New in – new bag!
I got me a new bag! Al een tijdje had ik de behoefte om een nieuwe tas te scoren. Niet alleen omdat de tassen die ik had een voor een uitgeschakeld werden, maar zeker ook omdat ik wel toe was aan een leuk en fris modelletje voor dit voorjaar en deze zomer. Uiteindelijk vond ik twee leuke tassen, maar besloot ik toch maar voor deze koraalroze te gaan! Hij is van ’t merk Pieces en hoewel ik bang was dat hij erg plastic zou zijn, viel dit gelukkig reuze mee. Wel is de rits vrij smal, een collegeblok gaat er net niet tussen passen. Geen ramp, want dan hou ik ‘m lekker voor leuke dingen in plaats van school! šŸ˜‰De tas komt van Sans-online en het slechte nieuws.. Inmiddels is hij al niet meer te koop, ik had de laatste! šŸ™ Wel zijn er gelukkig nog een boel andere leuke tassen en items van Pieces te vinden, dus bekijk zeker eens het assortiment! Ik bestelde overigens ook nog een wit hemdje van dit merk, maar dat is niet een heel spannend item haha. Ik ben in ieder geval super tevreden met de tas van dit merk.. En ik vrees dat er wellicht nog wel meer zullen volgen… šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *