Current Favorites

Al eerder heb ik er aandacht aan besteed, maar ik kan echt niet meer zonder de Better Than Gel Nails Top Sealer van Essence! Waarom? Droogt relatief snel, geeft m’n nagels een mooie glans en zorgt ervoor dat mijn nagellak ook echt langer blijft zitten. Love! Hierbij gebruik ik overigens ook graag de Ultra Nail Repair van Essence als basecoat, deze zorgt ervoor dat m’n nagels sterk blijven.

En ook CK One Summer heb ik jullie al eerder laten zien, al moest die helaas weer terug naar het persbureau. Gelukkig heb ik ‘m nu toch, want ik heb hem geruild met Ilja tegen twee geurtjes die ik zelf juist niet zo lekker vond! Ennn ik vind hem echt heel lekker want hij is fris maar niet zoet, meer zurig (in a nice way) door de citrus die erin zit. Ideaal voor het voorjaar en de zomer!


Favoriet is ook deze combi! Ik heb wel vaker wat grovere glitterlakken gehad, maar op een of andere manier vond ik het best lastig om leuk te combineren doordat de glitters zo opvallend zijn. Maar deze vind ik juist wel erg leuk! Dit is Superficial van CiatΓ© met daarover I’m Dynamite van Catrice.

Sinds kort gebruik ik Squeaky Green van Lush, een shampoo bar voor je haar.. En ik ben om! OkΓ© echt handig is het niet, het duurt even voordat je genoeg in je haar hebt en bovendien komen er stukjes vanaf die je helaas soms wel terug kunt vinden in je haar (of in ieder geval in de douche). Maar hij maakt m’n haar echt super schoon, wat wel fijn is omdat mijn haar bij de aanzet best snel vet wordt. Nu hoef ik m’n haar tenminste niet direct na een dag te wassen! Hierbij gebruik ik overigens de Aloe Vera conditioner van Hegron, die je bij Action kunt kopen. Deze is wel voedend maar alsnog vrij licht en samen met de shampoo bar vind ik het een goede combo!


Immer favoriet maar extra veel tijdens het voorjaar – frisse blushes! Dit soort gebakken blushes vind ik bij mezelf het mooist, omdat ze namelijk zowel een licht kleurtje als een mooie glans geven en daarmee ook nog best handig en snel zijn. Mijn favorieten op het moment zijn Sugar Shock van Catrice (links), Coral van The Body Shop (midden) en Star Wonder van MAC (rechts).

En last but not least, muziek! Op het moment ben ik helemaal fan van Macklemore & Ryan Lewis, terwijl ik eigenlijk nooit zo van de rap ben. Maar hun nummers hebben wel iets meer diepgang, al is Can’t Hold Us daar niet het beste voorbeeld van haha, maar bijvoorbeeld Starting Over en Same Love wel. Overigens vind ik nog wel meer nummers van andere artiesten erg leuk zoals deze, deze en deze!