Sneak peek – nagellakstash

Laatst ruimde ik m’n nagellakstash weer eens een beetje op – soms is dat hard nodig, want dan staat er meer nagellak op m’n bureau en kast dan er in de lades zit, haha! Ik besloot er nog maar even foto’s van te maken en ik dacht, misschien is het wel leuk om ze te laten zien! Ik heb m’n nagellak opgeborgen in een Helmer kastje, verveeld over 3 lades. Ik vind het wel altijd lastig om alles weer in te delen, met al die verschillende flesjes en vormen! Op dit moment heb ik een la met de fancy lakjes (China Glaze, OPI, CK, CiatΓ©, Koh), een la met vooral Essence en Catrice en een la met random dingen. Basecoats, topcoats en nail-art spullen zitten ook nog in een aparte lade, maar die was gelukkig nog netjes dus die staat niet op de foto.

Hoe berg jij je nagellak op?

  1. En ik maar denken dat ik veel nagellak heb.. Dit slaat alles haha. Heel erg mooie collectie! Ik berg mijn nagellak op in rieten mandjes, maar ik zit eraan te denken om een nagelrek te kopen op eBay en deze op te hangen. Het is nu altijd lang zoeken naar de juiste kleur -_-‘

    1. Haha, mijn hoeveelheid valt nog reuze mee in vergelijking met sommige (nagellak)bloggers :D. Ik wil ook suuuuper graag zo’n nagellakrek, maar helaas kan hij bij mij niet aan de muur (dan ligt hij er binnen een minuut weer vanaf), echt heel jammer!

  2. Wauw, wat een prachtige (en grote!) nagellakstash heb jij πŸ™‚ Ik ben een tikkeltje jaloers op je πŸ˜‰ Ik heb mijn nagellak in Glossyboxen zitten. Ik ben inmiddels met de derde box bezig?! Oeps…

  3. Zo moooooi, al die flesjes naast elkaar! Je hebt best veel, maar wel goed dat je ’t af en toe uitzoekt en de nagellak die je niet meer hoeft gewoon weg doet.

    1. Whiee :D. Ja, ik zoek het best vaak uit eigenlijk! En dan gooi ik alles eruit wat ik echt niet meer verwacht te gaan gebruiken, vind het zonde om alles te bewaren en dan niet te gebruiken (dan maak ik er liever vriendinnen blij mee!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *