Keune Care Line – Keratin Smoothing shampoo & serum

Glad en sterk haar wat mooi valt en er vrolijk uit ziet.. Yes please! Mijn haar is op zich wel zacht, maar neigt snel naar droog en pluizig en dus vind ik het wel belangrijk om goede producten te gebruiken. De laatste tijd heb ik twee producten van Keune gebruikt, uit de Care Line met keratine. En vandaag ga ik jullie vertellen of ze mij zijn bevallen!


De Keratin Smoothing shampoo belooft je haar intensief te voeden en het te beschermen tegen afbreken, door de toegevoegde keratine en pro-vitamine B5. Op zich hecht ik niet heel veel waarde aan welke shampoo ik gebruik (ik merk vooral verschil in conditioner en verzorging), maar ik merkte wel dat deze shampoo toch anders was. Sowieso heeft hij het kenmerkende kappersgeurtje, maar hij maakte m’n haar ook echt squeeky clean. Mijn haar voelde ook minder droog aan dan na het gebruik van andere shampoos, al merkte ik ook dat mijn haar sneller vet werd dan voorheen. Hij is eigenlijk iets te voedend voor mijn haar, maar daarmee wel ideaal voor als je haar vanaf de aanzet al droog is!

Een product wat vaak wel wonderen doet voor mijn haar is een serum en ik was dan ook heel benieuwd naar het Keratin Smoothing Serum. En oh, it is love! Toen ik het voor het eerst in m’n haar deed, merkte ik dat het heel anders was dan de serums die ik tot nu toe had geprobeerd. Het lijkt meer alsof het serum qua werking tussen een verzorgende olie en een serum in zit, eigenlijk het beste van allebei! Dit is ook logisch, want het serum bevat actieve keratine, argan olie en essentiΓ«le mineralen.


Hairshots! Hierbij heb ik de shampoo en het serum gebruikt, en een conditioner van Dove. Mijn krullen zijn altijd wel vrij pluizig en warrig, maar vooral door het serum zijn ze goed gedefinieerd en lekker bouncy. En.. lekker zacht! Ook denk ik dat je best lang kunt doen met het serum, want voor mijn lange lokken heb ik maar 2 pompjes nodig.

De shampoo is denk ik zeker het proberen waard als je last hebt van heel droog en breekbaar haar. Voor mij vind ik het niet de moeite waard, zeker omdat shampoo er vrij hard doorheen gaat ;). Het serum vind ik wel echt een aanrader en de “investering” waard, want ik merk echt dat het meer doet voor mijn haar dan andere serums en bovendien is het ook best zuinig in gebruik. Aanrader!

Keune Keratin Smoothing Shampoo, 250 ml €17,25
Keune Keratin Smoothing Serum, 25 ml €19,95
check de website voor verkooppunten