Some favorites

Nieuwe kleren! Niet zo favoriet is overigens online bestellen, want van deze vier truien gaan er twee weer terug, haha. Maar als ik al en tijd geen nieuwe kleren heb gekocht, dan vind ik het echt zo fijn en leuk om iets nieuws aan te doen! Op dit moment ben ik vooral fan van baggy truien en H&M heeft er nu veel van wat dunnere stof, handig voor het voorjaar.

En daarbij wil natuurlijk mijn nagels in een vrolijk voorjaarskleurtje lakken! M’n moeder vindt het overigens niet zo geslaagd, want elke keer als ik weer met een neon-achtig tintje beneden kom, kijkt ze me niet al te vrolijk aan haha. Sorry mams ;).

Helaas is het weer totaal niet zomers (of schijnt de zon en heb je goede hoop, maar is het alsnog buttfreezin’ cold!), dus slurp ik nog steeds bakken thee weg. Warm en lekker! Mijn favoriete smaakjes op het moment zijn Speculaas, Aardbei Cupcake en Rooibos-Honing, mjam.

Ook ben ik weer iets meer crea-bea bezig en heb ik laatst wat armbandjes gemaakt! Ik vind vooral de combinatie van touw met een bedeltje ertussen heel leuk (en ik heb dan ook stiekem nog wat van dat soort bedeltjes op eBay besteld, woei). Ik draag ze alleen niet omdat ik dat niet zo mooi vind bij mezelf, dus ga ik ze denk ik gebruiken om nieuwe vrienden mee te kopen. Yay!

Laatst bestelde ik op eBay ook twee kwasten.. Die stiekem misschien wel een beetje fake RealTechniques kwasten zijn. Maar ik had niet zoveel zin om veel geld uit te geven aan zo’n set en ik had best positieve verhalen gehoord over deze dupes! En terecht, want vooral deze rondere kwast vind ik suuuuuper fijn om foundation mee aan te brengen (wat bij mij de Essence concealer is). Hij is smaller dan m’n andere kwasten waar ik vaak foundation mee aan breng, maar een stuk steviger en ook wat preciezer. Love it! Ik kocht ‘m bij deze verkoper voor ongeveer โ‚ฌ3 (het is #1052 en je kunt ze vinden als je op “brush” zoekt).

En een laatste favoriet is dit spelletje, Benji Bananas! Doet me denken aan het Tarzan spel wat ik ooit had op m’n GameBoy en is heerlijk verslavend. Ik weet niet of hij er ook voor Apple is, ik heb in ieder geval de Android versie.