora goodies voor haar en zij wilde graag naar New Look (en een meet met Lotte is altijd leuk :D), dus doken we de stad in! Ik kocht niet super veel, vooral eten en drinken haha. We vonden wel ineens Barry M nagellak bij River Island, wat ik er nog nooit gezien had! Heel veel kleuren hadden ze niet, maar ik nam wel een glitterlakje mee die Amethyst Glitter heet (en waar jullie nog swatches van te zien krijgen), voor €4. Bij H&M kocht ik haarelastiekjes voor €1,95 en een toilettasje van precies het formaat dat ik zocht, doorzichtig met flamingo’s erop. Die was €2,95!

Hoewel het niet heel lang was, vond ik het super leuk om Lotte weer eens te zien! Een foto van Lotte en een Drizzle Shake kun je trouwens hier bekijken, en er is ook nog bewegend beeld (*schaam*) van.

    1. Een nieuwe shake van Burger King, ik had ’t ook nog nooit gezien! Maar er zit een soort aardbeienjam in, waardoor het minder chemisch smaakt dan een gewone aardbeienshake. Heel jum!

  1. Ja, Barry M heb ik er wel vaker gezien! Maar ik zie ze altijd maar random los op tafels liggen, niet netjes in een schap en/of alle beschikbare kleuren bij elkaar xD (misschien heb ik er daarom nooit één gekocht).

  2. Jaa drollies, ik wilde ook weer meeten met jullie 🙁 Haha! Nee hoor 😀 (Die Vine vind ik trouwens echt heel grappig :P)
    Toffe spulletjes heb je gekocht, die nagellak is lovely.

  3. Wat gezellig! Wat een leuke aankoopjes, ik wist ook niet dat ze Barry M verkochten bij de River Island, wa tleuk. En die drizzle shake ziet er echt heeerlijk uit, en die Vine is zo leuk, haha 😀

  4. Haha, die foto van Lotte, zij heeft zo’n leuk en blij hoofd! <3 Word er gewoon blij van haha. Je Barry M lakje is prettyyy trouwens, en dat toilettasje is ook cute ^_^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *