Fotografie – poging tot macro

Wellicht heb je het weleens gezien, van die close-ups van bijvoorbeeld bloemetjes of beestjes. Ik vind het altijd wel tof, zeker als je ineens details ziet die je nog nooit eerder zijn opgevallen! Ik wilde het ook weleens proberen en dus kroop ik op een zonnige zaterdag door de tuin, met m’n 18-55mm lens en een +8 macrofilter erop. Het resultaat?





Best pretty toch? Ik had de foto’s in eerste instantie in kleur gemaakt, maar zwart-wit vond ik toch ook wel tof. dus heb ik ze maar gewoon gecombineerd! Waar ik iets minder blij mee was, was overigens de spinneninvasie in de tuin. Ik maakte een foto van eentje, maar van dichtbij waren ze nog enger haha. Je kunt ‘m hier bekijken, op eigen risico ;). En de andere foto’s kun je in het groot bekijken op m’n photolog!