On the hunt – business proof kleding

Nog even en ik moet er echt aan gaan geloven.. Afstuderen! En als onderdeel van dit afstuderen ga ik stage lopen bij een bedrijf, wat ik een hele goede reden vind om eens op zoek te gaan naar leuke kledingstukken die zowel business-proof zijn, als zomers en vrolijk. Gelukkig is het bedrijf niet erg streng qua kledingvoorschriften, maar een beetje netjes kan natuurlijk geen kwaad.

En bij voorkeur zoek ik lekker vanuit mijn luie stoel en bestel ik de kleding online! Ik ben vooral op zoek naar shirtjes en dat vind ik toch altijd best lastig, want vaak zijn ze of te saai naar mijn smaak, of is de vorm toch niet zo mooi bij mijn lichaam. Toch heb ik al wel een paar leuke gezien en vooral shirts met accentjes bij de mouwen of hals vind ik heel leuk! En eigenlijk ben ik ook nog op zoek naar een blazer, maar dan wel eentje die toch net even iets anders is dan een simpele, grijze of zwarte. Ik zie potentie in de blauwe met print, mits gecombineerd met wat sportievere items!

Wat zou jij aantrekken als je in mijn situatie zat?

Deze blogpost is in samenwerking met Your-Look-For-Less geschreven.

Verder Bericht

Vorige Bericht

7 Reacties

 1. femketje 24 mei 2013

  Toen ik in mijn laatste jaar zat droeg ik veel blazers en nette jeans :3

 2. Anne 24 mei 2013

  Lastig he, ik ken het dilemma nog van toen ik een paar maanden geleden voor het eerst ging werken. Zelf vind ik het vooral fijn om inderdaad wat basic items te hebben zoals een blazer en een net rokje. Kan je prima bij de H&M vinden bijvoorbeeld. En dan combineren met wat vrolijke items zodat je er niet uitziet alsof je al 80 bent 😉
  Ben benieuwd wat het gaat worden!

 3. Emilia 24 mei 2013

  Fijn dat je bedrijf niet zo streng is met de kledingvoorschriften! Dan zit je met een blazer en wat mooie shirtjes inderdaad wel goed. Of blousen, ook leuk (en netjes haha)!

 4. I scream beauty 24 mei 2013

  Ik zou ook een aantal leuke jasjes shoppen!

 5. Charlotte 24 mei 2013

  Ik zou denk ik ook gaan voor een aantal blazers. Altijd makkelijk te combineren en staat altijd wel netjes.

 6. robin 24 mei 2013

  ja ik denk zwarte jeans en een witte blouse (desnoods met zo’n leuk kraagje ^_^) en een zwarte blazer.

 7. Astrid 29 mei 2013

  Ik zit in precies dezelfde situatie.. Zelf ben ik vooral aan het kijken naar blazers, maar die zijn vrij duur vind ik! (a la vaak minimaal 35 euro per stuk, zelfs in de sale, omdat het een ‘basic’ is denk ik) Vooral omdat ik altijd budgetproof en sale shop is die prijs ff slikken, haha! 😛

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén