Shoplog – Nail polishhhh!

Oeps. De laatste paar dagen was ik bij m’n broer omdat het wat handiger was met Koninginnedag en school, maar er is een nadeel (en soms voordeel) aan.. Het is dicht bij de binnenstad en dat is gevaarlijk, haha! Helemaal als ik in een nagellak-shop-bui ben, wat ik toevallig de afgelopen dagen was. De buit?

Bij Kruidvat is deze week het “nagelfestival” – 1+1 gratis op alle nagellak en nagelverzorging (wordt verrekend als 50% korting)! Ik besloot dan ook maar wat back-ups van m’n favo topcoat in te slaan, de Essence Better Than Gel Nails Top Sealer. Ik nam 2 flesjes van de Quick Dry versie mee en 2 van de High Gloss, al droogt die tweede voor mijn gevoel net zo snel. Normaal kosten ze €2,59 per stuk! Ook nam ik de base sealer mee, die heb ik nog nooit geprobeerd dus daar was ik wel benieuwd naar. Ook deze kost normaal €2,59.


Ik pakte ook nog het Catrice glitternagellakje wat ik al een tijdje wilde, I’m Dynamite. Deze is normaal €2,99. Verder kocht ik ook nog 3 kleurtjes bij Hema, waaronder dit glitternagellakje (#76). Sinds kort heeft Hema namelijk drie nieuwe special effect lijnen – glitter, duochrome en holografisch. Do like! Ik weet de prijs niet meer, maar hij was rond de €3.


Daarnaast kocht ik ook nog twee holografische kleurtjes, want daar ben ik dol op! Ik besloot een paarsige (#56) en een gouden (#52) mee te nemen, al waren er nog meer kleuren. Deze waren iets duurder, ik geloof €3,75 per stuk. Alle nieuwe kleurtjes kun je overigens onder andere hier bekijken!

Oké, en nu mag ik van mezelf even voorlopig geen nagellak kopen haha! Al wil ik stiekem nog wel wat van die holografische kleurtjes.. No, no! Het nagellakfestival bij Kruidvat duurt nog tot het eind van de week, dus als je nog wat leuke kleurtjes of back-ups wilt scoren dan kun je dat vooral nu heel goed doen :D. Swatches van de Hema lakken en het Catrice lakje komen er uiteraard nog aan!

Verder Bericht

Vorige Bericht

35 Reacties

 1. Anna 1 mei 2013

  Mooie lakjes! Vooral die holografische van de Hema 🙂

 2. Lotte 1 mei 2013

  Die holo’s van Hema zijn zoooo mooi! En zo zeg, jij hebt voorlopig wel weer even genoeg topcoats in huis, hahaha.

 3. Edith 1 mei 2013

  Oeh die holo lakjes van de Hema zijn echt heel mooi!

 4. Kirsten 1 mei 2013

  Goed geshopt zo te zien (: prachtige lakjes <3!

 5. silja 1 mei 2013

  Ik ben ook helemaal fan van die lakken van Hema. Misschien toch nog maar die gouden meenemen, want die heb ik niet gekocht.

  Jij bent echt helemaal fan van die top coat van Essence he?? Misschien dat ik hem toch maar moet gaan halen.. Hoe snel is de droogtijd dan ongeveer met die topcoats?

  big kiss..
  En nogmaals sorry voor het grapje met mijn afgeknipte haren 😀

  • Marjolein 1 mei 2013 — Berichtauteur

   Ja, die topcoat vind ik echt super fijn! De droogtijd is iets trager dan INM/Seche Vite, maar vaak lak ik m’n nagels ongeveer een uurtje tot anderhalf uur voordat ik ga slapen en gaat het alsnog goed. En mijn nagellak blijft met die topcoats vrij lang zitten, want het wordt een soort gel laagje in plaats van dat het hard wordt (en er bij mij snel vanaf chipt). En van de grap met je haar moet ik nog steeds bijkomen ;)!

 6. Wendy 1 mei 2013

  Een goede buit! 🙂 Die van de Hema zien er erg gaaf uit.

 7. Frances 1 mei 2013

  REVIEW PLEASEEE! ;D

 8. jana 1 mei 2013

  Prachtige lakjes allemaal 😀 x

 9. femketje 1 mei 2013

  Oeh mooie aankopen!

 10. Ilja 1 mei 2013

  Had je echt nodig enzo… Nagellak! En dan maar schelden op mijn schoenen en kleding 😉 ghehhe

 11. Chantal 1 mei 2013

  Leuke lakjes heb je gescoord

 12. Beautytalk 1 mei 2013

  Die holographic en glitter lakjes heb ik ook! Ze zijn zo mooi!
  Eefje

 13. Vera 1 mei 2013

  Wat een mooie lakken en top coats heb je wel voor even weer genoeg haha 🙂

 14. Esther - Mango Sorbetto 1 mei 2013

  Leuke lakjes heb je gekocht! Ik was vanmiddag nog bij Kruidvat maar wist niet van het nagelfestival 🙁

 15. Wendy (MissPinkyNails) 1 mei 2013

  Je hebt goed je best gedaan! De lakken van de Hema zijn echt prachtig!

 16. Djuli 1 mei 2013

  Leuke shoplog 🙂
  Die holo’s van de Hema zijn echt mooi! Heb er zelf ook eentje

 17. Kelly 2 mei 2013

  Wat een leuke lakjes heb je gescoord!

 18. Alyssa 2 mei 2013

  Mooie lakken heb je geshopt 🙂

 19. Charile 2 mei 2013

  Mooie lakjes!

 20. Soesja 2 mei 2013

  Ooh ik ga nog wel even kijken bij Kruidvat dan! Die holographische lakjes zijn trouwens supertof 🙂

 21. Miss Sentinelli 2 mei 2013

  Super mooie lakjes!!

 22. Josephine 2 mei 2013

  Oooh die zijn allemaal mooi! Handig ook van de korting voor backups.

 23. LinvanT 2 mei 2013

  Ik vind het ook een hele fijne topcoat. Ik moet ook eens bij de hema gaan loeren naar die glitterlakjes. Ik kwam eigenlijk niet verder dan de holo’s en de duochromes 😛

  • Marjolein 3 mei 2013 — Berichtauteur

   Herkenbaar hoor, ik sprong ook vooral hysterisch voor het stukje schap met de holografische lakjes haha! Er zitten blijkbaar ook glitterlakjes tussen die in twee laagjes helemaal dekkend zijn, do like!

 24. Nicole 2 mei 2013

  die hema lakjes vind ik zo leuk!

 25. Charlotte 2 mei 2013

  Mooie lakken allemaal!

 26. Anna 2 mei 2013

  Ha shopper! Ik ben benieuwd naar die coatings!

 27. Anne-Floor 3 mei 2013

  Ik ben gisteren ook een beetje losgegaan bij het Nagelfestival, hehe. *guilty*
  Heb ook even de quick dry topcoat ingeslagen, geweldig spul!

 28. Gerrianne 3 mei 2013

  Ha, shopgirl! Ik vind het knap van je dat het niet nog meer is geworden, maar je bent aardig losgegaan. En je zegt dat het nu voorlopig gebeurt is? Je weet dat het gevaarlijk is om op je blog te zetten, haha! Nee, leuk shoplogje en ik ben heel benieuwd naar Essence!

 29. Mariska 3 mei 2013

  Mooi hoor al die lakjes 🙂

 30. Merel 5 mei 2013

  Mooie lakken heb je geshopt! Het is best wel weinig als je het vergelijkt met mijn aankopen van het nagelfestival (16 lakken), hihi! Je hoeft je dus niet te schamen 😉
  Die Hema lakken zijn ook prachtig, ik heb 1 holografisch lakje en ben er gek op!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén