China Glaze – Galactic Gray

Holografische nagellak.. I like! Maar dan eigenlijk wel vooral de meer donkere kleuren. China Glaze heeft laatst een collectie vol met holografische nagellakjes uitgebracht genaamd Hologlam, en hiervan besloot ik een nagellakje te bestellen. Benieuwd hoe Galactic Gray eruit ziet?


Nou, best mooi! Het is een donkergrijze, holografische nagellak. Heel sterk is dit holografische effect niet, de foto’s hierboven zijn gemaakt in normaal daglicht. Toch zie je het wel een beetje en eigenlijk vind ik het wel mooier dat het niet super sterk is! Hierboven heb ik twee laagjes op, dat heb je wel nodig om hem dekkend te krijgen.


In fel zonlicht of met flits valt het holografische effect wel meer op. Hierboven zie je foto’s met flits! Helaas heeft het kleurtje de problemen die holografische nagellakken vaker hebben – moeilijk aan te brengen over een basecoat en hij chipt vrij snel. Jammer, maar dat heb ik ook met andere holografische nagellakken.

Een mooi en uniek kleurtje vind ik het zeker, al is hij wel best prijzig en is het holografisch effect niet super sterk. Ik bestelde ‘m op eBay, voor ongeveer €9 met verzendkosten. Ik denk dat hij ook mooi is om mee te stempelen (Konad), maar dat ga ik nog proberen! Swatches van de hele collectie kun je overigens onder andere hier bekijken.

  1. Wauw.. supermooie nagellak! En als ik jouw nagels zie.. dan ben ik zo jaloers. Ik zou willen dat ik zulke mooie nagelriemen had, zo netjes kon lakken en zo’n mooie vorm nagels had. Hihi.

  2. Oeh wel mooi, zon donkere holographic! En wat betreft de basecoat, altijd tricky ja. Enzij je zon speciale ervoor hebt denk ik…ik heb zelf die van gosh voor holograpic lakjes hoewel ik van veel mensen hoor dat ze deze niet meer kunnen vinden. En mooie nagels heb je zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *