KOH – Midnight Blue

Koninginnedagcollecties zijn wel leuk, maar niet echt goed inzetbaar voor de rest van het jaar.. Of toch wel? Voor Ilja swatchte ik de KOH Dutch collectie en hoewel ik vooral oranje de rest van het jaar in de kast laat, vond ik de blauwe kleur wel erg mooi. Zo mooi, dat ik ‘m ook hier nog even wil laten zien!


Midnight Blue is namelijk een blauwe kleur met een prachtige shimmer! Metallic-achtig, maar dan van de soort waarbij het lijkt alsof het dieper in de nagellak zit verzonken, zeker met topcoat er overheen. OkΓ©, raar om uit te leggen maar wellicht dat de foto’s het wel duidelijk maken! Twee laagjes zijn meer dan voldoende en bovendien blijven KOH nagellakjes bij mij erg goed zitten, dus dubbel yay.


Op de foto’s had ik ‘m al een dagje op en besloot ik hem toch nog wat leuker te maken dan hij al was.. Met washi tape! Over dat tape hebben jullie al wat kunnen lezen en ik had al eerder de DIY tip gezien om er nagelstickers van te maken. Goed, heel fantastisch is het niet omdat het vergelijkbaar is met van die cheapo, papieren nagelstickers die er super snel vanaf liggen, maar voor een dagje en maar op 1 nagel vind ik wel leuk!

Heel erg blij ben ik in ieder geval met het KOH nagellakje, ik vind hem super mooi! En toevallig schijnt metallic ook weer een trend te worden, dus met dit mooie kleurtje doe ik ook gezellig mee. KOH kun je onder andere vinden bij Douglas en de Bijenkorf, en in de online shop. Midnight Blue kost €14,95.

  1. Erg gaaf. Mooi kleurtje. Ik heb ook wat nieuwe nagellakjes gekocht. Ik ga ook maar eens proberen swatches te maken. Jammer dat ik niet zulke mooie nagels heb… Als je nog fototechnische tips hebt, hoor ik ze graag. Hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *