Keune Care Line – Keratin Smoothing shampoo & serum

Glad en sterk haar wat mooi valt en er vrolijk uit ziet.. Yes please! Mijn haar is op zich wel zacht, maar neigt snel naar droog en pluizig en dus vind ik het wel belangrijk om goede producten te gebruiken. De laatste tijd heb ik twee producten van Keune gebruikt, uit de Care Line met keratine. En vandaag ga ik jullie vertellen of ze mij zijn bevallen!


De Keratin Smoothing shampoo belooft je haar intensief te voeden en het te beschermen tegen afbreken, door de toegevoegde keratine en pro-vitamine B5. Op zich hecht ik niet heel veel waarde aan welke shampoo ik gebruik (ik merk vooral verschil in conditioner en verzorging), maar ik merkte wel dat deze shampoo toch anders was. Sowieso heeft hij het kenmerkende kappersgeurtje, maar hij maakte m’n haar ook echt squeeky clean. Mijn haar voelde ook minder droog aan dan na het gebruik van andere shampoos, al merkte ik ook dat mijn haar sneller vet werd dan voorheen. Hij is eigenlijk iets te voedend voor mijn haar, maar daarmee wel ideaal voor als je haar vanaf de aanzet al droog is!

Een product wat vaak wel wonderen doet voor mijn haar is een serum en ik was dan ook heel benieuwd naar het Keratin Smoothing Serum. En oh, it is love! Toen ik het voor het eerst in m’n haar deed, merkte ik dat het heel anders was dan de serums die ik tot nu toe had geprobeerd. Het lijkt meer alsof het serum qua werking tussen een verzorgende olie en een serum in zit, eigenlijk het beste van allebei! Dit is ook logisch, want het serum bevat actieve keratine, argan olie en essentiΓ«le mineralen.


Hairshots! Hierbij heb ik de shampoo en het serum gebruikt, en een conditioner van Dove. Mijn krullen zijn altijd wel vrij pluizig en warrig, maar vooral door het serum zijn ze goed gedefinieerd en lekker bouncy. En.. lekker zacht! Ook denk ik dat je best lang kunt doen met het serum, want voor mijn lange lokken heb ik maar 2 pompjes nodig.

De shampoo is denk ik zeker het proberen waard als je last hebt van heel droog en breekbaar haar. Voor mij vind ik het niet de moeite waard, zeker omdat shampoo er vrij hard doorheen gaat ;). Het serum vind ik wel echt een aanrader en de “investering” waard, want ik merk echt dat het meer doet voor mijn haar dan andere serums en bovendien is het ook best zuinig in gebruik. Aanrader!

Keune Keratin Smoothing Shampoo, 250 ml €17,25
Keune Keratin Smoothing Serum, 25 ml €19,95
check de website voor verkooppunten

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Laura 6 april 2013

  Ziet er goed uit! En wat zien de verpakkingen er apart, maar leuk uit!

 2. Kimberly 6 april 2013

  Ik vind het leuke verpakkingen! πŸ˜€ Ziet er goed uit ook!

 3. Sofie 6 april 2013

  Wat heb je mooi haar! Het lijken me fijne producten πŸ™‚

 4. Demi 6 april 2013

  Mooie rode krullen zeg :)! Trouwens ik vind je nieuwe profielfoto echt leuk, veel leuker zo’n lachende foto!

 5. Milou 6 april 2013

  Wauw je krullen zien er mooi uit! Lekker verzorgd. Enneee, like je layout!

 6. Charile 6 april 2013

  Ziet er goed uit πŸ™‚

 7. Sophie 6 april 2013

  Wat een mooi resultaat! Ik heb slag in mijn haar dat ook snel gaat pluizen. Deze twee producten lijken me dus echt iets voor mij!

 8. Joyce 6 april 2013

  Ziet er goed uit! Leuke verpakkingen ook! Jammer dat het zo duur is, maar misschien probeer ik het toch maar. Ik word inmiddels gek van mijn droge haar.

 9. Edith 6 april 2013

  Klinkt heel goed, ik hou van haarproducten die het. “Kappersgeurtje” hebben. Je hebt echt super mooi haar!

 10. robin 6 april 2013

  ziet er goed uit! mooi haar heb je.

 11. femketje 6 april 2013

  de shampoo lijkt me wel wat πŸ˜€

 12. Sharon 6 april 2013

  Looking good! De producten zien er ook heel mooi uit zeg <3

 13. Lotte 6 april 2013

  Krulliesss <3 Wat heb je toch prachtig haar, kind. I love Keune, ik wil dit serum ook wel proberen!

 14. LounaBeauty 6 april 2013

  Wauwiee.. zooo mooi haar heb je!! <3 Het serum klinkt erg fijn hoor. Ik denk ook dat de shampoo voor mij ook te weinig is voor mijn haar en dat het dan een beetje te snel gaat. πŸ™‚ ook heb ik niet echt droog/breekbaar haar. πŸ™‚

 15. Carola 6 april 2013

  Wauw wat heb jij mooi haar!!

 16. Mariska 6 april 2013

  De shampoo ben ik wel benieuwd naar! Zelf heb ik juist fijn, droog en breekbaar haar. Heb wel eens een haarmasker van Keune geprobeerd, ook heel fijn!

 17. Esther - Mango Sorbetto 6 april 2013

  Ziet er goed uit! Vind het wel jammer dat er alsnog SLES in de shampoo zit πŸ™

 18. Charlotte 6 april 2013

  Wauw wat heb je toch mooi haar!

 19. Charlotte 6 april 2013

  Ziet er goed uit!
  Oeeh Bouncy krullen en lekker zacht is altijd fijn.
  Klinkt goed deze shampoo!

 20. Anna 6 april 2013

  Lijkt me een hele goede shampoo, helaas wel duur!

 21. Keytothefuture 6 april 2013

  Mooi resultaat hoor!

 22. Bianca 6 april 2013

  Wat een gekke verpakking heeft die shampoo! Ziet er leuk uit πŸ™‚

 23. Esmay 7 april 2013

  HELLO MOOIE KRULLEN! Zeik voortaan niet zo want ik wil jouw krullen wel. Ik vind mijn stijle haar niks, haha! πŸ˜›
  Die shampoo verpakking is echt awesome by the way haha!

 24. Anne vdh 12 april 2013

  De verpakkingen zijn echt heel gaaf!
  Ik vind een serum mijn haar vaak zo verzwaren, dan zijn echt al mijn krullen weg, mijn krullen zijn niet zo sterk. Jouw krullen zijn echt heerlijk bouncy:D

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén