Shopping – Primark & KruidvatGisteren ging ik met Ilja naar Primark Rotterdam, omdat al mijn broeken besloten hadden om kapot te gaan en ik dus ernstig nieuwe nodig had! Helaas viel de Primark wederom ernstig tegen en kwamen we letterlijk depressief eruit, om dan maar bij Hema ons op te vrolijken met lekkere broodjes. Het was druk, het was chaos en ik kon wederom maar 1 broek vinden. Booh!

Bij Kruidvat was de opbrengst gelukkig beter. Ik was al een tijdje benieuwd naar de Extraordinary Oil van L’Oréal en nu was hij in de aanbieding, 1+1 gratis. Dus kochten we er samen 2 en betaalden we maar €5 per persoon in plaats van €10! Ik kocht ook nog een zwart nagellakje van Essence omdat ik dit vaak gebruik bij het swatchen en bij nail-art, en ik vond buisjes met grovere glitters erin, die leuk zijn voor nail-art. Er zat nu 50% extra korting op, dus waren ze maar €0,75!

Erg leuk was de Primark dus niet, maar gelukkig was het wel weer gezellig met Ilja. We keken ook nog romantisch samen de finale van Wie Is De Mol en aten heerlijke kippensoep met een bagel. Nom! En nu ga ik me storten op het swatchen van 18 nagellakjes (thanks Ilja) dus ehm, wish me luck haha ;).

  1. Die glitters zijn inderdaad handig voor nail-art, leuk! Wel jammer van de Primark… Hier staat meestal een giga rij waardoor ik nooit zin heb om broeken te passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *