Wishlist – 6x too expensive for now

Ik denk dat de wensen op m’n lijstje best vaak veranderen, maar een paar dingen blijven er altijd wel op hangen. Helaas zijn dat altijd de dure dingen haha! Wat er nu op staat?

Hoog, héel hoog staat een iPad mini! Het lijkt me zo handig, vooral voor onderweg en op school. Om boeken en blogs op te lezen, spelletjes op te spelen en gewoon altijd bij te hebben. Maar ja, dan wil ik wel de 32 GB versie wegens series en films en.. Auw! 😉 En als we toch bezig zijn, als m’n laptop weer echt aan vervanging toe is zou het weleens een MacBook kunnen worden. Niet vanwege de software, maar omdat ik het echt zat ben dat laptops van andere merken zo snel van ellende uit elkaar neigen te vallen. Oh en ik zou eigenlijk nog wel zo’n iPod docking station willen, waar ik dan als ik ‘s middags thuis kom m’n iPod in kan zetten om dan Harlem Shakened en Beyoncé-achtig m’n kamer door te springen op m’n favo nummers..

Ook hoog op het lijstje staat See by Chloé, een heerlijk parfum! Warm en vrouwelijk, maar ook echt precies goed voor het voorjaar. Daarbij wil ik mijn nageltjes wel lakken met Fracas van Chanel, een roze kleurtje uit de voorjaarscollectie. Het is dat ik geen goede ervaring heb met Chanel nagellak, anders had ik ‘m vast al gekocht. Als laatste vind ik sneakersleehakken ook nog steeds tof, vooral die van Nike! Kan ik erop lopen? Nee. Staat het leuk bij mij? Nee, ook niet. Boooooh!

Welke dingen heb jij op je wishlist staan?