Love – Earthquake acoustic

Wellicht dat je het nummer Earthquake van Labrinth weleens hebt gehoord. Een R&B/Hip Hop achtig nummer dat ik best lekker weg vind luisteren, maar nou niet luister omdat ik de zang goed vind. Maaaaaarr Labrinth kan blijkbaar wel gewoon prima zingen, want gisteren vond ik een akoestische versie van het nummer en die heb ik inmiddels al muchos veel geluisterd! En dan bij voorkeur lekker hard, haha. De video komt trouwens van Bands In Transit, waar nog meer toffe nummers te beluisteren zijn. Zo vind ik deze en deze ook heel fijn!

  1. Wat tof, ik luister eigenlijk liever naar deze versie denk ik 😀 Inmiddels zit ik alweer een hele tijd door te klikken bij filmpjes van Bands In Transit, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *