Nail-art – crushed shell accent

Laatst kocht ik twee setjes met potjes op eBay, voor nail-art. In het ene setje zaten hexagon glitters, in het andere setje kleine stukjes schelp. Ik besloot eens wat te proberen met die stukjes schelp en het resultaat zie je hierboven! Benieuwd hoe ik dit heb gemaakt?


Ik lakte eerst al m’n nagels met Tauranga van HerΓ΄me en liet dit even drogen. Het leek me niet zo leuk om al m’n nagels van stukjes schelp te voorzien, dus besloot ik een accentnagel te maken! In eerste instantie wilde ik eigenlijk gewoon stukjes erop strooien, maar het leek me handiger om het wat preciezer aan te brengen. Ik bracht eerst een niet al te snel drogende topcoat aan en plakte hierna de stukjes erop, door middel van een kwastje. Hiermee lukte het me best goed om steeds een stukje op te pakken en op m’n nagel te doen! Toen ik klaar was, drukte ik de stukjes zachtjes nog een beetje extra aan met het kwastje en bracht ik een topcoat erover aan.

Heel moeilijk is deze nail-art niet, maar ik vind hem wel tof! Het setje met de “crushed shell powder” kocht ik overigens hier, al heb ik er destijds minder voor betaald en kun je ‘m wellicht bij een andere verkoper ook nog wel goedkoper vinden (zoek op “crushed shell powder”).

Wat vinden jullie van deze nail-art?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *