Personal update


Zo, ik vond het wel weer eens tijd voor een persoonlijke update. Waarom? Omdat ik weer een hoofdstuk in het leven van een studente afgesloten heb en (hopelijk) afgelopen maandag m’n allerlaatste tentamen ever heb gemaakt! OHYES :D. Goed, ik moet de cijfers van m’n laatste keuzevak nog afwachten, maar ik heb nog wel goede hoop. Na het tentamen ging ik trouwens met wat studiegenootjes mee om het einde van m’n master te vieren (wat betreft de vakken dan in ieder geval), bij de Kralinge Plas! Het was heeerlijk weer zoals je op de foto’s kunt zien, al ben ik wel verbrand. Maar ach, als het maar gezellig is!

Helaas ben ik alsnog niet klaar met m’n master, want nu moet het echte afstuderen nog gaan beginnen! En dit doe je door een scriptie/thesis te schrijven. Ik heb er al aan moeten werken, maar vanaf volgende week ga ik echt hard aan de bak. Ik ga dan ook stage lopen, dus dan begint het harde werken echt ;). Bij deze wil ik dan ook zeggen dat het zo kan zijn dat ik nog onregelmatiger blog en ook minder actief ga zijn met het achterlaten van reacties en dergelijken. Ik weet nog niet of het goed te combineren gaat zijn of dat je me na een stagedag op kunt vegen, dus dat is nog even afwachten haha!

Ik hoop in ieder geval dat jullie ook nog hebben kunnen genieten van de twee zonnige dagen die we hadden! En dat voor jullie de zomervakantie al dichtbij begint te komen!