NOTD – Pink Protea with some glitz

Soms raak ik ineens verliefd op een nagellakje waar ik in eerste instantie niet zo onder de indruk was. Zo ook op dit Pupa lakje, van de nieuwe City Safari collectie. Hij heet Pink Protea en leek me simpel roze..

Maar hij bleek lekker fel en opvallend te zijn! En niet helemaal roze, maar meer tussen roze, neon en oranje in. Bovendien dekt hij goed, wat bij dit soort kleurtjes niet altijd het geval is. Ik vind hem leuk!

En ik vind hem extra leuk met wat glitter erover. Dit Calvin Klein lakje in de kleur Hallucinate kocht ik bij Big Bazar (of eigenlijk een soort aftakking ervan waar ik de naam niet meer van weet, maar het was iets met Budget en het assortiment was hetzelfde) en bevat kleine holo glittertjes. Kan over elk kleurtje wel, maar vind ik extra leuk over roze!

Pupa Pink Protea – €6,50 (zie site voor verkooppunten)
Calvin Klein Hallucinatie – €3,99 (zie site voor vestigingen Big Bazar)

  1. Wauw, echt een mooi kleurtje! Ik vind dat koraalroze echt een hele mooie kleur, die glittertjes erbij staan ook leuk. En wauwie, wat ben ik toch jaloers op jouw mooie nagels!

  2. Wat een tof kleurtje! Ik had ook niet verwacht dat jij die leuk zou vinden, want jij bent meer van de groen en blauwe tinten haha! Die glitters zijn ook pretty!

  3. Wauw dat is inderdaad een erg mooi kleurtje! Dat heb ik ook wel eens, dan vind ik het kleurtje eerst heel saai maar als ik ‘m op doe lijkt ie heel mooi te zijn πŸ™‚ Ik vind de combinatie met de glitters ook erg tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *