Kneipp Natuurlijk Zacht

Al eens eerder liet ik jullie wat producten zien van Kneipp en tegen alle verwachtingen in, was ik fan! Erg leuk vond ik het dan ook toen m’n postbode me een doos vol met producten van de nieuwe Natuurlijk Zacht lijn overhandigde (standaard bijgaande met een opmerking als in “mijn beste klant“, “voor jou ben ik terug gereden” of “dit is vast weer voor jou” – maar hij is wel super lief ;)). Meer weten over deze lijn? Lees vooral verder!Zoals de naam al zegt, belooft Kneipp dat de producten uit de lijn je huidje fluweelzacht maakt door de natuurlijke werkstoffen die erin zitten. Er zijn twee versies – Amandelmelk & Amandelolie (roze, extra zacht) en Vijgenmelk & Arganolie (paars, extra voedend). De crème douche is vooral geschikt voor onder de douche en de crème bad logischerwijs voor in bad. Helaas heb ik geen bad, maar de crème bad werkt ook uitstekend op een douchepuff, waar je dan ook extra veel schuim mee krijgt! Beide lijnen ruiken zacht maar ook licht zoetig en licht kruidig, waarbij de “roze” lijn vooral het kruidige in zich heeft en de paarse meer het zoete. De paarse, Vijgenmelk & Arganolie, is qua geur mijn favoriet!

Kneipp belooft dus dat ze voedend en verzorgend zijn, al vind ik het dan wel jammer om SLS tussen de ingrediënten te zien staan. Toch moet ik toegeven dat ze wel echt zacht zijn en mijn huid in ieder geval niet droger of trekkerig aan laten voelen, wat andere doucheproducten soms wel doen. Pluspunten! Maar ik moet zeggen dat vooral de geur ze aantrekkelijk maakt, ik vind ze allebei lekker om mee wakker te worden onder de douche. Ik raad je dan ook zeker aan om ze eens te besnuffelen in de winkel!

De nieuwe producten zijn inmiddels al te koop. De crème douche kost €5,49 en de crème bad €9,49. En aanraders vind ik het dus zeker!

  1. Lijken me echt hele fijne producten 🙂 misschien toch maar eens proberen. In het begin vond ik het ook niks, tot ik een aantal verschillende producten probeerde en nu vind ik het een top merk!

  2. Jammer van de SLS, maar alsnog lijken ze me echt heel fijn! Sowieso vind ik Kneipp producten vaak fijn. En wat een mooie foto’s ook weer <3

  3. Wel weer jammer van de SLS, ik snap niet dat merken daar niet mee ophouden 🙁 Maar ze lijken me alsnog wel fijn, de combinatie vijgenmelk/arganolie klinkt me goed in de oren!

  4. Ik heb toevallig de 2 crème douche varianten gekocht vorige week en ze ruiken allebei erg lekker! Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd, maar dat gaat zeker snel gebeuren.

  5. Je eerste foto is kei goed! Dat maakt ’t product zelf ook al aantrekkelijker. De geur lijkt me alleen zo wennen, omdat ik er nooit zo weg van ben – maar als je er zachte huidjes van krijgt; love it! Lijkt me toch best een fijn product! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *