On the hunt – business proof kleding

Nog even en ik moet er echt aan gaan geloven.. Afstuderen! En als onderdeel van dit afstuderen ga ik stage lopen bij een bedrijf, wat ik een hele goede reden vind om eens op zoek te gaan naar leuke kledingstukken die zowel business-proof zijn, als zomers en vrolijk. Gelukkig is het bedrijf niet erg streng qua kledingvoorschriften, maar een beetje netjes kan natuurlijk geen kwaad.

En bij voorkeur zoek ik lekker vanuit mijn luie stoel en bestel ik de kleding online! Ik ben vooral op zoek naar shirtjes en dat vind ik toch altijd best lastig, want vaak zijn ze of te saai naar mijn smaak, of is de vorm toch niet zo mooi bij mijn lichaam. Toch heb ik al wel een paar leuke gezien en vooral shirts met accentjes bij de mouwen of hals vind ik heel leuk! En eigenlijk ben ik ook nog op zoek naar een blazer, maar dan wel eentje die toch net even iets anders is dan een simpele, grijze of zwarte. Ik zie potentie in de blauwe met print, mits gecombineerd met wat sportievere items!

Wat zou jij aantrekken als je in mijn situatie zat?

Deze blogpost is in samenwerking met Your-Look-For-Less geschreven.