Winwinwin – 3 Barry M nagellakjes naar keuze

Vanochtend liet ik jullie al swatches zien van drie Barry M nagellakjes, maar er is meer! Ik mag van Pink Lady Make-up namelijk ook nog een setje weggeven met drie Barry M nagellakjes naar keuze. Super leuk, dacht ik zo! De winnaar krijgt de keuze uit de standaard lijn van Barry M, dus uit de Barry M nagellakjes die €4,10 kosten. Bekijk zeker even het assortiment van Pink Lady Make-up om te zien welke kleurtjes dit zijn!

Wat je moet doen:

  • Laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet!
  • Like de Facebook pagina van PinkLadyMakeup en laat je naam achter in je reactie als ik niet uit je naam hier of e-mail adres kan halen wie je bent op Facebook.
  • Geen Facebook? Volg PinkLadyMakeup dan via twitter en vermeld je twitter naam in je reactie!
  • Volg mij via Bloglovin en deze blogpost via Bloglovin liken (mits je Bloglovin hebt).

 

De winactie loopt tot en met 25 april 2013, hierna neem ik contact op met de winnaar via e-mail!