Current favorites

Dol ben ik op deze twee parfums – CK One Summer en Guess Girl. Twee zomergeuren, al is die van CK vooral fris en die van Guess zoet. En ik vrees dat vooral die van Guess snel op gaat zijn, wat ik wel jammer vind ;).

Ook heb ik weer een nieuwe verslaving qua serie, namelijk 2 Broke Girls! Een serie over twee meiden met elk een hele andere achtergrond, maar die allebei uiteindelijk even geldloos worden en niet alleen in hetzelfde restaurantje gaan werken, maar eigenlijk ook hele goede vriendinnen worden. De humor is wel best grof/direct, maar ik kan er wel echt om lachen en ik kijk het dan ook graag! Je kunt trouwens hier nog wat scènes zien, als je meer ervan wilt weten.

De laatste tijd heb ik wat nieuwe foundations en bb-creams uitgeprobeerd, maar ik kwam toch snel weer tot de conclusie dat de combi Smashbox primer – Essence concealer – Bourjois poeder het allerbeste blijft. Tot nu toe in ieder geval, wellicht dat ik toch nog iets beters tegen ga komen ooit!


Nagellak is gewoon altijd favoriet bij mij haha, maar op het moment draag ik bovenstaande kleuren het liefst. Van links naar rechts zijn dit Barry M Turquoise, OPI Get Your Number, Rimmel Barmy Blue, P2 Passion en Hema Glitter Fuchsia.

Een tijd geleden heb ik een heleboel soy scents van Ilja gehad en ik had er al een tijdje geen een meer gebruikt, maar tijdens het leren voor m’n tentamen besloot ik er weer eens eentje te gebruiken. En nog een. En nog een, haha! Helaas heb ik wel vooral wintergeuren en dus moet ik nog even op zoek naar wat zomerse geurtjes, want ik vind het toch wel een fijne manier om m’n kamer lekker te laten ruiken!

Mijn laatste favoriet is dit nummer van Kodaline, samen met dit nummer van ze. Love Like This klinkt lekker vrolijk, All I Want is juist super zielig. Maar ik kijk nu al uit naar het album wat pas ergens in juni uit gaat komen, want ik vind ze leuk!

Heb jij nog toffe favorieten op het moment?

  1. Ohhh 2 Broke Girls was ik helemaal vergeten! Ik ben ergens bij aflevering 10 blijven hangen, maar het is zo’n geweldige, hilarische serie haha. En wauw, mango coconut soy scents? Dat klinkt echt heeel goed.

  2. Kodaline is wel tof ja, ik moest huilen bij die videoclip van All I Want πŸ™ En mooie foto’s weer, jij bent mijn inspiratiebron wat foto’s betreft op het moment, haha πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *