Kleurrijke fietsen voor de zomer!

I want to ride my bicycle, I want to ride my biiiike.. Oké, stiekem staat mijn fiets sinds ik beschik over een studenten OV en een boel vrienden die ver weg wonen flink te verstoffen, maar wellicht dat ik ‘m er toch weer eens bij moet pakken. Waarom? Met lekker weer is het eigenlijk heerlijk ontspannend en met een fris briesje ook zeker verfrissend! En ook nog eens healthy, zonder dat het echt vervelend aan voelt.

Maar dat fietsen moeten we dan wel in stijl doen, bij voorkeur met een fiets die matched met je nagellak. Een bubblegum roze beach cruiser? Yes please! Of een stylish lichtblauwe fiets, die goed past bij de mint trend. Of een fiets met een poepig mandje voorop, waar je je camera/picknick goodies/huisdier perfect in mee kunt nemen! Gelukkig zijn er een heleboel fietsmerken waar je uit kunt kiezen, dus dat matchen gaat wel lukken ;). Oh en natuurlijk kun je zelfs een fiets gewoon lekker online bestellen, als je te uhh… Lui bent om naar een fietsenwinkel te fietsen, zeg maar. Ik heb in ieder geval een neonroze fiets toegevoegd aan m’n wishlist, omdat het kan!

Spring je met lekker weer ook eerder op de fiets?

Deze blogpost is in samenwerking met Bikester geschreven.

  1. Fietsuuuuh! Haha ik fiets als het kan eignelijk altijd naar mijn werk!
    Heb een heel licht sportief fietsje met versnellingen, anders kom ik met mijn brakke conditie echt niet vooruit:P
    Als ik heel veel geld had zou ik wel een mooie lichtblauwe sportfiets willen met een wit zadel en witte banden en een wit stuur, maar nee:P Ik heb nu een Explorer of the world ofzo, mensen fietsen met mijn fiets de hele wereld rond omdat hij zo licht is. Ik ben al kapot na 5 km maargoed dat houden we even buiten beschouwing…. 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *