Shoplog – 2x Rotterdam & eBay

De afgelopen twee dagen heb ik doorgebracht in Rotterdam, wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind ;). Op woensdag ging ik met Lara erheen om wat te shoppen en foto’s te maken en gisteren ging ik met m’n moeder. Ook kreeg ik nog wat eBay dingetjes binnen, dus leek het me wel leuk om een klein shoplogje te maken!


Allereerst had ik echt, echt een nieuwe zomerjas nodig. De vorige heb ik 2 jaar gehad, maar er zat inmiddels een gat in en wat ooit donkergroen was, was nu meer vaal groen haha! Ik haat jassen shoppen omdat ze 9 van de 10 keer niet goed zitten bij me, maar deze keer slaagde ik super snel bij de C&A! Ik kocht deze donkerblauwe, parka-achige jas die lekker lang is en fijn zit. Bovendien was er 25% korting op alle jassen, waardoor ik nu ongeveer 37 euro betaalde in plaats van 50. Yay!

Bij New Look hadden ze eindelijk weer m’n favo hemdjes, lang en zwart. Ik draag eigenlijk altijd wel zo’n hemdje onder een trui of shirt, vind ik toch wat fijner! Deze zijn €9 per stuk, geloof ik.

Mijn moeder is echt The Body Shop fan en koopt standaard de halve winkel leeg, haha. Maar dat vind ik niet zo erg, want ik mocht van haar dit setje hebben! Normaal kosten deze producten van de Vitamin E lijn €39 bij elkaar, maar er waren nu setjes met verscheidene producten voor fijnere prijzen. Zo was de set met toner, facewash en crème nu €22 bij elkaar en met de Love Your Body pas nog iets goedkoper! Deze drie producten heb ik nog nooit eerder geprobeerd, dus ik ben er wel erg benieuwd naar.

Bij de schilderswinkel Van Beek kocht ik nog een flesje met zo’n spray ding, om kwastenreiniger in te doen! Dat vind ik stukken makkelijker dan de fles waar hij nu in zit. Bij elkaar kostte het ongeveer €2. En bij Etos scoorde ik m’n favo tandpasta die ik toch wel een beetje begon te missen toen ik hem had opgemaakt. Daar was nu 50% korting op, waardoor hij €2 was!

Toen ik met Lara in Rotterdam was shopten we wel een stuk minder fanatiek, maar bij Kruidvat moest ik wel even back-ups halen van m’n favoriete topcoat! Ook hadden ze een bak vol met allemaal afgeprijsde Essence en Catrice dingen, al viel het tegen. Wel nam ik een doosje met kleine vijltjes mee, super handig voor in je tas! De topcoat kost €2,59 en de vijltjes nu €1.


Als laatste kreeg ik ook nog wat eBay dingetjes binnen, waaronder het China Glaze nagellakje waar ik lang op heb gewacht! Het is Galactic Gray van de Hologlam collectie, een holografisch kleurtje. Ik bestelde hem bij m’n favo nagellakverkoper, maar deze keer duurde het helaas 3 weken voordat ik ‘m had! Maar goed, beter laat dan nooit ;). Ook kreeg ik nog wat sieradendingetjes binnen, namelijk sterretjes (verkoper), en wat bedeltjes en ringetjes die ergens tussen kunnen (verkoper).

Erg blij ben ik met m’n jas, helemaal lente-proof! Maar ook de rest vind ik natuurlijk super leuk. Swatches van het China Glaze lakje volgen zeker nog en ook de foto’s die ik met (van, haha) Lara maakte komen nog online.

    1. Hi! Uhmmm ik vind het moeilijk om te zeggen of hij m’n tanden witter maakt, mijn tanden zijn niet echt geel namelijk haha. Maar ik vind hem fijn omdat m’n tanden er super schoon van aanvoelen!

  1. Leuke spulletjes heb je geshopt. Mijn moeder sleurt me ook altijd mee naar de C&A voor een jas, terwijl ik altijd van mening ben dat ze daar toch niks leuks hebben, maar dat is zeker niet zo ze hebben vaak erg leuke jassen!

  2. hee dat had ik de laatste keer dat ik bij beautyzone2007 had besteld dus ook, de paar keer daar voor kwam het echt in 1 week aan, en toen moest ik opeens 3 weken wachten!

    1. Oh apart zeg! Bij mij is het normaal ook echt super snel en de verzenddatum op de envelop was ook gewoon een dag nadat ik het had besteld. Misschien is de douane langzamer geworden..

  3. Leuke dingen geshopt! Ik ben benieuwd naar de body shop producten, zou je hier een review over kunnen schrijven? Ooh en iedereen is altijd zo enthousiast over die topcoat, dus ik moet hem ook maar eens gaan halen, haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *