Nail-art – light ombreHet was al best een tijd geleden dat ik ze had gemaakt en ik vond het wel weer eens leuk – ombre nails! Vrij makkelijk te doen, want het enige wat je nodig hebt zijn leuke kleurtjes nagellak en een sponsje (bijvoorbeeld een simpel schuursponsje waar je een stukje vanaf knipt, bekijk eens deze tutorial!). Ik besloot een minty en zachte variant te maken, met als basis een wit kleurtje en daarover kleurtjes die eigenlijk niet zo goed dekken, maar daardoor juist een lief effect geven! Helaas kon ik er niet zo lang van genieten want ik besloot Seche Vite weer eens een kans te geven, en die chipt bij mij erg snel. Booh! Maar goed, ik maak vast snel weer een nieuwe ombre :).

  1. Ik zou zelf misschien niet voor die drie kleuren bij elkaar gekozen hebben, maar al zeg je dat het makkelijk is om te maken. Ik heb nog steeds respect voor je dat je dat kan haha, bij mij zou het niet lukken denk ik!

  2. Het effect is top en de kleuren zijn mooi bij elkaar! Ik blijf ombre op de nagels toch altijd nog zo leuk vinden! Al is het na mijn idee gewoon bijna gradiΓ«nt :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *