Some favorites

Nieuwe kleren! Niet zo favoriet is overigens online bestellen, want van deze vier truien gaan er twee weer terug, haha. Maar als ik al en tijd geen nieuwe kleren heb gekocht, dan vind ik het echt zo fijn en leuk om iets nieuws aan te doen! Op dit moment ben ik vooral fan van baggy truien en H&M heeft er nu veel van wat dunnere stof, handig voor het voorjaar.

En daarbij wil natuurlijk mijn nagels in een vrolijk voorjaarskleurtje lakken! M’n moeder vindt het overigens niet zo geslaagd, want elke keer als ik weer met een neon-achtig tintje beneden kom, kijkt ze me niet al te vrolijk aan haha. Sorry mams ;).

Helaas is het weer totaal niet zomers (of schijnt de zon en heb je goede hoop, maar is het alsnog buttfreezin’ cold!), dus slurp ik nog steeds bakken thee weg. Warm en lekker! Mijn favoriete smaakjes op het moment zijn Speculaas, Aardbei Cupcake en Rooibos-Honing, mjam.

Ook ben ik weer iets meer crea-bea bezig en heb ik laatst wat armbandjes gemaakt! Ik vind vooral de combinatie van touw met een bedeltje ertussen heel leuk (en ik heb dan ook stiekem nog wat van dat soort bedeltjes op eBay besteld, woei). Ik draag ze alleen niet omdat ik dat niet zo mooi vind bij mezelf, dus ga ik ze denk ik gebruiken om nieuwe vrienden mee te kopen. Yay!

Laatst bestelde ik op eBay ook twee kwasten.. Die stiekem misschien wel een beetje fake RealTechniques kwasten zijn. Maar ik had niet zoveel zin om veel geld uit te geven aan zo’n set en ik had best positieve verhalen gehoord over deze dupes! En terecht, want vooral deze rondere kwast vind ik suuuuuper fijn om foundation mee aan te brengen (wat bij mij de Essence concealer is). Hij is smaller dan m’n andere kwasten waar ik vaak foundation mee aan breng, maar een stuk steviger en ook wat preciezer. Love it! Ik kocht ‘m bij deze verkoper voor ongeveer โ‚ฌ3 (het is #1052 en je kunt ze vinden als je op “brush” zoekt).

En een laatste favoriet is dit spelletje, Benji Bananas! Doet me denken aan het Tarzan spel wat ik ooit had op m’n GameBoy en is heerlijk verslavend. Ik weet niet of hij er ook voor Apple is, ik heb in ieder geval de Android versie.

Verder Bericht

Vorige Bericht

51 Reacties

 1. Charlotte 3 april 2013

  Leuke favorieten!
  Die nieuwe kleren zien er leuk uit ๐Ÿ˜€
  Haha ik vind je nagels juist leuk, dat maakt je blij!
  Jammer, Benji Bananas is niet voor apple ๐Ÿ™

 2. femketje 3 april 2013

  Oeh pretty nagellak kleurtjes!

 3. Lotte 3 april 2013

  Yay, die kwasten zijn echt goed hรจ? Ze lijken net echt! En ik wil ook een handmade armbandje van jou. Dan weet je dat alvast voor wanneer ik jarig ben (16 augustus, schrijf maar alvast in je agenda!). En kan je de link sturen van die truien van H&M? Ik heb altijd te korte modellen enzo ๐Ÿ™

 4. Joyce 3 april 2013

  Leuke favorieten! Rooibos honing thee vind ik ook echt heerlijk!

 5. Kimberly 3 april 2013

  Die kwast wil ik ook een keer proberen! Lijkt me erg fijn, vooral voor dat prijsje.

 6. Sofie 3 april 2013

  Wat een mooie favorieten! De kleuren van de truien zijn zo pretty ๐Ÿ™‚

 7. Aranka 3 april 2013

  Meeeh, die kwasten zijn uitverkocht!

  • Marjolein 3 april 2013 — Berichtauteur

   Ah, #1052 wel zo te zien :(. Ik heb #1051 ook, die is hetzelfde qua grootte en stevigheid alleen dan plat. Die kan je ook proberen, is ook fijn! Ik had ook al gekeken of ze er nog bij andere verkopers zijn, maar helaas niet..

 8. Kiss & Make-up 3 april 2013

  Erg leuke favorieten heb je ๐Ÿ™‚

 9. Lynn C 3 april 2013

  die kwasten lijken inderdaad erg op die van Real Techniques! Kan je die ook kopen als je geen Paypal hebt?
  En waar koop je die aardbei-cupcake thee?

  • Marjolein 3 april 2013 — Berichtauteur

   Helaas kun je ze alleen kopen met Paypal! ๐Ÿ™ En de thee is van Lipton (in van die piramide-zakjes), er zijn volgens mij ook nog twee andere cupcake-achtige smaakjes van!

 10. Edith 3 april 2013

  Leuke favorieten! Super mooie nagellakjes!

 11. Jennifer 3 april 2013

  Oh, wat een goede tip, die dupes op ebay! Ik ga volgende week als m’n geld binnen is direct even kijken. ๐Ÿ™‚

 12. Esmay 3 april 2013

  Leuk om te zien! Yay voor die fellere kleuren nagellak en thee ๐Ÿ˜€

 13. Kirsten 3 april 2013

  Erg leuke favorieten <3!

 14. Frances 3 april 2013

  hahha, dat spelletje is inderdaad verslavend… ๐Ÿ˜›

 15. Emilia 3 april 2013

  Hoe kan je moeder nou nรญรฉt vrolijk worden van zulke zomerse kleuren nagellak? Haha.
  Je nieuwe kleren zien er leuk uit (voor zover ik kan zien hoe ze eruit zien) en je zelfgemaakte armbandjes vind ik echt ontzettend tof!

 16. Juul 3 april 2013

  hahaha, mijn mama doet precies hetzelfde. Ben jammer genoeg de enige nagellakfan bij ons thuis..

 17. Ilse 3 april 2013

  Dat lichtblauw truitje ziet er fijn uit! Ook al kan ik het model niet zien. ๐Ÿ˜‰

 18. Yasmin 3 april 2013

  Die brush wil ik ook nog bestellen. Ik hoor zoveel goeds daarover.

 19. Charlotte 3 april 2013

  Leuke favorieten heb je! Die truitjes van H&M zien er echt heel erg leuk uit!

 20. Diana 3 april 2013

  Leuke favorieten!

 21. Eva 3 april 2013

  Leuke favorieten, vooral de blauwe nagellak vind ik echt prettyyy!

 22. robin 3 april 2013

  die rode nagellak van essie, perfect nails & perfect gelakt wauuw! en speculaas thee is te lekker he?! <3

 23. LaraLaurentia 3 april 2013

  Ik denk dat ik zo’n nep Real Techniques kwast ga kopen en dan ze ga vergelijken met de echte versie ๐Ÿ˜€ Je brengt mij inspiratie <3

 24. Selma 3 april 2013

  Wat kun jij netjes lakken zeg! En leuke truitjes. Ik ben ook nog op zoek naar een leuk mint-truitje.

 25. Anne-Floor 3 april 2013

  Die mok is leuk ๐Ÿ™‚

 26. Chantal 3 april 2013

  Leuke favorieten zitten er tussen!

 27. jana 3 april 2013

  Leuke favorieten, ik ben ook verslaafd aan dat spel ๐Ÿ™‚ x

 28. Stephanie 3 april 2013

  Erg leuke favorieten! Ik vind die kleuren nagellak juist heel erg leuk!

 29. Bianca 3 april 2013

  Leuke favorieten!

 30. Sarah 3 april 2013

  Fijne favorieten!

 31. Ilja 3 april 2013

  Jeej je Kerstpakket beker staat erin… amazeballs <3

 32. Danielle 4 april 2013

  Die joursna kwast vind ik ook echt super fijn!

 33. Natasja 4 april 2013

  Jaa truien! Yay. ๐Ÿ™‚ Die kwast lijkt me erg fijn en een stuk betaalbaarder. Whaa, ik ga meteen kijken naar dat spelletje! Ik was veslaafd aan Donkey Kong vroeger. ๐Ÿ˜€

 34. Elma 4 april 2013

  Wat een mooie lakjes!

 35. Janet 4 april 2013

  Leuke blog! En jezus wat heb jij een mooie nagels!

 36. Daphne 4 april 2013

  Super leuk! Wat een ontzettend schattige armbandjes! Ik hoop dat ze die kwast binnenkort weer verkopen (1052) want dan ga ik hem bestellen!

 37. Esther - Mango Sorbetto 4 april 2013

  Die mintgroene trui in je stapel heb ik ook! Lekker zacht maar ooh wat pluist hij!

 38. Miss Mags 5 april 2013

  Leuke foto’s. Toevallig zag ik vandaag op de site van de John Beerens shop ook een armbandje met een anker als bedel. Mooi gedaan trouwens die armbandjes.

 39. Sharon 6 april 2013

  Oeh die truien zien er heerlijk uit <3 Mooie kleurtjes ook! En door jou wil ik ook die kwasten proberennnnn.

 40. Anna 6 april 2013

  Heel leuk om te lezen! En nieuwe kleren zijn altijd geweldig haha

 41. Myrthe 7 april 2013

  Leuk om te zien! Ik vind de truien van H&M ook zo fijn, ze zitten heerlijk en zijn inderdaad perfect voor het voorjaar. Ik hou juist zo van neon nagellak, maar ik snap wel dat je moeder daar niet zo van houd, haha. Oh en It’s All I Can Blue vooral, ik hou van dat kleurtje. En wat fijn dat die dupe kwast zo fijn is ๐Ÿ™‚

 42. Wendy 7 april 2013

  Leuke favorieten. Dat spelletje ga ik eens opzoeken. Leuk voor de verveelmomentjes.

 43. Evelien 7 april 2013

  Oeh Benji Bananas ga ik eens opzoeken haha. En wat een fijne favorieten! Die XXL mok van Action is echt heel fijn, ik heb er ook de bordjes van ๐Ÿ˜€ Zo schattig!

 44. Hester 9 april 2013

  Ik vind nieuwe kleren ook altijd zo’n fijn gevoel geven, ik heb nu al een tijdje niets nieuws meer gekocht maar heb er echt behoefte aan… haha. Eerst maar even wachten op wat hogere temperaturen! Die nagellakjes zijn ook mooi ๐Ÿ˜€

 45. Priscilla 9 april 2013

  Leuke favorieten! Je maakt echt kei-leuke armbandjes, die met dat ankertje. Cute! Stiekem ben ik ook erg nieuwsgierig naar die kwast. Heb hem meteen in m’n watchlist gezet. Oh, en dat spelletje.. dat ziet eruit alsof het ’t proberen waard is.

 46. Prim 11 april 2013

  Fijn zijn die kwasten hรจ! Oooh, waar heb jij die bedeltjes gekocht, welke verkoper? Ik maak ook altijd van die knooparmbandjes maar die bedeltjes kan ik nergens vinden!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén