My Little Chloés – Chloé Signatuur Eau de Parfum

Ik heb best veel favorieten als het aankomt op parfums – eigenlijk zoveel, dat ik bijna geen parfum opmaak. Enerzijds ideaal, anderzijds natuurlijk wel een beetje zonde als je dan een grote fles moet aanschaffen. Leuk nieuws vind ik het dan ook dat Chloé nu met een limited edition komt, waarbij de drie signature scents in miniatuurversie worden uitgebracht! Niet alleen handig voor als je nooit parfums op maakt, maar natuurlijk ook voor onderweg of als cadeautje voor je allerliefste mama of vriendin.


En kijk, hoe poepig! Er zit 20 ml in en de versie die ik heb is Chloé Signatuur Eau de Parfum – een hele vrouwelijke, bloemige en ook best zware geur met onder andere pioenroos, lychee, rozen, amber en cederhout. Nu moet ik zeggen dat je me iets vrolijker maakt met een stoerdere en frissere geur, maar ik denk dat het wel een passende geur is voor wat oudere dames of juist meisjesachtige meiden die dol zijn op dit soort rozengeurtjes! Naast deze versie maken ook L’eau de Chloé (luchtig en verfrissend, met onder andere rozen, citrus en patchoeli) en Love Chloé (poederig en bloemig, met onder andere iris, verse bloemen en muskus) onderdeel uit van deze tijdelijke collectie met 20 ml varianten.

My Little Chloés – limited edition
Chloé Signatuur 20 ml €36
L´eau de Chloé 20 ml €36
Love Chloé 20 ml €36
exclusief te koop bij Bijenkorf en Bijenkorf online shop

  1. Dit is echt mijn lievelingsparfum, ik ben gek op Chloe 🙂 Zo’n klein flesje lijkt me echt fijn, omdat ik ook nooit parfum opmaak. En het ziet er zo schattig uit!

  2. Oeh ik denk dat deze of de love versie wel echt iets voor mij is, ik hou juist wel van wat zwaardere geuren. De prijs is ook top om eens zo een geurtje te kopen zonder gelijk een enorme fles te hebben die ik toch niet opmaak omdat er nog genoeg andere luchtjes op de plank staan 😉
    Leuk, ik ga even in de winkel ruiken:D

  3. Ohhh, wat een schatje! <3 Ik ben echt dol op Chloé, dit zou wel een heel leuk cadeautje voor mezelf zijn. Voor wat weet ik nog niet, maar we bedenken wel wat éh 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *