Wishlist – 6x too expensive for now

Ik denk dat de wensen op m’n lijstje best vaak veranderen, maar een paar dingen blijven er altijd wel op hangen. Helaas zijn dat altijd de dure dingen haha! Wat er nu op staat?

Hoog, héel hoog staat een iPad mini! Het lijkt me zo handig, vooral voor onderweg en op school. Om boeken en blogs op te lezen, spelletjes op te spelen en gewoon altijd bij te hebben. Maar ja, dan wil ik wel de 32 GB versie wegens series en films en.. Auw! 😉 En als we toch bezig zijn, als m’n laptop weer echt aan vervanging toe is zou het weleens een MacBook kunnen worden. Niet vanwege de software, maar omdat ik het echt zat ben dat laptops van andere merken zo snel van ellende uit elkaar neigen te vallen. Oh en ik zou eigenlijk nog wel zo’n iPod docking station willen, waar ik dan als ik ’s middags thuis kom m’n iPod in kan zetten om dan Harlem Shakened en Beyoncé-achtig m’n kamer door te springen op m’n favo nummers..

Ook hoog op het lijstje staat See by Chloé, een heerlijk parfum! Warm en vrouwelijk, maar ook echt precies goed voor het voorjaar. Daarbij wil ik mijn nageltjes wel lakken met Fracas van Chanel, een roze kleurtje uit de voorjaarscollectie. Het is dat ik geen goede ervaring heb met Chanel nagellak, anders had ik ‘m vast al gekocht. Als laatste vind ik sneakersleehakken ook nog steeds tof, vooral die van Nike! Kan ik erop lopen? Nee. Staat het leuk bij mij? Nee, ook niet. Boooooh!

Welke dingen heb jij op je wishlist staan?

 1. Heel herkenbaar van die sleehakken! Ik zie ook altijd leuke spullen maar het staat me gewoon niet, zo jammer! Een iPad en een MacBook staan ook hoog op mijn wishlist :).

 2. Wat betreft die schoenen, gewoon nemen joh! Give it a try, als je ze wilt.. Waarom niet? Ik vind ze wel tof voor jou! En expensive lijstje, de vraag is of je het OOIT kan kopen, neejoh grapje. Als ik de loterij win, geef ik je een cadeautje van je wishlist, oké. :p Of als jij ‘m wint, is ’t nog beter voor jou. En aaah dat Chanel lakje is inderdaad tof! <3

 3. Ik wil wel heel graag het urban decay naked 2 palette, maar die is zo duur! In de zomervakantie ga ik naar Amerika, dus dan ben ik van plan hem te kopen (en aangezien sephora ook weggaat uit NL.. Booh!). Een docking station staat ook op mijn wishlist, dat is zo handig!

 4. Haha leuk zo’n wishlist! Op mijn wishlist staan ook een aantal producten die véél te duur zijn. Een MacBook zou ik ook super graag willen hebben, maar dan heb ik denk ik liever een iMac, even nóg wat duurder, haha!

 5. Wat een fijne wishlist. Ben geen grote fan van de schoenen maar vind al het andere heel fijn. Al ben ik nog steeds niet helemaal zeker over de iPad Mini, het is een leuk hebbeding, maar heb ik het echt nodig?

 6. Leuke items! Bij mij staat een tablet ook hoog op mijn lijstje. Het is trouwens onzin dat Macbooks een langere levensduur hebben dan alle andere merken laptops hoor. Er zijn zoveel goede (soms zelfs betere) laptops van andere merken voor een betere prijs dan een Macbook. Ik begrijp dat iedereen die Macbooks zo mooi vindt, vind ik ook, maar ik vind het belachelijk om ZO veel meer geld uit te geven alleen omdat het er mooi uit ziet.

  1. Ik heb er helaas wel slechte ervaring mee.. Ik heb nu een laptop die bijna net zo duur is als een MacBook en hij is wederom na 1,5 jaar halfdood (problemen met trackpad, accu, blabla). Mijn vorige laptop was hetzelfde verhaal, terwijl ik van veel mensen om me heen hoor en zie dat hun MacBook het na 3 jaar zelfs nog prima doet (hardware en software). En hij is een stuk lichter met een stuk betere accu, vind ik ook een heel groot voordeel!

     1. Ik heb goede ervaringen met Acer. Sinds mijn eerste laptop zo’n 10 jaar geleden heb ik er twee gehad, en bij mijn ouders thuis hebben ze er daar ook meerdere van. Inmiddels heb ik al een hele tijd een MSI netbook (zo’n kleintje) waar ik ook heel tevreden mee ben! Met andere merken laptops heb ik persoonlijk niet veel ervaring, maar mijn vader heeft een computerbedrijf en weet precies al die merken en modellen enzo haha

 7. ik ben zo blij met mijn ipad mini!
  bovenaan mijn wishlist staat een nieuwe telefoon. die van mij bevalt me zo slecht 😛 (maar dat duurt nog wel even voordat ik die koop, heb dus pas mijn geld uitgegeven aan een ipad mini.. )

 8. Leuke dure wishlist! Ik wil ook een nieuwe Macbook (deze die ik nu heb begint heeeeeeeeel traag te worden!) Ik heb een gewone ipad.. en het lakje van Chanel kan ik ook wel begrijpen 🙂
  Eefje

 9. Hadden we maar een geldboom op onze rug haha, mijn wishlist is qua budget net zo onmogelijk als die van jou :(.
  Dat luchtje van Chloé lijkt me heerlijk en die sneakers zijn ook stoer. Niet echt mijn ding denk ik, maar het printje is wel echt tof!

 10. Jaaaaa, Chloé! Chanel! Die sneakerwedges! En waarom zouden ze jou niet staan?! Als jij ze mooi vindt, gewoon dragen! Sneakerwedges lopen héél makkelijk! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *