Kneipp Natuurlijk Zacht

Al eens eerder liet ik jullie wat producten zien van Kneipp en tegen alle verwachtingen in, was ik fan! Erg leuk vond ik het dan ook toen m’n postbode me een doos vol met producten van de nieuwe Natuurlijk Zacht lijn overhandigde (standaard bijgaande met een opmerking als in “mijn beste klant“, “voor jou ben ik terug gereden” of “dit is vast weer voor jou” – maar hij is wel super lief ;)). Meer weten over deze lijn? Lees vooral verder!Zoals de naam al zegt, belooft Kneipp dat de producten uit de lijn je huidje fluweelzacht maakt door de natuurlijke werkstoffen die erin zitten. Er zijn twee versies – Amandelmelk & Amandelolie (roze, extra zacht) en Vijgenmelk & Arganolie (paars, extra voedend). De crème douche is vooral geschikt voor onder de douche en de crème bad logischerwijs voor in bad. Helaas heb ik geen bad, maar de crème bad werkt ook uitstekend op een douchepuff, waar je dan ook extra veel schuim mee krijgt! Beide lijnen ruiken zacht maar ook licht zoetig en licht kruidig, waarbij de “roze” lijn vooral het kruidige in zich heeft en de paarse meer het zoete. De paarse, Vijgenmelk & Arganolie, is qua geur mijn favoriet!

Kneipp belooft dus dat ze voedend en verzorgend zijn, al vind ik het dan wel jammer om SLS tussen de ingrediënten te zien staan. Toch moet ik toegeven dat ze wel echt zacht zijn en mijn huid in ieder geval niet droger of trekkerig aan laten voelen, wat andere doucheproducten soms wel doen. Pluspunten! Maar ik moet zeggen dat vooral de geur ze aantrekkelijk maakt, ik vind ze allebei lekker om mee wakker te worden onder de douche. Ik raad je dan ook zeker aan om ze eens te besnuffelen in de winkel!

De nieuwe producten zijn inmiddels al te koop. De crème douche kost €5,49 en de crème bad €9,49. En aanraders vind ik het dus zeker!

Verder Bericht

Vorige Bericht

26 Reacties

 1. Milou- LounaBeauty 28 mei 2013

  Oee die met vijgenmelk en arganolie lijkt mij zo lekker! Heb er al veel over gelezen, maar toch haal ik hem steeds niet om één of andere reden!! Toch wel SLS trouwens he.. dat is weer jammer.

 2. Sofie 28 mei 2013

  Mooie producten!

 3. Mariska 28 mei 2013

  Lijken me echt hele fijne producten 🙂 misschien toch maar eens proberen. In het begin vond ik het ook niks, tot ik een aantal verschillende producten probeerde en nu vind ik het een top merk!

 4. milou 28 mei 2013

  Oh wauw, vijg, amandel en argan haha dat kan niet anders dan dat het wel goed moet zijn!!

 5. Ayla 28 mei 2013

  aah, deze lijken me heel fijn! x

 6. Danielle 28 mei 2013

  Kneipp vind ik een erg fijn merk!

 7. Beautydagboek 28 mei 2013

  De vijgenmelk versies lijken me het lekkerst, heerlijk verzorgend volgens mij!

 8. Emilia 28 mei 2013

  Mmm, deze lijken me zo fijn! De geuren klinken heerlijk en ik vind de verpakkingen er ook tof uitzien. Prachtige foto’s trouwens weer, damn!

 9. Anna 28 mei 2013

  Jammer van de SLS, maar alsnog lijken ze me echt heel fijn! Sowieso vind ik Kneipp producten vaak fijn. En wat een mooie foto’s ook weer <3

 10. femketje 28 mei 2013

  Lijken me fijne producten :3 love kneipp!

 11. Lotte 28 mei 2013

  Wel weer jammer van de SLS, ik snap niet dat merken daar niet mee ophouden 🙁 Maar ze lijken me alsnog wel fijn, de combinatie vijgenmelk/arganolie klinkt me goed in de oren!

 12. Kimberly 28 mei 2013

  Hmmm kneipp is echt een lekker merk!

 13. robin 28 mei 2013

  klinkt goed! jammer van de SLS >< en mooie foto's heb je weer gemaakt <3

 14. Esmay 28 mei 2013

  Ik heb ze ook en vind ze erg fijn! En ik vind ze lekker ruiken ^^

 15. Joyce 28 mei 2013

  Lijken me erg fijn en lekker!

 16. Evelien 28 mei 2013

  De producten klinken erg goed 😀 Doe mij zo’n leuke postbode trouwens, haha. Ik vind die met Argan Olie trouwens erg fijn klinken 🙂

 17. Kiss & Make-up 28 mei 2013

  Ik ben dol op de producten van Kneipp. Ze ruiken altijd zo heeerlijk.

 18. Joyce 28 mei 2013

  de foto’s zien er weer prachtig uit!

 19. Nathalie 28 mei 2013

  Kneipp is echt een van mijn favoriete merken! Love it! 🙂

 20. jana 28 mei 2013

  Ik vind deze echt heel fijne producten van Kneipp 😀 x

 21. Angela 28 mei 2013

  Oh heerlijk, ben dol op hun producten! Ik gebruik nu de lavendel douchegel, jammie!

 22. Lies 28 mei 2013

  Ik heb toevallig de 2 crème douche varianten gekocht vorige week en ze ruiken allebei erg lekker! Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd, maar dat gaat zeker snel gebeuren.

 23. Marijke 29 mei 2013

  Ze ruiken zo lekker!!

 24. Elly 29 mei 2013

  Dit klinkt echt heerlijk! Je foto’s dragen zeker bij aan het totaalplaatje, het ziet er zo ‘clean’ uit ^^

 25. Marloes 29 mei 2013

  Lijken me fijne producten,alleen zo jammer dat ze er sls in stoppen 🙁

 26. Gerrianne 30 mei 2013

  Je eerste foto is kei goed! Dat maakt ’t product zelf ook al aantrekkelijker. De geur lijkt me alleen zo wennen, omdat ik er nooit zo weg van ben – maar als je er zachte huidjes van krijgt; love it! Lijkt me toch best een fijn product! 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén