Shoplog – Nail polishhhh!

Oeps. De laatste paar dagen was ik bij m’n broer omdat het wat handiger was met Koninginnedag en school, maar er is een nadeel (en soms voordeel) aan.. Het is dicht bij de binnenstad en dat is gevaarlijk, haha! Helemaal als ik in een nagellak-shop-bui ben, wat ik toevallig de afgelopen dagen was. De buit?

Bij Kruidvat is deze week het “nagelfestival” – 1+1 gratis op alle nagellak en nagelverzorging (wordt verrekend als 50% korting)! Ik besloot dan ook maar wat back-ups van m’n favo topcoat in te slaan, de Essence Better Than Gel Nails Top Sealer. Ik nam 2 flesjes van de Quick Dry versie mee en 2 van de High Gloss, al droogt die tweede voor mijn gevoel net zo snel. Normaal kosten ze €2,59 per stuk! Ook nam ik de base sealer mee, die heb ik nog nooit geprobeerd dus daar was ik wel benieuwd naar. Ook deze kost normaal €2,59.


Ik pakte ook nog het Catrice glitternagellakje wat ik al een tijdje wilde, I’m Dynamite. Deze is normaal €2,99. Verder kocht ik ook nog 3 kleurtjes bij Hema, waaronder dit glitternagellakje (#76). Sinds kort heeft Hema namelijk drie nieuwe special effect lijnen – glitter, duochrome en holografisch. Do like! Ik weet de prijs niet meer, maar hij was rond de €3.


Daarnaast kocht ik ook nog twee holografische kleurtjes, want daar ben ik dol op! Ik besloot een paarsige (#56) en een gouden (#52) mee te nemen, al waren er nog meer kleuren. Deze waren iets duurder, ik geloof €3,75 per stuk. Alle nieuwe kleurtjes kun je overigens onder andere hier bekijken!

Oké, en nu mag ik van mezelf even voorlopig geen nagellak kopen haha! Al wil ik stiekem nog wel wat van die holografische kleurtjes.. No, no! Het nagellakfestival bij Kruidvat duurt nog tot het eind van de week, dus als je nog wat leuke kleurtjes of back-ups wilt scoren dan kun je dat vooral nu heel goed doen :D. Swatches van de Hema lakken en het Catrice lakje komen er uiteraard nog aan!