New in – nieuwe lens?

Thee drinken in style? Yes please! En nu kan ik dat, want sinds kort heb ik een heuse camera lens mug. Een grote beker in de vorm van een lens voor een spiegelreflex camera, een beetje geรฏnspireerd op de Canon lenzen. Misschien wel een echte must-have voor fotografiefans, of in ieder geval een stuk goedkoper dan het echte exemplaar haha!


En eigenlijk lijkt hij nog best goed ook! Wel is de mok logischerwijs net iets meer plastic dan de echte lenzen, maar van een afstandje is het nog best overtuigend. Er zit ook nog een handy deksel op, die je kunt gebruiken als bakje voor je koekjes (of de overheerlijke crispy choco bonbons op de foto) of om je drinken wat langer mee warm te houden.

Ik vind ‘m in ieder geval heel erg tof! En m’n pa was wel een beetje jaloers haha, al vroeg hij zich vooral af of hij ‘m zou kunnen ruilen voor een echte lens ;). Het is in ieder geval een leuk cadeautje voor fotografieliefhebbers! De beker kun je kopen via Fonq, voor โ‚ฌ19,95, en hij is er ook in het wit. Deze webshop verkoopt overigens ook nog meer leuke gadgets die zeker het bekijken waard zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *