Current Favorites

Al eerder heb ik er aandacht aan besteed, maar ik kan echt niet meer zonder de Better Than Gel Nails Top Sealer van Essence! Waarom? Droogt relatief snel, geeft m’n nagels een mooie glans en zorgt ervoor dat mijn nagellak ook echt langer blijft zitten. Love! Hierbij gebruik ik overigens ook graag de Ultra Nail Repair van Essence als basecoat, deze zorgt ervoor dat m’n nagels sterk blijven.

En ook CK One Summer heb ik jullie al eerder laten zien, al moest die helaas weer terug naar het persbureau. Gelukkig heb ik ‘m nu toch, want ik heb hem geruild met Ilja tegen twee geurtjes die ik zelf juist niet zo lekker vond! Ennn ik vind hem echt heel lekker want hij is fris maar niet zoet, meer zurig (in a nice way) door de citrus die erin zit. Ideaal voor het voorjaar en de zomer!


Favoriet is ook deze combi! Ik heb wel vaker wat grovere glitterlakken gehad, maar op een of andere manier vond ik het best lastig om leuk te combineren doordat de glitters zo opvallend zijn. Maar deze vind ik juist wel erg leuk! Dit is Superficial van CiatΓ© met daarover I’m Dynamite van Catrice.

Sinds kort gebruik ik Squeaky Green van Lush, een shampoo bar voor je haar.. En ik ben om! OkΓ© echt handig is het niet, het duurt even voordat je genoeg in je haar hebt en bovendien komen er stukjes vanaf die je helaas soms wel terug kunt vinden in je haar (of in ieder geval in de douche). Maar hij maakt m’n haar echt super schoon, wat wel fijn is omdat mijn haar bij de aanzet best snel vet wordt. Nu hoef ik m’n haar tenminste niet direct na een dag te wassen! Hierbij gebruik ik overigens de Aloe Vera conditioner van Hegron, die je bij Action kunt kopen. Deze is wel voedend maar alsnog vrij licht en samen met de shampoo bar vind ik het een goede combo!


Immer favoriet maar extra veel tijdens het voorjaar – frisse blushes! Dit soort gebakken blushes vind ik bij mezelf het mooist, omdat ze namelijk zowel een licht kleurtje als een mooie glans geven en daarmee ook nog best handig en snel zijn. Mijn favorieten op het moment zijn Sugar Shock van Catrice (links), Coral van The Body Shop (midden) en Star Wonder van MAC (rechts).

En last but not least, muziek! Op het moment ben ik helemaal fan van Macklemore & Ryan Lewis, terwijl ik eigenlijk nooit zo van de rap ben. Maar hun nummers hebben wel iets meer diepgang, al is Can’t Hold Us daar niet het beste voorbeeld van haha, maar bijvoorbeeld Starting Over en Same Love wel. Overigens vind ik nog wel meer nummers van andere artiesten erg leuk zoals deze, deze en deze!

Verder Bericht

Vorige Bericht

31 Reacties

 1. Sofie 5 mei 2013

  Wat een mooie favorieten! Prachtige blushes <3

 2. Laralaurentia 5 mei 2013

  Die nagellak combinatie moet ik ook maar eens proberen! Ik heb ze allebei πŸ˜‰

 3. Beautydagboek 5 mei 2013

  Mooie favorieten! Je blushes zijn ook erg mooi!

 4. Chantal 5 mei 2013

  Leuke favorieten

 5. Kimberly 5 mei 2013

  Dat luchtje van CK is echt heerlijk!

 6. Ilja 5 mei 2013

  Mooie favo’s!

 7. Beautyjuf 5 mei 2013

  Wat een prachtige favorieten πŸ™‚ Ik vind het kleurtje van CiatΓ© heel mooi, zeker in combinatie met de glitters van Catrice!

 8. Danique 5 mei 2013

  Wat een mooie favorieten!

 9. femketje 5 mei 2013

  Prachtige blushes!

 10. Charile 5 mei 2013

  Leuk πŸ˜€

 11. Joyce 5 mei 2013

  Mooie favorieten! De blushes zien er erg mooi uit.

 12. Lotte 5 mei 2013

  Leuke favorietjes! Star Wonder is zo moooooi <3 En ik vind Macklemore nu ook leuk door/dankzij jou, haha.

 13. robin 5 mei 2013

  jaaaa ik ben ook gek op dat nummer haha! <3

 14. Milou- LounaBeauty 5 mei 2013

  Wauwie,, die blushes zijn zoooo mooi! πŸ™‚ Vooral die van MAC vind ik tof. Zeker limited? πŸ™ hihi

 15. Lisa 5 mei 2013

  Dat parfum klinkt echt lekker, ik hou ook nooit zo van dat hele zoete! En ik ben normaal ook helemaal niet van de rap maar ik vind Macklemore ook wel leuk, inderdaad omdat er toch iets meer diepgang in veel van de nummer zit.

 16. Myrthe 5 mei 2013

  Wat een leuke favorieten, al die blushes zijn zo mooi en die parfum lijkt me heerlijk! Ik ben ook fan van de base- en topcoats van Essence.

 17. Nadine 5 mei 2013

  Super mooie favorieten, naar dat luchtje van CK ben ik echt heel erg benieuwd want die zijn meestal super lekker :D! Oh god dacht ik net van Can’t hold us af te zijn en hem uit m’n hoofd te hebben kom jij er weer mee haha heerlijk nummer.

 18. Jana 5 mei 2013

  Superleuke favorieten!

 19. Vera 5 mei 2013

  Wat veel mooie producten!

 20. Soesja 5 mei 2013

  Jaa, ik vind Lush shampoo bars ook zo fijn! Maar inderdaad niet heel praktisch onder de douche haha :p

 21. Anne Solveig 5 mei 2013

  Mooie favorieten! πŸ™‚

 22. Alette 5 mei 2013

  Mooie favorieten heb je! En wat maak jij toch prachtige foto;s!

 23. jana 5 mei 2013

  Mooie favorieten allemaal πŸ™‚ x

 24. I scream beauty 6 mei 2013

  Mooie producten allemaal!

 25. Eva 6 mei 2013

  Die topcoat is wel een goede tip, was nog steeds op zoek naar eentje en alles wat ik tot nu toe heb, lijkt amper te helpen.

 26. Alyssa 6 mei 2013

  Dynamite is mooi!

 27. Chicks About Fashion 6 mei 2013

  Serieus wat een mooie nagellak combinatie!

 28. Evelien 7 mei 2013

  Die Aloe Vera conditioner klinkt erg fijn! Ik zie hem steeds staan en steeds denk ik: nu neem ik hem mee! Maar ik heb nog best veel conditioners dus dan laat ik hem uiteindelijk maar staan :’)

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén