Winwinwin – €20 shoptegoed voor smartphonehoesjes.nl

De kans is groot dat je binnenkort op jacht gaat naar leuke kleren voor het voorjaar.. Maar is je telefoon al helemaal ready voor het nieuwe seizoen? Ik hoop het niet, want dan heb je een hele goede reden om mee te doen aan deze winactie ;). Ik mag van de webshop smartphonehoesjes.nl namelijk een van jullie blij gaan maken met €20 shoptegoed, waarmee je zeker een leuk hoesje (en misschien zelfs wel twee!) kunt scoren. Deze webshop verkoopt natuurlijk iPhone hoesjes, maar ook hoesjes voor minder bekende telefoons. Zo kun je er ook LG Optimus L9 hoesjes vinden en bijvoorbeeld ook voor mijn HTC One V!

 • Laat een reactie achter (met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje) waarbij je duidelijk maakt dat je mee wilt doen! (verplicht)
 • Volg mijn blog via bloglovin en like de post daar. (mits je bloglovin hebt)

 

That’s it! De winactie loopt tot en met 16 april 2013, hierna neem ik contact op met de winnaar via e-mail.

 1. Wat leuk ik doe zeker mee! Ik was namelijk net gister aan het zoeken naar een nieuw hoesje vor mijn telefoon!

  Ik volgde je al op bloglovin! 🙂 en ik heb je post nu ook geliket!

 2. Leuk! Ik doe mee en heb je post op Bloglovin’ geliked. 😀 Ik heb al even op de site rondgekeken en er staan best wel leuke tussen voor mijn telefoon. 😀

 3. Ohhh Marjolein gave winactie! Ik doe sowieso mee! Ik heb nu al meer dan een jaar een HTC waar geen hoesjes op passen.. Maar ik ga vanmiddag een iPhone halen en dan zou zo’n hoesje wel heeuuul leuk zijn, haha! Ik volg je al verrrry lang via Bloglovin en heb ik berichtje geliked 🙂

 4. Ik doe ook mee! Ik heb pas een nieuwe telefoon en kan dus wel een leuk hoesje gebruiken =) Ik volg je op BL en heb het geliked

 5. Ik doe graag mee! Ik heb al wat leuke hoesjes gezien die ik ook op eBay heb gespot, alleen durf ik ze daar niet te bestellen, dus deze prijs zou wel heel gaaf zijn!

 6. Superleuke winactie!
  Ik doe graag mee!
  Ik kan wel een nieuw hoesje gebruiken, heb al heel lang dezelfde ;). Ik volg je op bloglovin en heb geliked.

 7. Lovely! Ik doe graag mee. Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked. Er zitten hele mooie tussen, heb er al een paar op het oog voor mijn iPhone 5 🙂

 8. Heeyy! Ik doe zeker mee!! Ik ben nog zoek naar een leuk hoesje dus dit is een goeie kans! Mijn email adres heb ik ingevuld 🙂 xxx Judith Harkink

 9. super leuke winactie! zag dat ze er ook ipad(mini) hoesjes hebben en die van mij kan er zeker een gebruiken 🙂

  volg ja natuurlijk op bloglovin en heb het artikel daar geliked.

 10. Wat een leuke site! De meeste sites hebben geen hoesjes voor mijn mobiel (Sony Xperia Neo), maar deze wel!
  Ik doe zekerweten mee en heb je gefollowed & geliked op Bloglovin’.
  Veel succes!

 11. Leuk! Ik doe mee 😀 Heb net een nieuwe smartphone en ik heb nog geen hoesje, dus dit zou wel handig zijn. Ik volg je op bloglovin’ en heb dit artikel geliked.
  x

 12. Leuke winactie! Ik doe mee en ik volg je op Bloglovin en heb dit artikel geliked.
  Ik heb al hele leuke hoesjes gezien voor mijn mobiel 🙂

 13. Oh wat een gave site! Ik doe graag mee met de winactie. Ik volgde je al op bloglovin’ maar heb nu ook deze post geliked! XX

 14. Ik doe mee! Wat een superleuke winactie! Echt, ik hou van telefoonhoesjes! Ik volgde je al op Bloglovin en heb dit bericht geliked. (:

 15. Wow wat gaaf!!! Ik ben verslaafd aan hoesjes voor mijn iphone dus moet wel meedoen met deze winactie! haha erg leuk 🙂
  Ik volg je al op bloglovin en heb het bericht geliked 🙂

 16. Leukkkkkk!!!! Ik doe zeker mee 😀 Pas een nieuwe telefoon gekocht en die moet natuurlijk beschermd worden door een prachtig hoesje! Ik volg je op Bloglovin’ en heb het artikel geliked! X

 17. Ik heb net een reactie gepost, maar ik zie hem nergens dus volgens mij is er wat fout gegaan :O
  Ik doe in ieder geval mee en volg je en heb het artikel geliked op Bloglovin!

 18. 16 april wordt ik 17 jaar, en dan krijg ik een telefoon voor mijn verjaardag! Dan heb ik natuurlijk nieuwe hoesjes nodig haha 😉
  Maar genoeg geslijm

  – Ik doe dus graag mee!
  – Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked

  Liefs

 19. Hoi Marjolein, ik wil heel graag meedoen! Over een weekje komt mijn iPhone éíndelijk binnen en dan kan ik dus wel wat shoptegoed gebruiken om ‘m een beetje op te pimpen (;
  Groetjes!

 20. Wat een geweldige actie! Ik heb namelijk net een nieuwe telefoon en ik heb nog maar één hoesje, terwijl ik echt gek ben op hoesjes! Daarmee maak je je telefoon echt iets van jezelf zeg maar. Ik volgde je al en ik heb ’t artikel geliked! XXX

 21. Oooh ik doe graag mee! Mijn hoesje is enkele dagen geleden verloren gegaan op het station ;( kan dus wel een nieuw gebruiken! Want een kras op mijn nieuwe Samsung wil ik echt niet 😉 Oh en je blog is echt geweldig! 🙂

 22. Ik doe mee! Er zijn zelfs leuke hoesjes voor mijn telefoon, haha. En omdat 20,- shoptegoed best veel is, zou ik ook nog een hoesje voor mijn moeder of zus erbij bestellen! Ik volg je op bloglovin’. liefs.

 23. Super leuke winactie, I’m in! Ik volgde je al op bloglovin en heb het artikel geliked. Ik ben nog steeds opzoek naar een nieuw hoesje en aangezien 20,- hartstikke veel is is dit natuurlijk geweldig! 🙂

  Liefsd

 24. Mijn telefoonhoesje is vorige week kapot gegaan, iets afgebroken dus ik kan een nieuwe hoesje wel gebruiken, komt goed te pas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *