Hema – Sparkly Pink!

Laatst stuurde Lotte me een foto van een awesome roze glitterlak.. Van Hema! En dat lakje kon ik maar moeilijk vergeten, dus besloot ik hem gisteren toch maar te halen. En gelijk op m’n nagels te smeren, dus krijgen jullie hem vandaag al te zien!

Het kleurtje is #75 (helaas nog steeds geen namen bij Hema) en is een van de nieuwe kleuren die toegevoegd zijn aan het assortiment! Nu ben ik niet vies van een beetje glitter en dit lakje past daar perfect bij, haha.


Het lakje heeft een jelly roze basis met daarin een heleboel roze glitters en wat zilveren. Hij dekt in 2 laagjes helemaal en lakt ook mooi egaal, wat me eigenlijk best verraste!


En in de zon is hij natuurlijk extra sparkly en erg mooi. Ja, ik ben zeker weten fan!

Dit kleurtje kun je scoren bij Hema, hij kost €3. Er zijn nog een aantal andere glitterkleuren, maar ik vond zelf deze toch het leukst en volgens mij dekt deze ook het beste. Zeker een aanrader!

  1. Helaas is hij er wel best moeilijk af te halen (net zo moeilijk als andere glitterlakken met veel glitter), maar vaak laat ik dan ook even een watje met remover erop zitten of ik gebruik zo’n remover potje, dan valt het nog wel mee. En ik heb het er wel voor over, haha!

  1. Nu je het zegt.. In het echt ook eigenlijk best wel! Alleen droogt hij niet zo mat op en zijn het echt glitters in plaats van dat zanderige, maar het heeft er inderdaad wel van weg :).

 1. Wat een prachtig lakje! πŸ™‚ Ik ben gisteren bij Hema geweest en deze nagellakjes zijn erg gewild! De meeste kleuren waren namelijk al uitverkocht. Uiteindelijk ben ik met lege handen naar huis gegaan πŸ™ Ehh, wel weer goed voor de portemonnee πŸ˜‰

 2. Erg mooi lakje! Ik vind het altijd fijner als de glitters al in het lakje zitten, omdat ik dat meestal makkelijker weg kan halen dan met een glitter topcoat. Dat scheelt weer tijd haha.

 3. Wow pretty!
  Ik heb al wel een holografische lak kunnen bemachtigen maar de andere nieuwe lakjes waren er bij “mijn” HEMA nog niet πŸ™
  Deze hou ik zeker in mijn achterhoofd!

  Xxx

 4. Hij heeft wel een naam…. Heet Glitter Fuchsia, niet erg origineel maar toch haha πŸ˜‰
  Peel Off Base Coat werkt trouwens perfect voor dit soort lakjes πŸ™‚

  1. Oh dat wist ik niet! Jammer dat ze dat dan niet op de flesjes zetten, haha. En ja inderdaad, die basecoat gebruik ik ook best vaak voor dit soort lakjes! πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *