Wishlist – 6x too expensive for now

Ik denk dat de wensen op m’n lijstje best vaak veranderen, maar een paar dingen blijven er altijd wel op hangen. Helaas zijn dat altijd de dure dingen haha! Wat er nu op staat?

Hoog, héel hoog staat een iPad mini! Het lijkt me zo handig, vooral voor onderweg en op school. Om boeken en blogs op te lezen, spelletjes op te spelen en gewoon altijd bij te hebben. Maar ja, dan wil ik wel de 32 GB versie wegens series en films en.. Auw! 😉 En als we toch bezig zijn, als m’n laptop weer echt aan vervanging toe is zou het weleens een MacBook kunnen worden. Niet vanwege de software, maar omdat ik het echt zat ben dat laptops van andere merken zo snel van ellende uit elkaar neigen te vallen. Oh en ik zou eigenlijk nog wel zo’n iPod docking station willen, waar ik dan als ik ’s middags thuis kom m’n iPod in kan zetten om dan Harlem Shakened en Beyoncé-achtig m’n kamer door te springen op m’n favo nummers..

Ook hoog op het lijstje staat See by Chloé, een heerlijk parfum! Warm en vrouwelijk, maar ook echt precies goed voor het voorjaar. Daarbij wil ik mijn nageltjes wel lakken met Fracas van Chanel, een roze kleurtje uit de voorjaarscollectie. Het is dat ik geen goede ervaring heb met Chanel nagellak, anders had ik ‘m vast al gekocht. Als laatste vind ik sneakersleehakken ook nog steeds tof, vooral die van Nike! Kan ik erop lopen? Nee. Staat het leuk bij mij? Nee, ook niet. Boooooh!

Welke dingen heb jij op je wishlist staan?

Verder Bericht

Vorige Bericht

45 Reacties

 1. Laura 13 maart 2013

  Leuke dingen, en ja, wel wat duur 😉 Ik ga binnenkort ook een artikeltje maken met mijn wishlist! Niet nageaapt, stond al in de planning 😉

 2. Velaija 13 maart 2013

  Heel herkenbaar van die sleehakken! Ik zie ook altijd leuke spullen maar het staat me gewoon niet, zo jammer! Een iPad en een MacBook staan ook hoog op mijn wishlist :).

 3. Lifesplash 13 maart 2013

  Wat betreft die schoenen, gewoon nemen joh! Give it a try, als je ze wilt.. Waarom niet? Ik vind ze wel tof voor jou! En expensive lijstje, de vraag is of je het OOIT kan kopen, neejoh grapje. Als ik de loterij win, geef ik je een cadeautje van je wishlist, oké. :p Of als jij ‘m wint, is ’t nog beter voor jou. En aaah dat Chanel lakje is inderdaad tof! <3

  • Marjolein 13 maart 2013 — Berichtauteur

   Meh ik heb al meerdere modellen gepast, maar het staat niet mooi bij m’n benen enz! Echt heel jammer :(. Beter winnen we allebei de loterij, haha!

 4. Sofie 13 maart 2013

  Mooie wishlist! De sneakers zijn erg gaaf 🙂

 5. Sophie 13 maart 2013

  Ik wil wel heel graag het urban decay naked 2 palette, maar die is zo duur! In de zomervakantie ga ik naar Amerika, dus dan ben ik van plan hem te kopen (en aangezien sephora ook weggaat uit NL.. Booh!). Een docking station staat ook op mijn wishlist, dat is zo handig!

 6. femketje 13 maart 2013

  mooie wishlist 😀

 7. Brechtje 13 maart 2013

  Haha leuk zo’n wishlist! Op mijn wishlist staan ook een aantal producten die véél te duur zijn. Een MacBook zou ik ook super graag willen hebben, maar dan heb ik denk ik liever een iMac, even nóg wat duurder, haha!

 8. beautybysandra 13 maart 2013

  Wat een leuke wishlist!

 9. Danielle 13 maart 2013

  Inderdaad, veel te duur. Maar zo leuk. Ik zou het zelf ook allemaal willen hebben.

 10. Joyce 13 maart 2013

  Leuke dingen! Vooral de nagellak is moooi!

 11. Kimberly 13 maart 2013

  See by Chloé is echt een heerlijk luchtje! <3

 12. Esmay 13 maart 2013

  Haha, boehoehoe omdat alles zo duur is. 🙁
  Doe mij ook maar een MacBook ofzo. En een iPad. En die Chanel nagellak. En…

 13. LaraLaurentia 13 maart 2013

  Geef mij ook maar een mini iPad, een nieuwe macbook en See by Chloe, dan ben ik een gelukkig mens 😀

 14. Gerrianne 13 maart 2013

  See by Chloe, give mahh. Hij ruikt zo mega lekker!

 15. Jennifer 13 maart 2013

  Ik wil het Chloé geurtje ook, en nog een andere die ook 60 euro is (en dus te duur, maar hij is zooo lekker en ik heb 3 samples en ik doe heel zuinig).

 16. mysupersweetlife 13 maart 2013

  Prachtige wishlist, die nagellak is zo mooi!
  Liefs

 17. Kirsten 13 maart 2013

  Super leuke wishlist!
  Ik zou ook nog wel graag een macbook pro willen hihi.

 18. Moniek 13 maart 2013

  Hihi, die parfum lijkt mij ook best lekker maar ik heb al zoveel parfums!

 19. Nieke 13 maart 2013

  Wat een fijne wishlist. Ben geen grote fan van de schoenen maar vind al het andere heel fijn. Al ben ik nog steeds niet helemaal zeker over de iPad Mini, het is een leuk hebbeding, maar heb ik het echt nodig?

 20. Esther - Mango Sorbetto 13 maart 2013

  Leuke items! Bij mij staat een tablet ook hoog op mijn lijstje. Het is trouwens onzin dat Macbooks een langere levensduur hebben dan alle andere merken laptops hoor. Er zijn zoveel goede (soms zelfs betere) laptops van andere merken voor een betere prijs dan een Macbook. Ik begrijp dat iedereen die Macbooks zo mooi vindt, vind ik ook, maar ik vind het belachelijk om ZO veel meer geld uit te geven alleen omdat het er mooi uit ziet.

  • Marjolein 13 maart 2013 — Berichtauteur

   Ik heb er helaas wel slechte ervaring mee.. Ik heb nu een laptop die bijna net zo duur is als een MacBook en hij is wederom na 1,5 jaar halfdood (problemen met trackpad, accu, blabla). Mijn vorige laptop was hetzelfde verhaal, terwijl ik van veel mensen om me heen hoor en zie dat hun MacBook het na 3 jaar zelfs nog prima doet (hardware en software). En hij is een stuk lichter met een stuk betere accu, vind ik ook een heel groot voordeel!

   • Esther - Mango Sorbetto 13 maart 2013

    Ik snap het 🙂 dan heb jij gewoon net pech denk ik. Er zijn zoveel andere laptops waarbij dat niet gebeurt.

    • Marjolein 13 maart 2013 — Berichtauteur

     Noem er eens een paar dan? 😀

     • Esther - Mango Sorbetto 13 maart 2013

      Ik heb goede ervaringen met Acer. Sinds mijn eerste laptop zo’n 10 jaar geleden heb ik er twee gehad, en bij mijn ouders thuis hebben ze er daar ook meerdere van. Inmiddels heb ik al een hele tijd een MSI netbook (zo’n kleintje) waar ik ook heel tevreden mee ben! Met andere merken laptops heb ik persoonlijk niet veel ervaring, maar mijn vader heeft een computerbedrijf en weet precies al die merken en modellen enzo haha

 21. Charlotte 13 maart 2013

  Leuke spulletjes heb je op je lijstje staan! Ik heb ook een laptop op mijn lijstje staan en misschien ook nog wel een goede camera!

 22. LounaBeauty 13 maart 2013

  Prachtig lijstje zeg haha! Ik vind de iPad mini te klein. 🙂 Ik heb lekker de iPad 3 genomen.. top ding. Ben er super blij mee. 😀
  Die laptop…..jaaa… love it. !! 🙂

 23. Sharon 13 maart 2013

  Leuk lijstje, stiekem lijkt mij zo’n iPad mini ook wel grappig, maar niet echt een musthave op dit moment. De Chanel nagellak is erg pretty <3

 24. Miss Sentinelli 13 maart 2013

  Leuke wishlist 🙂 dure maar echt toffe dingen 🙂

 25. Chelles Blog 13 maart 2013

  Leuke dingen heb je op je wishlist staan. Beetje pittig inderdaad, maar misschien kan je ze een voor een aanschaffen door sparen. -x

 26. Nicole 13 maart 2013

  ik ben zo blij met mijn ipad mini!
  bovenaan mijn wishlist staat een nieuwe telefoon. die van mij bevalt me zo slecht 😛 (maar dat duurt nog wel even voordat ik die koop, heb dus pas mijn geld uitgegeven aan een ipad mini.. )

 27. Anna 13 maart 2013

  Oh een Macbook, die staat ook al zo’n 2 jaar op mijn wishlist! Chronisch geldgebrek enzo…

 28. juudith 13 maart 2013

  leuke wishlist!! zo’m docking station is handig.!! enn die mini ipad lijkt me zoooooo handig!!

 29. Beautytalk 13 maart 2013

  Leuke dure wishlist! Ik wil ook een nieuwe Macbook (deze die ik nu heb begint heeeeeeeeel traag te worden!) Ik heb een gewone ipad.. en het lakje van Chanel kan ik ook wel begrijpen 🙂
  Eefje

 30. jana 13 maart 2013

  Mooie dingen op je wishlist 🙂 x

 31. Kelly 13 maart 2013

  De macbook en speakerdock staan ook hoog op mijn lijst, net als een ladenkast om al mijn makeup in op te kunnen bergen!

 32. Emilia 13 maart 2013

  Hadden we maar een geldboom op onze rug haha, mijn wishlist is qua budget net zo onmogelijk als die van jou :(.
  Dat luchtje van Chloé lijkt me heerlijk en die sneakers zijn ook stoer. Niet echt mijn ding denk ik, maar het printje is wel echt tof!

 33. Mieke 13 maart 2013

  Mooie wishlist! De iPad mini lijkt mij ook ideaal, en oh, Fracas van Chanel wil ik ook wel… 🙂

 34. Annelie 13 maart 2013

  Leuke dingen staan op je lijstje! See by Chloé is zo heerlijk 😀

 35. Yasmin 13 maart 2013

  Leuke spulletjes. Een iPad (mini)lijkt mij ook zo fijn en handig.

 36. Mariska 14 maart 2013

  Zelf heb ik niets op een wishlist staan, maar zo een lakje van Chanel wil ik dan wel eens proberen. Alleen die prijs haha, daar laat ik het voor.

 37. Evelien 15 maart 2013

  Jaaaaa, Chloé! Chanel! Die sneakerwedges! En waarom zouden ze jou niet staan?! Als jij ze mooi vindt, gewoon dragen! Sneakerwedges lopen héél makkelijk! 😉

 38. Charlotte 15 maart 2013

  Jaaa kom maar hier met die Macbook haha.
  Die sneakerwedges zijn ook echt gaaaaf!

 39. Amanda 16 maart 2013

  Die van Nike zijn gaaf :O

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén