New in + on its way – eBay!

EBay.. Het is niet zo goed voor me, haha! Dingen zijn er te leuk, te aantrekkelijk en eigenlijk ook te goedkoop ;). De laatste tijd heb ik weer wat dingetjes besteld en het leek me wel leuk om deze weer eens te laten zien!Zo bestelde ik onder andere 3 nieuwe telefoonhoesjes! Ik heb al best veel hoesjes, maar eigenlijk hadden ze allemaal wel gebreken (ofwel, waren ze allemaal niet handig) op eentje na en dus wilde ik wel wat nieuwe. De roze en de doorzichtige zijn hetzelfde, namelijk mat aan de achterkant en normaal plastic aan de rand. I like! Ik bestelde ze wel bij verschillende verkopers en had ook eigenlijk niet echt door dat ze hetzelfde waren. De roze komt hier van en de doorzichtige hier (en ik kreeg er screenprotectors bij), allebei rond de €2,60. Ook de blauwe is half mat/half glanzend, maar wel net iets anders. Ik ben er alleen nog niet uit of ik het kleurtje echt zo leuk vind.. Bovendien zit hij wel erg strak om m’n telefoon. Je kunt ‘m in ieder geval hier vinden, voor €1,55.


Ook bestelde ik nog een kwast, een dupe van de RealTechniques kwasten. Ik had er al twee en die zijn me zo goed bevallen, dat ik ze eigenlijk allemaal wel wil ;). Ik besloot deze keer voor een stippling brush te gaan (#1053) omdat ik zo’n kwast graag gebruik voor blush. Ik heb ‘m nog niet echt goed geprobeerd, maar hij voelt wel fijn aan! Je kunt ‘m hier vinden voor ongeveer €2,60 (of zoek op “professional powder brush”). Op de foto zie je overigens ook nog #1051 (fijn voor poeder) en #1052 (fijn voor foundation en concealer), beiden ook zeker aanraders!


Ik bestelde ook nog iets voor fotografie, waar ik eBay ook echt ideaal voor vind. Ik kocht een “step down filter” zodat ik de macrofilters die ik voor m’n 50mm lens heb gekocht, ook op mijn andere lenzen kan gebruiken. Die hebben namelijk een andere diameter dan m’n 50mm lens en nieuwe macrofilters kopen was een stuk duurder dan zo’n soort tussenstukje! Deze was ongeveer €1,55 en kocht ik hier. Inmiddels heb ik ‘m ook al gebruikt, namelijk voor deze foto’s!

Als laatste zijn er nog wat dingen naar me onderweg, maar die heb ik vrij recent besteld dus dat duurt waarschijnlijk nog even. Zo was m’n moeder op zoek naar een nekkoord voor d’r mp3speler en zoals altijd bleek eBay dat wel te hebben, haha! Ik betaalde slechts €1,16 voor 6 stuks, hier! Ik bestelde ook een set met een rreflectorscherm en verschillende hoezen, wat handig is voor portretfotografie. Als ze er zijn en ik ze een beetje heb kunnen proberen, zal ik jullie hier meer over vertellen! De set was €6 en heeft 5 verschillende kanten, hier te koop. Als laatste bestelde ik nog super toffe image plates, voor nail-art! Ik zag een van de plates bij een blog en uiteindelijk vond ik een set van 5, voor slechts €3,11. Ik ben erg benieuwd of ze fijn zullen zijn, maar dat zullen jullie nog wel horen!

Zijn jullie net zo eBay-verslaafd als ik?

 1. Ooh I love eBay! Ze hebben zoveel leuks. Ik heb nu dus die kwasten mega hoog op m’n wishlist staan, soon maar eens bestellen haha! Ben benieuwd naar de plates!^^

 2. Ik wil zelf ook nog eens gaan kijken naar van die macrofilters en dan moet ik deze tussenring van jou ook maar even onthouden.
  Leuke aankoopjes. Ik was ook weer aan het zoeken geweest naar nieuwe hoesjes voor mijn telefoon.

 3. Wat een leuke aankopen! Ik heb zelf nog niks op Ebay besteld, maar binnenkort ga ik het toch eens proberen. Ik heb er namelijk hele leuke dingetjes gezien die ik wel graag zou willen hebben. Er is dus wel een kans dat er een verslaving van zal komen haha.

 4. Goeie aankopen zeg!
  Even een vraagje over je filter, namelijk: kan je nu je macro lens op een andere lens zetten? Bijvoorbeeld op een zoomlens? Dat je dan wel ver kan inzoomen (om bijvoorbeeld dieren niet af te schrikken), maar alsnog macro kwaliteit hebt?

 5. Aah, deze artikelen vind ik zo leuk! Ik heb een lichtelijke ebay verslaving, alleen koop ik er nooit iets omdat ik geen paypal (of was het ideal?) account heb. Ach ja, komt nog wel. Vooral die lens vind ik gaaf. Voor mar 1,55! Wauw.

 6. Leuke aankopen! Ik heb de kwasten even op m’n volglijstje gezet. Ik mag nu even niks van mezelf kopen totdat ik terug ben van vakantie (dat duurt nog veel te lang) maar dan weet ik iig dat deze kwasten aanraders zijn!

 7. Leuke dingen heb je gekocht! Wat doet zo’n step down filter precies? Ik heb die RT dupe’s ff op m’n watchlist gegooid, ik hoor er nu zoveel mensen over! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *