Sally Hansen – Mermaid’s Tale

Sally Hansen.. Behoorlijk bekend in Amerika, maar toch niet zo in Nederland. Laatst was ik bij een Coty event en kregen we niet alleen de kans om de nagellakjes daar uit te proberen, maar we kregen er ook drie mee naar huis. Yay! En vandaag laat ik jullie m’n favo kleurtje zien.

De dekking van Mermaid’s Tale is vrij mwah, in twee laagjes zie je nog steeds duidelijk je nagels er doorheen. Maar gelukkig maken de glitters het kleurtje juist zo bijzonder, dus is hij ideaal als glittertopcoat over een ander kleurtje!


En dus bracht ik ‘m aan over zwart, wat ik een geweldig mooie combo vind! Ik bracht twee laagjes aan en probeerde de grotere glitters te verdelen, wat best goed lukte. Sally Hansen belooft dat de nagellakjes van de complete salon manicure lijn 7-in-1 zijn (basecoat, groeistimulering, nagelverharder, intense kleur, intense glans, topcoat & anti chip bescherming) en hoewel ik nu niet echt kan zeggen of ik van alles ook echt wat merk, merk ik wel dat hij een mooie glans heeft! Vaak drogen vooral glitterlakken halfmat op, maar deze lak behoudt z’n mooie glans en droogt bovendien ook nog relatief snel. Like!


Als laatste besloot ik het nog iets leuker te maken met een nagelsticker, van een setje wat ik ooit op eBay had besteld. Geen geweldig fijne sticker, maar wel een leuk printje en een grappige afwisseling met de rest!

Mermaid’s Tale vind ik in ieder geval een toffe glittertopcoat die ik zeker vaker ga pakken! Het kwastje vind ik overigens ook heel fijn, want hij is vrij plat en rond. En het stukje rubber bij de dop vind ik ook geniaal bedacht, geen gedoe met afbrekende tanden meer als hij niet open wil haha! Het nagellakje kun je kopen bij Ici Paris en Bol.com, voor €11,99.

  1. Als topcoat vind ik hem echt supermooi! En je hebt er weer een leuke twist aan gegeven met een nagelsticker. Ik ben begin die stickers nu toch wel leuk te vinden, hoewel ik ze eerst verschrikkelijk vond, haha!

  2. Ik vind hem lijken op een oud lakje van Essence. Maar hij is erg mooi over een zwarte nagellak, pretty!
    Ik ontdekte net pas je blog, leuke blog heb je! Nog veel plezier en succes in het blogwereldje!
    Liefs, BeautyLiner

  3. Die nagelsticker, ik dacht eerst dat je dat zelf had gedaan! Die vind ik misschien nog wel mooier dan de lak haha. Ik vind de lak ook gaaf hoor maar die sticker, ik hou van turquize met goud! Mss dat ik dat wel een ga proberen op een nagel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *