Herôme – Natural New Zealand

Toen de Natural New Zealand collectie van Herôme op m’n deurmat viel, was ik al gelijk enthousiast. Yay, happy colours! Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik nou associeer met Nieuw-Zeeland, maar als het dit soort kleuren zijn dan wil ik er wel heen, haha. Vandaag de swatches van deze collectie!

Vooral deze drie kleurtjes vond ik gelijk al tof, minty en creamy!

Wellington is een hele lichte, zalmroze tint. Op zich best natural, al valt hij ook wel weer op doordat hij zo licht is. Super mooi bij zongebruinde handjes, maar zelfs bij mijn witte vingertjes staat hij nog best oké! Dekt in 2 laagjes.

Auckland is een mintgroen kleurtje, sowieso altijd goed voor het voorjaar! Hij lakt echt wonderlijk fijn in vergelijking met andere, meer krijt-achtige lakjes die ik heb geprobeerd en is daarmee echt een aanrader. Dekt in 2 laagjes!

Tauranga vind ik ook super, een lichtblauwe tint die qua textuur heel erg lijkt op Auckland. Dekt wederom in 2 laagjes!

Naast de drie creamy tinten, zitten er ook nog drie parelmoer-achtige kleurtjes in de collectie. Iets minder mijn ding, maar leuk als je hier wel fan van bent!

Hamilton is een lavendelbauw kleurtje, waarvan ik de shimmer best bijzonder vind. Je ziet het niet zo goed op de foto en op je nagels, maar het lijkt een mix van zilver en paars-achtig. Pretty! Dekt in 2 laagjes.

Dunedin bevat ook een bijzondere shimmer, een mix van verschillende kleurtjes en zilver. Een beetje parelmoer-achtig, maar toch net iets anders. Dekt in 2 laagjes eigenlijk nog niet helemaal optimaal, een derde laagje kan geen kwaad!

De laatste kleur van de collectie is Rotorua en dit is het minst mijn ding, een gele kleur met wederom de aparte shimmer erin. Ook dit kleurtje kan wel een extra laagje gebruiken!

Al met al vind ik de creamy kleurtjes echte aanraders, niet alleen vanwege de kleuren en dekking maar ook omdat ze mooi op de nagels liggen. M’n moeder bedelde al om de shimmery kleurtjes, dus ik denk dat ze zeker wel leuk zijn als het je ding is! De Natural New Zealand collectie is inmiddels al te koop bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via de website. Ze kosten €7,50 per stuk, of 2 voor €12,50!

Verder Bericht

Vorige Bericht

43 Reacties

 1. Charile 7 april 2013

  Ik heb nu de paarse op ^^

 2. Sofie 7 april 2013

  Prachtige lakjes! Wellington vind ik zo mooi 🙂

 3. Beautyjuf 7 april 2013

  Wauw, wat heb jij je nagels netjes gelakt 🙂 Het zijn onwijs mooie kleuren! Al zal ik ze niet kopen…Ik ben namelijk niet zo’n fan van het merk Herome. Ik heb er een paar van en die zijn snel stroperig geworden, lakken niet prettig en de dekking is ook mwah…Erg zonde, maar ja.

 4. Claudia 7 april 2013

  Haha ik vind Wellington ook het mooist!

 5. mysupersweetlife 7 april 2013

  Hele mooie kleuren, Dunedin is mijn favoriet van deze lakjes!
  Liefs

 6. Kirsten 7 april 2013

  Prachtige pastel tinten <3

 7. Lifesplash 7 april 2013

  Ik vind Wellington echt heel erg mooi, aaah super lovely!

 8. femketje 7 april 2013

  Love alle kleuren! Zo pretty! :3

 9. Paola 7 april 2013

  Ik vind Hamilton erg mooi! Leuke collectie

 10. Edith 7 april 2013

  Super mooi gelakt! Ik hou van pastelkleurtjes, vind wellington de mooiste.

 11. Esmée 7 april 2013

  Echt de mooiste collectie tot nu toe denk ik. Of misschien toch niet want bijna alle collecties vind ik heel erg mooi van herôme.. Wel hele lieve zachte kleurtjes <3

 12. Kimberly 7 april 2013

  Wat heb je mooie nagels en mooi gelakt! Ik vind alle kleurtjes wel leuk eigenlijk 🙂

 13. Joyce 7 april 2013

  Wat een mooie collectie! Ik vind vooral de blauwe (tauranga?) erg leuk!

 14. Frances 7 april 2013

  Waaauuw! Wat een mooie swatches! De kleuren zijn prachtig! Love it!

 15. Beautytalk 7 april 2013

  Ze zijn allemaal prachtig!!
  Eefje

 16. Nicole 7 april 2013

  Wauw, wat een prachtige kleurtjes! Ik vind die verpakkingen ook altijd zo schattig
  én handig. Die mintgroene is mijn absolute favoriet, wat dekken ze ook goed!

 17. Anna 7 april 2013

  Wauw! Die pasteltintjes vind ik echt super mooi. En wat weer geweldige foto’s en swatches <3

 18. Laura 7 april 2013

  Super mooie kleurtjes, alleen die laatste is idd wel wat minder. En mooie swatches zoals altijd!

 19. Beautydagboek 7 april 2013

  Leuke lente lakjes! De kleuren zijn wel voorspelbaar maar desalniettemin heel vrolijk!

 20. Tedje 7 april 2013

  Oeff jouw nagellakfoto’s zijn altijd zoo mooi!

 21. Samantha 7 april 2013

  Ik vind Tauranga en Auckland wel erg mooi! De anderen vind ik een beetje een rare finish hebben, daar ben ik niet zo fan van! En Marjolein, wat een prachtige foto’s weer. Ik ben er echt jaloers op, hihi! 🙂

 22. Nicole 7 april 2013

  de creamy lakjes vind ik erg mooi 🙂

 23. Esther - Mango Sorbetto 7 april 2013

  Ik vind die creamy lakjes echt heel mooi!

 24. Esmay 7 april 2013

  Oh well helllleu pretty lakjes 😀 !

 25. Charlotte 7 april 2013

  Hele mooie lakjes! Wat kan jij trouwens prachtig lakken zeg.

 26. Lotte 7 april 2013

  Auckland <3 Liefde voor mintgroene nagellak. En wat een mooie foto's weer!

 27. Myrthe 7 april 2013

  Wat een prachtige kleurtjes! Echt mooie pastel kleurtjes. En wat heb je prachtig gelakt 🙂

 28. Carola 7 april 2013

  Prachtige lakjes!

 29. Lies 7 april 2013

  Hele mooie lakjes! Vooral Auckland, Tauranga en Hamilton vind ik erg mooie kleurtjes.

 30. Mariska 7 april 2013

  Hamilton en Dunedin vind ik mooi 🙂

 31. stacey Kuiper 7 april 2013

  wellington en Auckland vind ik heel erg mooi 🙂

 32. jana 7 april 2013

  Ik vind de eerste drie het mooiste 😀 x

 33. Evelien 7 april 2013

  Auckland, holy moly wat is die MOOI! En damn those swatches…. té mooi!!

 34. Bianca 7 april 2013

  Heel mooie lakjes 🙂

 35. Laura 8 april 2013

  Wat een prachtige swatches en foto’s! <3

 36. Danielle 8 april 2013

  Ja, deze collectie spreekt mij aan! Vooral de eerste.

 37. Charlotte 8 april 2013

  Ik vind Auchland echt prachtig!

 38. Pauline 9 april 2013

  Aucklin en Hamilton zijn echt prachtig!

 39. Cynthia 9 april 2013

  Wauw, wat een prachtige lakjes! Ik vind ze allemaal mooi 🙂

 40. imfashionstoned 9 april 2013

  ooh ik wil ze allemaal wel!

 41. Sanne 9 april 2013

  Wauw wat een prachtige kleurtjes!

 42. Anne-Floor 9 april 2013

  Vooral de eerste 3 vind ik mooi, maar ze zijn allemaal prachtig!

 43. Eline 10 april 2013

  Mooie kleurtjes en echt een supermooie dekking!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén