Summer scents – Calvin Klein & Davidoff

Hoewel het weer er nog niet echt naar is, sta ik toch al te juichen om dat de zomer eraan komt. Waarom? Ik ben dol op zoete, frisse en vrolijke parfums en dat soort parfums brengen merken nu uit. Yay! Ik heb drie heerlijke parfums die ik graag met jullie wil delen, dus… Here we go!


CK One Summer – Eau de Toilette 100 ml €43

Mijn persoonlijke favoriet van de drie is zeker weten dit frisse parfum van Calvin Klein! Met noten van onder andere watermeloen, citrus, komkommer en muskus ruikt hij verfrissend en heerlijk zomers. Het parfum en de fles zijn geΓ―nspireerd op een exotische onderwaterwereld en het lijkt dan ook net alsof er waterdruppels op de fles zitten, best tof!


Calvin Klein Eternity Summer (woman) – Eau de Parfum 100 ml €61

Ben je meer van de iets warmere geuren, dan is Eternity Summer waarschijnlijk wel iets voor jou. Dit parfum bevat onder andere bergamot, blauwe regen, witte amber en sandelhout en ruikt hierdoor bloemig, maar ook fris. Een lichte bloemengeur die wat volwassener is dan CK One Summer!


Davidoff Cool Water Into The Ocean (woman) – Eau de Toilette 100 ml €46

Dit parfum vind ik in dezelfde categorie vallen als CK One Summer – fris en jong – maar ruikt wel iets anders. Hij bevat onder andere meloen, muntbladeren, waterviooltjes en iris. Ik vind hem wat stoerder ruiken dan CK, misschien zelfs wel een beetje mannelijk. Maar het frisse spreekt me wederom heel erg aan en ook dit flesje is gezellig blauw!

Ik vind ze persoonlijk allemaal wel wat hebben, maar ik denk dat ik het liefst de zomer in ga met CK One Summer. Ik raad je in ieder geval aan om de parfums eens te ruiken bij een parfumerie!

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Kirsten 30 maart 2013

  Ze lijken me heerlijk! πŸ˜€ Je foto’s zijn erg pretty <3

 2. Beautydagboek 30 maart 2013

  De geurtjes lijken me heerlijk! Vooral het flesje van ck eternity summer spreekt me aan.

 3. Beautyjuf 30 maart 2013

  Davidoff is zo’n heerlijke geur πŸ™‚

 4. LaraLaurentia 30 maart 2013

  Klinken als lekkere parfums, mooie foto’s πŸ˜€

 5. Sofie 30 maart 2013

  Ze klinken erg fijn! Mooie zomerse flacons πŸ™‚

 6. LounaBeauty 30 maart 2013

  Heerlijke deze parfummetjes. Ben ik gek op. De zomerse geuren zijn altijd lekker fris en zoet. Love it. Nu nog het weer he. haha

 7. femketje 30 maart 2013

  die van calvin klein lijkt me wel lekker πŸ˜€

 8. Charile 30 maart 2013

  Lijken me lekker πŸ˜€

 9. Chantal 30 maart 2013

  Dat geurtje van Davidoff ken ik, die is echt lekker en superzomers!

 10. Joyce 30 maart 2013

  Heb ze allemaal nog niet geroken, maar klinken erg lekker!

 11. Lisanne 30 maart 2013

  Lijken me heerlijke parfums!

 12. Danielle 30 maart 2013

  Ow wauw wat een mooie foto’s. Cool Water ken ik wel. DIe ruikt heerlijk! πŸ™‚

 13. Djuli 30 maart 2013

  Mooie foto’s! CK One Summer lijkt me heerlijk. Ik heb zelf de gewone CK One en die vind ik heel erg lekker ruiken.

 14. Elly 30 maart 2013

  Hmmm ik hou ook van de frisse zomergeuren!

 15. Lotte 30 maart 2013

  Prachtige foto’s, Mayo! Ik ben ook gek op zomerparfums, vooral als er geurnoten als meloen en komkommer inzitten, yummmm <3

 16. Charlotte 30 maart 2013

  CK one summer lijkt me echt heerlijk!
  Lekker fris inderdaad.
  Mooie foto’s heb je gemaakt girl! <3

 17. Edith 30 maart 2013

  Lijken me lekkere geurtjes en mooie foto’s!

 18. Ilja 30 maart 2013

  Purrdy foto’s !! <3

 19. Anne vdh 30 maart 2013

  Davidoff cool water vind ik heeeeerlijk! Maar mijn zus heeft hem echt al haar hele leven en elke keer als ik hem ruik, ruik ik dus haar! Ik kan hem zelf dus niet opdoen haha, dan voel ik me niet mezelf ofzo!

 20. Anna 30 maart 2013

  Ze lijken me echt heerlijk en wat een prachtige foto’s weer! <3

 21. Charlotte 30 maart 2013

  Klinkt als heerlijke geurtjes!

 22. Esmay 30 maart 2013

  Halleluja, die foto’s!!! Niet zeiken daarover dus Mayo.
  En die geuren lijken me lekker, vooral CK one! πŸ˜€

 23. Vera 30 maart 2013

  De laatste spreekt mij het meest aan, maar ze lijken me allemaal lekker!

 24. Kimberly 31 maart 2013

  Wat een mooie foto’s! Die van davidoff vind ik erg lekker

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén