Saturday

Gisteren ben ik naar de Kunsthal in Rotterdam geweest. Ik heb een Rotterdampas en daarmee kun je (bijna) gratis naar alle musea in Rotterdam, ideaal! Goed, ik ben niet zo’n cultuurmens, maar ik vind het ook zeker niet stom om eens af en toe een tentoonstelling te bekijken. De items van modeontwerper Jean Paul Gautier werden tentoongesteld en vond ik best tof om te zien. Niet alles was mijn smaak, maar er zaten wel mooie dingen bij en ook dingen die we in getemde versie in de H&M kunnen en konden vinden (zoals leren jacks, studs en legerprint).

Ook de tentoonstelling “Shady Moments” van kunstenaars Schilte & Portielje vond ik best bijzonder. Het waren wel hele rare stukken, maar toch ook wel weer heel intrigerend! Ik maakte overigens een paar kiekjes met m’n telefoon die je hierboven ziet, maar verder vooral foto’s met m’n analoge Canon en zwart-wit film. Of die foto’s ook geslaagd zijn weet ik nog niet, maar dan zien jullie er vast nog wel iets van terug!


Na het bezoekje aan de Kunsthal gingen we nog naar Delfshaven, een buurt in Rotterdam. Hier zit een fotowinkel, waar ik een poging deed tot het vinden van een werkende Canon AE-1. Helaas was die er niet, dus daar ga ik nog verder naar op zoek! Het leuke aan Delfshaven is wel dat er nog oude huizen staan en zelfs een molen, heerlijk Nederlands haha. Helaas was het wel super grijs en grauw en ging het zelfs nog sneeuwen, dus het sfeertje was een beetje spoorloos. Hier heb ik wel m’n fotorolletje vol geschoten, dus wellicht dat jullie ook die foto’s nog te zien krijgen!

Hebben jullie gisteren nog iets leuks gedaan?

Verder Bericht

Vorige Bericht

19 Reacties

 1. Kimberly 24 maart 2013

  Wat gaaf dat je erheen bent geweest! De laatste twee foto’s vind ik ook erg mooi, ik vind het wel wat hebben dat het een beetje grauw is. Ik heb zelf heel de dag geleerd voor m’n theorie haha

 2. mysupersweetlife 24 maart 2013

  Wat leuk! Vooral dat van Jean Paul Gautier zou me erg leuk lijken.
  Liefs

 3. Sofie 24 maart 2013

  Klinkt erg leuk! Ik wil ook nog graag naar de tentoonstelling van Jean Paul Gautier 🙂

 4. shimmer-pie 24 maart 2013

  ohh klinkt echt heel erg leuk!!

  Mooi hoor!

 5. femketje 24 maart 2013

  oeh die tentoonstelling lijkt me gaaf 😀

 6. Charlotte 24 maart 2013

  Wat leuk dat je daar naartoe bent geweest!

 7. Sharon 24 maart 2013

  Die eerste twee foto’s vind ik best tof! Ook door dat blauwige licht. Ben wel benieuwd naar jouw foto’s/

 8. Djuli 24 maart 2013

  Gaaf! Ik ga er misschien ook naartoe
  Die laatste foto’s zijn mooi 🙂
  x

 9. Angela 24 maart 2013

  Die laatste twee foto’s zijn erg mooi!

 10. Juliette 24 maart 2013

  Wow! Die jurken zijn echt prachtig.

 11. Edith 24 maart 2013

  Lijkt me een leuke tentoonstelling! Mooie foto’s de laatste 2

 12. Rosie 24 maart 2013

  Ziet er echt heel gaaf uit en die jurken zijn echt ZO gaaf!!

 13. Lotte 24 maart 2013

  Die laatste twee foto’s vind ik heel mooi! Juist wel tof, dat grauwe/grijzige effect erbij.

 14. Esmay 24 maart 2013

  Ooh, die tentoonstelling van Jean Paul Galtier lijkt me best tof, maar dan om gewoon snel rond te lopen en niet echt die dingen te lopen bewonderen ofzo :’)
  En die foto’s van de gracht vind ik echt mooi!

 15. Anna 24 maart 2013

  De laatste foto’s zijn erg mooi, wauw!

 16. jana 24 maart 2013

  Lijkt me supertof!x

 17. Sabien 25 maart 2013

  Klinkt erg leuk! Zou ik ook wel heen willen 🙂 en nog bedankt voor je reactie op mijn blog! xoxo

 18. Nina 25 maart 2013

  Ziet er leuk uit!

 19. Charlotte 27 maart 2013

  Prachtige foto’s!
  Die tentoonstelling ziet er erg leuk uit.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén