Zomer Trends 2013

Deze zomer worden de frisse kleuren vervangen voor opvallende prints en diep donkere kleuren. Op de catwalks waren tijdens de vele fashion weeks deze winter veel open schoenen te zien. Van sandalen met hoge naaldhakken, tot de klassieke teenslipper. Eรฉn ding is zeker: je hoeft niet meer op torenhoge hakken te lopen om fashionable te zijn.

De echte must have voor deze zomer: slippers

De teenslipper is al sinds de jaren ’60 niet meer weg te denken van het strand, maar nu mag je ook slippers dragen onder leuke cocktailjurkjes of naar een feestje. Slippers zijn een echt fashion item geworden en ontwerpers laten daar geen gras over groeien! Het muiltje, oftewel de slipper met hak, maakt weer een comeback. Muiltjes zullen deze zomer in allerlei kleuren onze voeten sieren en het lijkt een trend te worden om deze in een effen kleur te dragen.

Gelukkig hoef je deze zomer niet per se op hoge hakken te lopen, want de comfortabele fashion musthave voor deze zomer is een paar Birkenstocks. Deze comfortabele slippers maken een stoere driekwart jeans helemaal compleet. De nieuwe Birkenstock collectie bevat veel lichte effen kleuren. Door de effen kleur, kun je ze met allerlei kleding combineren. Van een geblokte rok, tot een lange spijkerbroek.

Lak je teennagels
Naast de teenslippers zijn sandalen sinds een jaar ook weer helemaal terug van weggeweest. Ze zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Vorig jaar waren de open pumps het fashion item dat niet mocht ontbreken in jouw schoenenkast. Hierbij waren de tenen vaak te zien. Ook deze zomer mogen de teennagels weer gelakt worden, want de open pumps, sandalen en slippers blijven het straatbeeld verrijken. Je kunt al deze mode must haves heel handig vergelijken op Beslist.nl!

Je nagels worden het mooist wanneer je ze met een effen donkere kleur lakt, zoals diep oranje of smaragdgroen. Dus geen bloemen prints en glitterstreepjes meer op je nagels, maar gewoon een mooie effen kleur. Teennagels mogen deze zomer opvallen, dus lak ze in een andere kleur dan je schoenen en laat je voeten stralen deze zomer!

Dit artikel is geschreven door Beslist.nl

Heb jij al zin in de zomer?

  1. Ik vind Birkenstocks echt lelijk, daar zul je mij nooit in zien lopen. Een leuk kleurtje op de teennagels vind ik wel altijd heel mooi ๐Ÿ™‚

  2. Ik schaam me altijd dood als ik slippers draag. Mijn tenen zijn gewoon zo misvormt dat het voor mij echt bijna onmogelijk is om slippers normaal te dragen ofzo. Dus ja, ik draag dan eerder ballerina’s.

  3. Birkenstocks vind ik niet de mooiste slippers, maar mijn hoefjes worden er wel erg gelukkig van! Ik koop dan ook elk jaar een nieuw paar die ik helemaal af draag. Zodra het weer het toe laat trek ik ze aan en op de laatste warme dag gooi ik ze weer in de kast ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *