Summer scents – Calvin Klein & Davidoff

Hoewel het weer er nog niet echt naar is, sta ik toch al te juichen om dat de zomer eraan komt. Waarom? Ik ben dol op zoete, frisse en vrolijke parfums en dat soort parfums brengen merken nu uit. Yay! Ik heb drie heerlijke parfums die ik graag met jullie wil delen, dus… Here we go!


CK One Summer – Eau de Toilette 100 ml €43

Mijn persoonlijke favoriet van de drie is zeker weten dit frisse parfum van Calvin Klein! Met noten van onder andere watermeloen, citrus, komkommer en muskus ruikt hij verfrissend en heerlijk zomers. Het parfum en de fles zijn geïnspireerd op een exotische onderwaterwereld en het lijkt dan ook net alsof er waterdruppels op de fles zitten, best tof!


Calvin Klein Eternity Summer (woman) – Eau de Parfum 100 ml €61

Ben je meer van de iets warmere geuren, dan is Eternity Summer waarschijnlijk wel iets voor jou. Dit parfum bevat onder andere bergamot, blauwe regen, witte amber en sandelhout en ruikt hierdoor bloemig, maar ook fris. Een lichte bloemengeur die wat volwassener is dan CK One Summer!


Davidoff Cool Water Into The Ocean (woman) – Eau de Toilette 100 ml €46

Dit parfum vind ik in dezelfde categorie vallen als CK One Summer – fris en jong – maar ruikt wel iets anders. Hij bevat onder andere meloen, muntbladeren, waterviooltjes en iris. Ik vind hem wat stoerder ruiken dan CK, misschien zelfs wel een beetje mannelijk. Maar het frisse spreekt me wederom heel erg aan en ook dit flesje is gezellig blauw!

Ik vind ze persoonlijk allemaal wel wat hebben, maar ik denk dat ik het liefst de zomer in ga met CK One Summer. Ik raad je in ieder geval aan om de parfums eens te ruiken bij een parfumerie!

  1. Davidoff cool water vind ik heeeeerlijk! Maar mijn zus heeft hem echt al haar hele leven en elke keer als ik hem ruik, ruik ik dus haar! Ik kan hem zelf dus niet opdoen haha, dan voel ik me niet mezelf ofzo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *