Blogs I’m currently loving

I’m Fashionstoned – Ik ben niet echt een trouwe volger van modeblogs omdat de meeste blogs totaal niet mijn style zijn qua kleding. Laatst kwam ik echter op de blog van Irene en haar relatief simpele maar zeker niet saaie kledingsmaak sprak me eigenlijk juist wel aan! Ook vind ik de foto’s erg mooi, niet geheel onbelangrijk ;).

KissoKill – Af en toe bezoek ik de blogs van de mensen die bij mij reageren en Robin’s blog was daar eentje van. En.. I like! Mooie foto’s en fijne afwisseling tussen (vooral high-end) beauty en andere onderwerpen. Zeker de moeite waard om te bekijken!

Essie Button – Mijn favo youtuber is zeker weten essiebutton, een Canadees en nu in Engeland wonend meisje dat heerlijk down to earth is en in haar filmpjes ook best grappig! Ze heeft echter ook nog een blog en hoewel het merendeel van de blogposts gevuld is met de filmpjes, schrijft ze ook nog wat losse blogposts en voegt ze nog meer foto’s en informatie toe aan de filmpjes. Handy!

MDVstyle – En last but not least, mancandy! OkΓ© nee, natuuuuurlijk volg ik deze blog vanwege de mooie foto’s en outfits en totaal niet vanwege de meneer zelf *kuch*. Ook leuk om te volgen op instagram, voor je daily dose of jum.

  1. HAHA die laatste! Heerlijk! πŸ™‚ En het grootste deel van de vrouwelijke fashionbloggers volg ik echt alleen maar om de ge-wel-dig-e foto’s haha. Ik wil ook zulke outfitfoto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *