Love – Earthquake acoustic

Wellicht dat je het nummer Earthquake van Labrinth weleens hebt gehoord. Een R&B/Hip Hop achtig nummer dat ik best lekker weg vind luisteren, maar nou niet luister omdat ik de zang goed vind. Maaaaaarr Labrinth kan blijkbaar wel gewoon prima zingen, want gisteren vond ik een akoestische versie van het nummer en die heb ik inmiddels al muchos veel geluisterd! En dan bij voorkeur lekker hard, haha. De video komt trouwens van Bands In Transit, waar nog meer toffe nummers te beluisteren zijn. Zo vind ik deze en deze ook heel fijn!

Verder Bericht

Vorige Bericht

7 Reacties

 1. roos 10 april 2013

  Labrinth heeft zo’n mooie stem! Ik vind het zo gezongen mooier dan het origineel.

 2. Anne-Floor 10 april 2013

  Ik vind Earthquake echt een enorm leuk nummer, deze versie is ook erg leuk!

 3. fleur 10 april 2013

  Apart, maar wel een lekker nummer en lekker vrolijk vooral!

 4. Charlotte 10 april 2013

  Leuk zo de akoestische versie!

 5. Edith 10 april 2013

  Hele leuke versie!

 6. Joyce 10 april 2013

  wat een gezellige versie, krijg er helemaal zin van in de zomer!

 7. Marieke 13 april 2013

  Wat tof, ik luister eigenlijk liever naar deze versie denk ik 😀 Inmiddels zit ik alweer een hele tijd door te klikken bij filmpjes van Bands In Transit, haha!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén