Herôme – Natural New Zealand

Toen de Natural New Zealand collectie van Herôme op m’n deurmat viel, was ik al gelijk enthousiast. Yay, happy colours! Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik nou associeer met Nieuw-Zeeland, maar als het dit soort kleuren zijn dan wil ik er wel heen, haha. Vandaag de swatches van deze collectie!

Vooral deze drie kleurtjes vond ik gelijk al tof, minty en creamy!

Wellington is een hele lichte, zalmroze tint. Op zich best natural, al valt hij ook wel weer op doordat hij zo licht is. Super mooi bij zongebruinde handjes, maar zelfs bij mijn witte vingertjes staat hij nog best oké! Dekt in 2 laagjes.

Auckland is een mintgroen kleurtje, sowieso altijd goed voor het voorjaar! Hij lakt echt wonderlijk fijn in vergelijking met andere, meer krijt-achtige lakjes die ik heb geprobeerd en is daarmee echt een aanrader. Dekt in 2 laagjes!

Tauranga vind ik ook super, een lichtblauwe tint die qua textuur heel erg lijkt op Auckland. Dekt wederom in 2 laagjes!

Naast de drie creamy tinten, zitten er ook nog drie parelmoer-achtige kleurtjes in de collectie. Iets minder mijn ding, maar leuk als je hier wel fan van bent!

Hamilton is een lavendelbauw kleurtje, waarvan ik de shimmer best bijzonder vind. Je ziet het niet zo goed op de foto en op je nagels, maar het lijkt een mix van zilver en paars-achtig. Pretty! Dekt in 2 laagjes.

Dunedin bevat ook een bijzondere shimmer, een mix van verschillende kleurtjes en zilver. Een beetje parelmoer-achtig, maar toch net iets anders. Dekt in 2 laagjes eigenlijk nog niet helemaal optimaal, een derde laagje kan geen kwaad!

De laatste kleur van de collectie is Rotorua en dit is het minst mijn ding, een gele kleur met wederom de aparte shimmer erin. Ook dit kleurtje kan wel een extra laagje gebruiken!

Al met al vind ik de creamy kleurtjes echte aanraders, niet alleen vanwege de kleuren en dekking maar ook omdat ze mooi op de nagels liggen. M’n moeder bedelde al om de shimmery kleurtjes, dus ik denk dat ze zeker wel leuk zijn als het je ding is! De Natural New Zealand collectie is inmiddels al te koop bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via de website. Ze kosten €7,50 per stuk, of 2 voor €12,50!

  1. Wauw, wat heb jij je nagels netjes gelakt 🙂 Het zijn onwijs mooie kleuren! Al zal ik ze niet kopen…Ik ben namelijk niet zo’n fan van het merk Herome. Ik heb er een paar van en die zijn snel stroperig geworden, lakken niet prettig en de dekking is ook mwah…Erg zonde, maar ja.

  2. Echt de mooiste collectie tot nu toe denk ik. Of misschien toch niet want bijna alle collecties vind ik heel erg mooi van herôme.. Wel hele lieve zachte kleurtjes <3

  3. Wauw, wat een prachtige kleurtjes! Ik vind die verpakkingen ook altijd zo schattig
    én handig. Die mintgroene is mijn absolute favoriet, wat dekken ze ook goed!

  4. Ik vind Tauranga en Auckland wel erg mooi! De anderen vind ik een beetje een rare finish hebben, daar ben ik niet zo fan van! En Marjolein, wat een prachtige foto’s weer. Ik ben er echt jaloers op, hihi! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *