New in – Washi Tape + DIY ideas!

Al een tijdje wilde ik “washi tape” kopen, tape gemaakt van papier met een leuk printje erop. Ideaal voor DIY-projectjes, want je kunt er makkelijk dingen mee versieren, het schijnt nog best goed te blijven zitten en uiteindelijk ook zonder teveel gedoe te verwijderen zijn. Bij Action vond ik wat setjes met elk twee rolletjes en ik besloot er een paar mee te nemen!

De keus was een beetje mwah, ik vond maar drie setjes de moeite waard om mee te nemen. Maar hee, ze waren super cheap! Ik heb al eens op het punt gestaan om het online te bestellen of bij de Hema te kopen, maar de setjes van de Action kosten maar €0,79 (waar je dus twee rolletjes voor krijgt). De smalle rolletjes zijn 1 centimeter breed, de bredere rolletjes 1,5 cm. Beiden zijn 5 meter lang.

Ik ben gelijk op zoek gegaan naar leuke DIY ideetjes met dit tape, en mijn favorieten vind je hieronder! Klik op een van de afbeeldingen om naar de tutorial te gaan :).


Mijn favorieten zijn zeker weten het leuke accentje op de iPad (wat ook op je laptop of telefoon kan!) en het versieren van een notitieboekje met het tape. Ook het markeren van kabels ermee lijkt me een heel goed idee, want ik heb echt een soep aan kabels inmiddels haha!

Natuurlijk ga ik snel ook aan de slag met dit tape en het resultaat laat ik zeker nog zien! En heb je zelf nog leuke ideetjes, laat ze dan zeker achter in een reactie! 😀

  1. Ik vind ze zo leuk! Ik vis alleen steeds achter het net, er zijn steeds maar iets van drie of vier soorten. De Wibra schijnt nu precies dezelfde te hebben, dus daar ga ik ook maar eens naartoe!

  2. Leuk zijn deze tapejes he! Grappig dat ze ze nu ook bij de Action hebben, ik kocht ze al een paar maanden geleden bij de Wibra voor exact dezelfde prijs. Je kunt er zoveel leuks mee doen, word er altijd helemaal vrolijk van!

    Liefs van Rosie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *