Almost like summer..
Hoewel ik niet erg summer-proof ben (ik ben echt een winterkindje en al helemaal met m’n bijna lichtgevende, witte huid), word zelfs ik een stuk vrolijker van het zomerse weer! Want eerlijk is eerlijk, zelfs bij mij begon er een winterdipje te ontstaan aan het einde. Gisteren was het behoorlijk lekker weer en ik besloot nog maar even snel wat foto’s te maken van de bloemetjes in de tuin, voordat m’n ouders zich gaan storten op grasmaaien en onkruid wieden. Verder bestond mijn dag overigens vooral uit het inhalen van alles wat ik nog moest doen (mailen, artikelen voor school lezen, boring stuff), maar een beetje zon erbij is altijd fijn! Hebben jullie er nog van kunnen genieten?

  1. Waauw prachtige foto’s! Vooral de laatste πŸ™‚ Ik heb maar eventjes van het lekkere weer kunenn genieten, moest smiddags werken! Maar vandaag lekker vrij, dus zonnetje: kom maar op!

  2. Ik ben verliefd op de laatste foto, die kleuren zijn daar echt prachtig! Heb je daar een action voor gebruikt van Photoshop, zo nee, wow fuck, dan is het licht echt ge-wel-dig! <3

  3. Wauw, prachtige foto’s weer! Ik heb ontzettend genoten van het heerlijke zonnetje gister. Een beter verjaardagscadeau kan bijna niet, ben ook nog een beetje verkleurd haha, geweldig!

  4. Geen wonder dat je een winterdipje begon te krijgen, die winter duurde 74893 jaar ofzo! Ik heb ook zooo’n zin in de zomer, helemaal als ik die prachtige foto’s van jou zie! <3

  5. Wauw gave foto’s! Ik heb er helaas nog niet van kunnen genieten! Als ik werk is het mooi weer.. Als ik vrij ben komen er wolken en zo nu en dan regen πŸ™

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *