Miss Sporty – 2x vrolijk!


De laatste tijd vind ik steeds meer nagellakjes van een bepaald merk leuk.. Namelijk van Miss Sporty! Het merk komt de laatste tijd met vrolijke, maar zeker ook mooie (zomer)kleurtjes waar ik heel blij van word. Ik heb er weer twee bij en die krijgen jullie vandaag te zien!


Voor zover ik weet doet Miss Sporty niet aan namen, maar is dit #463. Een niet al te makkelijk te omschrijven kleur, want hij is niet helemaal blauw.. Maar ook niet groen. Een beetje er tussenin! Ik vind ‘m daardoor juist heel tof en bovendien dekt hij ook nog eens goed, het mooist in 2 dunne laagjes. Echt een aanrader!


Ook wil ik jullie #462 laten zien, al ben ik iets minder enthousiast over dit kleurtje. Hij is roze met een nauwelijks opvallende shimmer erin, maar de dekking is helaas wel matig. Na 2 laagjes zag ik nog m’n nagelrandje er doorheen en het is zo’n jelly-achtig kleurtje, waardoor dat pas ergens bij laagje 4 verholpen is. Jammer, want het kleurtje zelf vind ik wel leuk! Misschien wel een aanrader als je geen opvallende nagelrandjes hebt :).

Deze twee clubbing colours kun je voor €1,99 per stuk scoren, onder andere bij Etos, DA en Dirx. De kwaliteit vind ik vergelijkbaar met Catrice, al vind ik de kleurtjes van Miss Sporty leuker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *