Kleurrijke fietsen voor de zomer!

I want to ride my bicycle, I want to ride my biiiike.. Oké, stiekem staat mijn fiets sinds ik beschik over een studenten OV en een boel vrienden die ver weg wonen flink te verstoffen, maar wellicht dat ik ‘m er toch weer eens bij moet pakken. Waarom? Met lekker weer is het eigenlijk heerlijk ontspannend en met een fris briesje ook zeker verfrissend! En ook nog eens healthy, zonder dat het echt vervelend aan voelt.

Maar dat fietsen moeten we dan wel in stijl doen, bij voorkeur met een fiets die matched met je nagellak. Een bubblegum roze beach cruiser? Yes please! Of een stylish lichtblauwe fiets, die goed past bij de mint trend. Of een fiets met een poepig mandje voorop, waar je je camera/picknick goodies/huisdier perfect in mee kunt nemen! Gelukkig zijn er een heleboel fietsmerken waar je uit kunt kiezen, dus dat matchen gaat wel lukken ;). Oh en natuurlijk kun je zelfs een fiets gewoon lekker online bestellen, als je te uhh… Lui bent om naar een fietsenwinkel te fietsen, zeg maar. Ik heb in ieder geval een neonroze fiets toegevoegd aan m’n wishlist, omdat het kan!

Spring je met lekker weer ook eerder op de fiets?

Deze blogpost is in samenwerking met Bikester geschreven.

Verder Bericht

Vorige Bericht

8 Reacties

 1. Sofie 18 mei 2013

  Leuk! Ik vind beach cruisers zo gaaf <3

 2. Beautydagboek 18 mei 2013

  Ooh, wat een mooie fietsen! Dat wordt sparen geblazen!

 3. femketje 18 mei 2013

  ik rij al zo’n 14 jaar op dezelfde fiets.. mag opzich wel eens vervangen worden XD

 4. Alyssa 18 mei 2013

  Wat een leuke fietsen! Ik heb momenteel geen fiets meer, omdat ik ‘m toch nooit gebruik. Vind fietsen niet zo leuk….

 5. Nina 18 mei 2013

  Ik vind van die beach cruisers ook zo gaaf!

 6. robin 18 mei 2013

  ik ga het liefst op de fiets.. dan kan je gewoon gaan wanneer je wil 😛 niet wachten op het OV o.i.d

 7. Beautytalk 18 mei 2013

  Mijn buurmeisje heeft een fiets helemaal in panterprint!! De max!!:)
  Eefje

 8. Anne vdh 19 mei 2013

  Fietsuuuuh! Haha ik fiets als het kan eignelijk altijd naar mijn werk!
  Heb een heel licht sportief fietsje met versnellingen, anders kom ik met mijn brakke conditie echt niet vooruit:P
  Als ik heel veel geld had zou ik wel een mooie lichtblauwe sportfiets willen met een wit zadel en witte banden en een wit stuur, maar nee:P Ik heb nu een Explorer of the world ofzo, mensen fietsen met mijn fiets de hele wereld rond omdat hij zo licht is. Ik ben al kapot na 5 km maargoed dat houden we even buiten beschouwing…. 😛

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén