Some favorites

Nieuwe kleren! Niet zo favoriet is overigens online bestellen, want van deze vier truien gaan er twee weer terug, haha. Maar als ik al en tijd geen nieuwe kleren heb gekocht, dan vind ik het echt zo fijn en leuk om iets nieuws aan te doen! Op dit moment ben ik vooral fan van baggy truien en H&M heeft er nu veel van wat dunnere stof, handig voor het voorjaar.

En daarbij wil natuurlijk mijn nagels in een vrolijk voorjaarskleurtje lakken! M’n moeder vindt het overigens niet zo geslaagd, want elke keer als ik weer met een neon-achtig tintje beneden kom, kijkt ze me niet al te vrolijk aan haha. Sorry mams ;).

Helaas is het weer totaal niet zomers (of schijnt de zon en heb je goede hoop, maar is het alsnog buttfreezin’ cold!), dus slurp ik nog steeds bakken thee weg. Warm en lekker! Mijn favoriete smaakjes op het moment zijn Speculaas, Aardbei Cupcake en Rooibos-Honing, mjam.

Ook ben ik weer iets meer crea-bea bezig en heb ik laatst wat armbandjes gemaakt! Ik vind vooral de combinatie van touw met een bedeltje ertussen heel leuk (en ik heb dan ook stiekem nog wat van dat soort bedeltjes op eBay besteld, woei). Ik draag ze alleen niet omdat ik dat niet zo mooi vind bij mezelf, dus ga ik ze denk ik gebruiken om nieuwe vrienden mee te kopen. Yay!

Laatst bestelde ik op eBay ook twee kwasten.. Die stiekem misschien wel een beetje fake RealTechniques kwasten zijn. Maar ik had niet zoveel zin om veel geld uit te geven aan zo’n set en ik had best positieve verhalen gehoord over deze dupes! En terecht, want vooral deze rondere kwast vind ik suuuuuper fijn om foundation mee aan te brengen (wat bij mij de Essence concealer is). Hij is smaller dan m’n andere kwasten waar ik vaak foundation mee aan breng, maar een stuk steviger en ook wat preciezer. Love it! Ik kocht ‘m bij deze verkoper voor ongeveer โ‚ฌ3 (het is #1052 en je kunt ze vinden als je op “brush” zoekt).

En een laatste favoriet is dit spelletje, Benji Bananas! Doet me denken aan het Tarzan spel wat ik ooit had op m’n GameBoy en is heerlijk verslavend. Ik weet niet of hij er ook voor Apple is, ik heb in ieder geval de Android versie.

 1. Leuke favorieten!
  Die nieuwe kleren zien er leuk uit ๐Ÿ˜€
  Haha ik vind je nagels juist leuk, dat maakt je blij!
  Jammer, Benji Bananas is niet voor apple ๐Ÿ™

 2. Yay, die kwasten zijn echt goed hรจ? Ze lijken net echt! En ik wil ook een handmade armbandje van jou. Dan weet je dat alvast voor wanneer ik jarig ben (16 augustus, schrijf maar alvast in je agenda!). En kan je de link sturen van die truien van H&M? Ik heb altijd te korte modellen enzo ๐Ÿ™

  1. Ja super fijn! En als je heel lief bent, krijg je nog wel eerder zo’n armbandje ;). De beige kan ik niet meer vinden, dit is in ieder geval de roze: http://www.hm.com/nl/product/04325?article=04325-I#article=04325-F (de hals is in het echt niet zo diep). En langere truien zitten vaak in de L.O.G.G. lijn, zoals deze: http://www.hm.com/nl/product/03008?article=03008-B en deze http://www.hm.com/nl/product/00596?article=00596-B#article=00596-B.

  1. Ah, #1052 wel zo te zien :(. Ik heb #1051 ook, die is hetzelfde qua grootte en stevigheid alleen dan plat. Die kan je ook proberen, is ook fijn! Ik had ook al gekeken of ze er nog bij andere verkopers zijn, maar helaas niet..

  1. Helaas kun je ze alleen kopen met Paypal! ๐Ÿ™ En de thee is van Lipton (in van die piramide-zakjes), er zijn volgens mij ook nog twee andere cupcake-achtige smaakjes van!

 3. Hoe kan je moeder nou nรญรฉt vrolijk worden van zulke zomerse kleuren nagellak? Haha.
  Je nieuwe kleren zien er leuk uit (voor zover ik kan zien hoe ze eruit zien) en je zelfgemaakte armbandjes vind ik echt ontzettend tof!

 4. Jaa truien! Yay. ๐Ÿ™‚ Die kwast lijkt me erg fijn en een stuk betaalbaarder. Whaa, ik ga meteen kijken naar dat spelletje! Ik was veslaafd aan Donkey Kong vroeger. ๐Ÿ˜€

 5. Leuk om te zien! Ik vind de truien van H&M ook zo fijn, ze zitten heerlijk en zijn inderdaad perfect voor het voorjaar. Ik hou juist zo van neon nagellak, maar ik snap wel dat je moeder daar niet zo van houd, haha. Oh en It’s All I Can Blue vooral, ik hou van dat kleurtje. En wat fijn dat die dupe kwast zo fijn is ๐Ÿ™‚

 6. Oeh Benji Bananas ga ik eens opzoeken haha. En wat een fijne favorieten! Die XXL mok van Action is echt heel fijn, ik heb er ook de bordjes van ๐Ÿ˜€ Zo schattig!

 7. Ik vind nieuwe kleren ook altijd zo’n fijn gevoel geven, ik heb nu al een tijdje niets nieuws meer gekocht maar heb er echt behoefte aan… haha. Eerst maar even wachten op wat hogere temperaturen! Die nagellakjes zijn ook mooi ๐Ÿ˜€

 8. Leuke favorieten! Je maakt echt kei-leuke armbandjes, die met dat ankertje. Cute! Stiekem ben ik ook erg nieuwsgierig naar die kwast. Heb hem meteen in m’n watchlist gezet. Oh, en dat spelletje.. dat ziet eruit alsof het ’t proberen waard is.

 9. Fijn zijn die kwasten hรจ! Oooh, waar heb jij die bedeltjes gekocht, welke verkoper? Ik maak ook altijd van die knooparmbandjes maar die bedeltjes kan ik nergens vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *