Barry M – Mint Green, Pink Flamingo & Turquoise
Van het merk Barry M had ik eigenlijk nog nooit iets geprobeerd, en ik ben dan ook blij dat ik de kans heb gekregen om de nagellakjes eens uit te proberen! Ik denk dat Barry M ook wel het meest bekend staat om de nagellakjes, ik kan me nog herinneren dat het grijze lakje, de zwarte crackle en de taupe met paarse shimmer helemaal hot waren. Ik koos zelf drie vrolijke lentekleurtjes van de standaardcollectie!


Mint Green is verrassend genoeg een mintgroen kleurtje, ultra zomers! De Barry M lakjes zijn over het algemeen vrij jelly-achtig, wat ik altijd wel fijner en mooier vind. De dekking is daardoor wel iets minder, ik heb hier twee laagjes op en dat is net aan voldoende. Drie dunne laagjes was denk ik nog iets beter! Het kleurtje vind ik wel erg leuk, lekker fris :D.


De dekking van Pink Flamingo is nog iets minder, al vind ik ook dit kleurtje echt heel leuk. Vrolijk roze met een vleugje oranje, waardoor hij ook weer net iets anders is dan alle roze tintjes die ik al heb!


Turquoise is toch wel mijn favoriet van de drie. De laatste tijd pak ik sowieso steeds vaker felblauwe kleurtjes en deze past er prima tussen! Bovendien dekt deze ook het beste van de drie, in 2 laagjes al helemaal. Deze ga ik zeker vaak pakken!

Al met al vind ik ze zeker niet verkeerd! De dekking van Pink Flamingo had beter gekund, maar ik heb dat probleem vaker met dat soort kleuren. Turquoise vind ik super tof en ook Mint Green ga ik zeker vaker dragen! De nagellakjes komen van de webshop Pink Lady Make-up, waar ze €4,10 per stuk kosten. En psssst, het zou weleens zo kunnen zijn dat er vanmiddag een winactie online komt met de Barry M lakjes…

  1. Echt mooie lakjes 🙂 Ik baal altijd zo dat ik geen lange nagels heb als ik dit soort reviews lees, want ik vind nagelak zo mooi! Stiekem ben ik benieuwd naar die actie, dat zou mijn motivatie zijn om mijn nagels te laten groeien haha en stopppen met bijten!

  2. De taupe met paarse shimmer – jep! Die heb ik in m’n collectie, haha. Daarnaast ook nog een hele oude blauwe en zwarte. Ik vind Barry M wel fijn! Deze zijn ook alledrie weer prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *