Fotografie – trying out something new

Een voordeel aan dat je gezinsleden ook druk bezig zijn met fotografie? Dat er af en toe eens iets over blijft, op zoek naar een nieuwe eigenaar! Zo heeft m’n vader laatst een nieuwe lens gekocht en stond een andere lens te verstoffen, die ik mocht proberen. Dit is de 28-105mm f3.5-4.5 van Canon, die best handig is omdat je er best ver mee kan inzoomen. Hij moest dus even uitgeprobeerd worden en dat deed ik dan ook, samen met Lara! Benieuwd naar het resultaat? Kijk vooral verder.Wat mij betreft is de lens wel goedgekeurd! De scherpe delen zijn ook echt mooi scherp en de “bokeh” (ronde bolletjes door het licht op de achtergrond) vind ik ook wel mooi. Ik vind ‘m wel minder fijn bij kleine details, het is dan ook niet echt een lens die ik voor productfotografie ga gebruiken. Maar zeker wel voor foto’s buiten! Ennn natuurlijk was het super gezellig met Lara, thanks chick!

  1. Moooi! Wat gek dat je vader die lens niet meer wilde hebben joh, hij maakt prΓ‘chtige foto’s! Vooral die foto’s van de bomen en takken vind ik super goed gelukt. πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *