KOH – Midnight Blue

Koninginnedagcollecties zijn wel leuk, maar niet echt goed inzetbaar voor de rest van het jaar.. Of toch wel? Voor Ilja swatchte ik de KOH Dutch collectie en hoewel ik vooral oranje de rest van het jaar in de kast laat, vond ik de blauwe kleur wel erg mooi. Zo mooi, dat ik ‘m ook hier nog even wil laten zien!


Midnight Blue is namelijk een blauwe kleur met een prachtige shimmer! Metallic-achtig, maar dan van de soort waarbij het lijkt alsof het dieper in de nagellak zit verzonken, zeker met topcoat er overheen. Oké, raar om uit te leggen maar wellicht dat de foto’s het wel duidelijk maken! Twee laagjes zijn meer dan voldoende en bovendien blijven KOH nagellakjes bij mij erg goed zitten, dus dubbel yay.


Op de foto’s had ik ‘m al een dagje op en besloot ik hem toch nog wat leuker te maken dan hij al was.. Met washi tape! Over dat tape hebben jullie al wat kunnen lezen en ik had al eerder de DIY tip gezien om er nagelstickers van te maken. Goed, heel fantastisch is het niet omdat het vergelijkbaar is met van die cheapo, papieren nagelstickers die er super snel vanaf liggen, maar voor een dagje en maar op 1 nagel vind ik wel leuk!

Heel erg blij ben ik in ieder geval met het KOH nagellakje, ik vind hem super mooi! En toevallig schijnt metallic ook weer een trend te worden, dus met dit mooie kleurtje doe ik ook gezellig mee. KOH kun je onder andere vinden bij Douglas en de Bijenkorf, en in de online shop. Midnight Blue kost €14,95.

Verder Bericht

Vorige Bericht

32 Reacties

 1. Kirsten 4 mei 2013

  Wauw wat mooi! (: ook gaaf met dat tape.

 2. Alyssa 4 mei 2013

  Erg mooie kleur! En ik vind die tape ook leuk zo op je nagel 🙂

 3. Kimberly 4 mei 2013

  Oehh mooi kleurtje! Tof zo ook met die sterretjes 🙂

 4. Beautyjuf 4 mei 2013

  Wat een mooie kleur blauw 🙂 Leuk effect met die sterretjes! Geslaagde combi 🙂

 5. Sofie 4 mei 2013

  Mooie blauwe kleur! Love it 😀

 6. femketje 4 mei 2013

  cute met die sterretjes 😀

 7. Beautydagboek 4 mei 2013

  Ik hou zelf niet zo van metallic, maar deze ziet er mooi uit. Leuk detail met die sterretjes heb je ervan gemaakt!

 8. Kelly 4 mei 2013

  Hij is zeker mooi!

 9. Chantal 4 mei 2013

  Wat een mooi kleurtje

 10. Mariska 4 mei 2013

  Heel leuk, die tape maakt het ook echt af 🙂

 11. robin 4 mei 2013

  wauw wat een pretty kleur! en once again perfect gelakt <3

 12. Edith 4 mei 2013

  Heel mooi lakje!

 13. Roxanne 4 mei 2013

  Normaal houd ik niet zo van metallic-achtige lakken, maar deze vind ik wel erg gaaf. Leuk ook wat je met dat tape hebt gedaan 🙂

 14. Joyce 4 mei 2013

  Mooi kleurtje! En heel leuk gedaan zo met die washitape.

 15. Tedje 4 mei 2013

  Ooh wauw deze is mooi!

 16. Iris 4 mei 2013

  Wat een mooie nagellak! Ik vind het ook erg leuk met die washitape!

 17. Ayla 4 mei 2013

  toffe kleur! en die tape maakt het geweldig 😀 liefs!

 18. Gerrianne 4 mei 2013

  Ik moet altijd weer wennen aan metallic, maar dit vind ik een erg mooi kleurtje! 😀

 19. Soesja 4 mei 2013

  Haha, wat grappig dat deze uit een Koninginnedag collectie komt! Vind hem daar eigenlijk te mooi voor, wat een beauty!

 20. Esmay 4 mei 2013

  Ik vind ‘m wel tof met dat tape op je nagel 😀

 21. Diana 4 mei 2013

  Supermooie lak, en wat zijn die foto’s ZO duidelijk en mooi!

 22. jana 4 mei 2013

  Zo tof met die tape 😀 x

 23. Vera 4 mei 2013

  Wat een mooie kleur en dat met die tape ga ik ook een keertje uitproberen voor de lol 🙂

 24. Anna 4 mei 2013

  Wat een prachtig lakje! Dat met die tape is echt heel leuk.

 25. peggy timmermans 5 mei 2013

  Super leuk gedaan met die sterretjes tape! Is een mooie manier om het nog een beetje extra te maken!

 26. Danique 5 mei 2013

  Wat een mooie kleur!

 27. Wendy 5 mei 2013

  Erg gaaf. Mooi kleurtje. Ik heb ook wat nieuwe nagellakjes gekocht. Ik ga ook maar eens proberen swatches te maken. Jammer dat ik niet zulke mooie nagels heb… Als je nog fototechnische tips hebt, hoor ik ze graag. Hahaha.

 28. Alyssa 6 mei 2013

  Wat leuk, die sterretjes! En wat een mooie lak!

 29. Evelien 7 mei 2013

  Mooi kleurtje, doet me erg denken aan de nacht. Lovely! Je nagel met washi tape is ook tof zeg ^^

 30. Natasja 8 mei 2013

  Erg mooi kleurtje en leuk die accent nagel! 🙂

 31. Marjolein 9 mei 2013

  Cuuuute, en ik vind het ook heel leuk staan met dat tape.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén