Personal & Instagrams

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blogpost maakte over m’n oh zo boeiende leven met instagram foto’s. Dus, vandaag weer eens zo’n blogpost! En niet alleen met persoonlijk gezwets, maar ook wat leuke favorieten die niet zoveel met beauty te maken hebben.

Maar de afgelopen week werd vooral gekenmerkt door 1 ding.. thesis! Vrijdag moest ik een deel inleveren om aan te tonen dat ik al een eind was en uiteraard was ik dat niet (of in ieder geval, dat gevoel had ik). Flink wat (nacht)werk moest er dus gedaan worden en ik moet er nog steeds wel een beetje van bijkomen haha. Ik kan op zich wel goed tegen stress, maar in dit geval wist ik niet precies wat en hoeveel erin moest staan en had ik het gevoel dat ik het echt niet ging halen om een goed verhaal te schrijven. Ik weet nog niet of het voldoende is geweest, maar na wat gesprekjes met medestudenten heb ik er wel vertrouwen in!

Op donderdag had ik even wat afleiding, want ik ging met Ilja naar het Beauty Event van Coty! Coty vertegenwoordigt onder andere Rimmel, NYC, Miss Sporty en verscheidene parfummerken. Het event was heel leuk en er waren ook aardig wat mensen die ik nog nooit in het echt had ontmoet, wat ik ook altijd wel leuk vind! Een verslagje volgt nog (waarschijnlijk op Ilja’s blog) en natuurlijk ook nog wel reviews van de producten die ik mee naar huis kreeg.

Op het moment probeer ik me wat meer te verdiepen in fotografie en dat doe ik door me eens op magazines te storten, maar ook op blogs met fotografietips! En eentje waar ik eigenlijk al wonderlijk veel van opgestoken heb is nevnarien. Een Zweedse blog, maar Google translate doet wonderen wat dat betreft haha! Op zich plaatst ze niet super veel tutorials en dergelijken, maar bijvoorbeeld wel vaak welke camera en lens ze heeft gebruikt. En ik vind d’r foto’s ook nog eens super mooi!

Verder probeer ik dit weekend m’n blogachterstand maar eens wat bij te werken.. Er liggen nog genoeg dingen (en vooral nagellak) klaar om over geschreven geworden te worden! Eigenlijk wil ik de balans beauty – overig een beetje veranderen, want het was al m’n doelstelling om minder over beauty te bloggen. Beauty is zo lekker makkelijk en minstens net zo leuk, haha! Maar mochten jullie nog bepaalde suggesties of wensen qua blogposts hebben, let me know :).

En ik wens jullie natuurlijk een fijn weekend toe!

  1. Fijn dat je een goed gevoel over thesis hebt! Nu hopen dat het allemaal snel achter de rug is ๐Ÿ˜‰ En leuke foto’s verder. Die zweedse blog, wauw! Die foto’s <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *