Fotografie – birds!
Best vaak zitten er vogeltjes in onze tuin – koolmeesjes, duiven, soms een verdwaalde zeemeeuw. Ik besloot eens een poging te wagen tot vogelfotografie en ging dan ook gewapend met m’n camera en een boterham de tuin in. Helemaal geslaagd was het niet, de vogels waren ineens nergens te bekennen en ook mijn keuze qua lens was niet de beste. Maar gelukkig waren uiteindelijk een paar foto’s wel gelukt! En ik ging natuurlijk nog even op zoek naar potentiele bokeh-shots, haha. Oh en ik zeg het niet vaak, maar stiekem was het zomerse weer toch wel even erg lekker en ook goed voor mijn motivatie om foto’s te maken! (over de invloed op mijn motivatie om te studeren wil ik het niet hebben)

  1. Wat een mooie foto’s! Jammer dat het niet helemaal lukte, maar je hebt in ieder geval wel een goede poging gedaan met brood, haha. Ik vind de andere twee foto’s ook erg mooi, met dat bokeh!

  2. Mooi weer zorgt er bij mij ook altijd voor dat ik zin heb om te fotograferen. Helaas is de directe omgeving hier niet heel intressant. Snel maar eens met de fiets op pad ofzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *