China Glaze – Galactic Gray

Holografische nagellak.. I like! Maar dan eigenlijk wel vooral de meer donkere kleuren. China Glaze heeft laatst een collectie vol met holografische nagellakjes uitgebracht genaamd Hologlam, en hiervan besloot ik een nagellakje te bestellen. Benieuwd hoe Galactic Gray eruit ziet?


Nou, best mooi! Het is een donkergrijze, holografische nagellak. Heel sterk is dit holografische effect niet, de foto’s hierboven zijn gemaakt in normaal daglicht. Toch zie je het wel een beetje en eigenlijk vind ik het wel mooier dat het niet super sterk is! Hierboven heb ik twee laagjes op, dat heb je wel nodig om hem dekkend te krijgen.


In fel zonlicht of met flits valt het holografische effect wel meer op. Hierboven zie je foto’s met flits! Helaas heeft het kleurtje de problemen die holografische nagellakken vaker hebben – moeilijk aan te brengen over een basecoat en hij chipt vrij snel. Jammer, maar dat heb ik ook met andere holografische nagellakken.

Een mooi en uniek kleurtje vind ik het zeker, al is hij wel best prijzig en is het holografisch effect niet super sterk. Ik bestelde ‘m op eBay, voor ongeveer €9 met verzendkosten. Ik denk dat hij ook mooi is om mee te stempelen (Konad), maar dat ga ik nog proberen! Swatches van de hele collectie kun je overigens onder andere hier bekijken.