Victoria by Victorinox – Eau de Toilette

Vrouwelijk, bloemig, maar ook een tikkeltje stoer.. Spreekt dit je aan? Dan spreekt het parfum Victoria by Victorinox je vast ook aan! Victorinox is van oorsprong een zakmessenmerk, maar heeft nu ook een vrouwenparfum ontwikkeld. Met geurnoten als fresia, pruim, Bulgaarse roos, lelietjes-van-dalen, sandelhout en musk is het een bloemige en volwassen geur. In eerste instantie ruikt hij best sterk, maar al snel vervliegt dit en ruik je een warme, discrete geur die lang blijft hangen. Echt een signature scent, vind ik!

Bovendien vind ik het design van de fles ook best apart, het doet me denken aan een (hele mooie) bidon. De fles zelf is van glas, de zilver-achtige delen van plastic. En met 100 ml inhoud is het ook nog eens een behoorlijk grote fles! Bovendien krijg je bij aankoop ook een tasspray in de vorm van een zakmes, die je kunt vullen met het parfum. Dat mogen meer merken wel erbij doen van mij!


Benieuwd geworden naar de geur, of denk je dat de geur echt iets is voor je mams/oma/vriendin/wie dan ook? Op de website kun je op dit moment middels een leuke app een e-bouquet samenstellen. Dit bouquet wordt vervolgens op een ansichtkaart geplaats en deze kan je via de echte post naar iemand opsturen, samen met een geursample van het parfum. Leuk voor bijvoorbeeld moederdag! Ook kun je met je samengestelde bouquet kans maken op leuke prijzen, zoals een beautydag en een gouden clutch. Bekijk de speciale website voor de details!

Victoria by Victorinox
100 ml Eau de Toilette – €58
verkrijgbaar via de webshop

  1. Ik weet ’t niet zo goed. Op zich klinkt ’t heel positief maar het flacon spreekt me niet echt aan. Het zakmesje daar in tegen op de eerste foto vind ik wel heel tof. πŸ˜‰

  2. Leuk om te zien, ben wel benieuwd hoe je bij dit merk bent gekomen. Ik ga zelf al zo lang ik me kan herinneren naar Zwitserland en m’n eerste zakmesje was dan ook een gele van Victorinox πŸ˜› (nooit wat mee gedaan haha, maar in Zwisterland kun je niet veel andere dingen shoppen behalve wat sportkleding). Ik wist nu dat ze nu ook een geur hadden uitgebracht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *