Personal & Instagrams

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blogpost maakte over m’n oh zo boeiende leven met instagram foto’s. Dus, vandaag weer eens zo’n blogpost! En niet alleen met persoonlijk gezwets, maar ook wat leuke favorieten die niet zoveel met beauty te maken hebben.

Maar de afgelopen week werd vooral gekenmerkt door 1 ding.. thesis! Vrijdag moest ik een deel inleveren om aan te tonen dat ik al een eind was en uiteraard was ik dat niet (of in ieder geval, dat gevoel had ik). Flink wat (nacht)werk moest er dus gedaan worden en ik moet er nog steeds wel een beetje van bijkomen haha. Ik kan op zich wel goed tegen stress, maar in dit geval wist ik niet precies wat en hoeveel erin moest staan en had ik het gevoel dat ik het echt niet ging halen om een goed verhaal te schrijven. Ik weet nog niet of het voldoende is geweest, maar na wat gesprekjes met medestudenten heb ik er wel vertrouwen in!

Op donderdag had ik even wat afleiding, want ik ging met Ilja naar het Beauty Event van Coty! Coty vertegenwoordigt onder andere Rimmel, NYC, Miss Sporty en verscheidene parfummerken. Het event was heel leuk en er waren ook aardig wat mensen die ik nog nooit in het echt had ontmoet, wat ik ook altijd wel leuk vind! Een verslagje volgt nog (waarschijnlijk op Ilja’s blog) en natuurlijk ook nog wel reviews van de producten die ik mee naar huis kreeg.

Op het moment probeer ik me wat meer te verdiepen in fotografie en dat doe ik door me eens op magazines te storten, maar ook op blogs met fotografietips! En eentje waar ik eigenlijk al wonderlijk veel van opgestoken heb is nevnarien. Een Zweedse blog, maar Google translate doet wonderen wat dat betreft haha! Op zich plaatst ze niet super veel tutorials en dergelijken, maar bijvoorbeeld wel vaak welke camera en lens ze heeft gebruikt. En ik vind d’r foto’s ook nog eens super mooi!

Verder probeer ik dit weekend m’n blogachterstand maar eens wat bij te werken.. Er liggen nog genoeg dingen (en vooral nagellak) klaar om over geschreven geworden te worden! Eigenlijk wil ik de balans beauty – overig een beetje veranderen, want het was al m’n doelstelling om minder over beauty te bloggen. Beauty is zo lekker makkelijk en minstens net zo leuk, haha! Maar mochten jullie nog bepaalde suggesties of wensen qua blogposts hebben, let me know :).

En ik wens jullie natuurlijk een fijn weekend toe!

Verder Bericht

Vorige Bericht

40 Reacties

 1. Charile 13 april 2013

  Leuke foto’s 🙂

 2. Sofie 13 april 2013

  Leuke foto’s! Wow, wat veel lakjes zeg. Ik ben erg benieuwd naar de artikelen daarover 😀

 3. Kirsten 13 april 2013

  Wat een leuke foto’s :D!

 4. Milou- LounaBeauty 13 april 2013

  Irritant die stress voor school! Heb daar zo’n hekel aan. 😉
  Probeer lekker de genieten van je weekend. :)!!

 5. Chantal 13 april 2013

  Leuke foto’s!

 6. Yara 13 april 2013

  Leuke foto’s! 🙂

 7. Kelly 13 april 2013

  Heel veel succes met je thesis!

 8. Kimberly 13 april 2013

  Leuk weer om te zien! ik ga de blog van nevnarien even checken 🙂

 9. Alyssa 13 april 2013

  Leuke foto’s om te zien 🙂

 10. Beautyjuf 13 april 2013

  Wat een stressweek moet dit geweest zijn voor je. Gelukkig had je een leuke en gezellige afleiding op het event van Coty 🙂

 11. Danielle 13 april 2013

  Leuke foto’s om te zien. Die foto van die zweedse blog is echt prachtig.

 12. Joyce 13 april 2013

  Leuke foto’s! jij ook een heel fijn weekend!

 13. Lisanne 13 april 2013

  Leuk om te zien, fijn weekend!

 14. Edith 13 april 2013

  Leuke foto’s! Succes met de rest van je thesis!

 15. Lotte 13 april 2013

  Het was leuk op het event! <3 En ik ben benieuwd naar al je swatches die vast nog wel zullen komen, haha.

 16. femketje 13 april 2013

  super leuke foto’s 😀

 17. Lotte 13 april 2013

  Leuke foto’s! Al die nagellak <3 <3

 18. Amanda 13 april 2013

  Wat een mooie lakjes liggen er klaar!

 19. Yak Man 13 april 2013

  die foto van de zweedse blog is zo mooi zeg! 😮 google is your bestfriend voor allws haha 😀

 20. Tedje 13 april 2013

  Aah al die nagellakjes!

 21. Jennifer 13 april 2013

  Haha, en dan krijg je nog een flinke tas vol nagellak, haha. Succes ermee! 😉

 22. Myrthe 13 april 2013

  Leuk om te zien! Die fotoblog lijkt me heel mooi, ik ga gelijk even kijken. En wow, al die nagellakjes: veel succes met swatchen!

 23. Natasja 13 april 2013

  Haha, je bent nog wel ff bezig met die nagellak. 😉 Een paar leuke tags vind ik persoonlijk altijd erg leuk om te lezen. ^^

 24. Sharon 13 april 2013

  Mieh ik vond het zo jammer dat ik niet bij dat event was haha, ookal was ik niet uitgenodigd :’D

 25. robin 13 april 2013

  leuke foto’s! ga even op die site met fotografie tips kijken, handig ^^

 26. Joyce 13 april 2013

  leuke foto’s! hopen dat je een positieve reactie terug krijgt op je verslag (mag ik het zo noemen?! 😉 )

 27. Anna 13 april 2013

  Leuke foto’s! Oeh, al die nagellak <3 Ben benieuwd.

 28. Charlotte 13 april 2013

  Leuk artikel! Die foto van nevnarien is echt prachtig gemaakt!

 29. jana 13 april 2013

  Leuke foto’s 😀 x

 30. Kelly 13 april 2013

  Wat een lakjes! <3 Leuk om weer een verslagje met je foto's te zien!

 31. Evelien 14 april 2013

  Fijn dat je een goed gevoel over thesis hebt! Nu hopen dat het allemaal snel achter de rug is 😉 En leuke foto’s verder. Die zweedse blog, wauw! Die foto’s <3

 32. Anne-Floor 14 april 2013

  Heel leuk om te zien weer!

 33. Mariska 14 april 2013

  Leuke foto’s weer en wat leuk dat jullie samen naar het event zijn gegaan:)

 34. Dina 14 april 2013

  Wat veel nagellakjes!

 35. Lemony 14 april 2013

  Leuke foto’s, succes nog met je thesis!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén