Saturday

Gisteren ben ik naar de Kunsthal in Rotterdam geweest. Ik heb een Rotterdampas en daarmee kun je (bijna) gratis naar alle musea in Rotterdam, ideaal! Goed, ik ben niet zo’n cultuurmens, maar ik vind het ook zeker niet stom om eens af en toe een tentoonstelling te bekijken. De items van modeontwerper Jean Paul Gautier werden tentoongesteld en vond ik best tof om te zien. Niet alles was mijn smaak, maar er zaten wel mooie dingen bij en ook dingen die we in getemde versie in de H&M kunnen en konden vinden (zoals leren jacks, studs en legerprint).

Ook de tentoonstelling “Shady Moments” van kunstenaars Schilte & Portielje vond ik best bijzonder. Het waren wel hele rare stukken, maar toch ook wel weer heel intrigerend! Ik maakte overigens een paar kiekjes met m’n telefoon die je hierboven ziet, maar verder vooral foto’s met m’n analoge Canon en zwart-wit film. Of die foto’s ook geslaagd zijn weet ik nog niet, maar dan zien jullie er vast nog wel iets van terug!


Na het bezoekje aan de Kunsthal gingen we nog naar Delfshaven, een buurt in Rotterdam. Hier zit een fotowinkel, waar ik een poging deed tot het vinden van een werkende Canon AE-1. Helaas was die er niet, dus daar ga ik nog verder naar op zoek! Het leuke aan Delfshaven is wel dat er nog oude huizen staan en zelfs een molen, heerlijk Nederlands haha. Helaas was het wel super grijs en grauw en ging het zelfs nog sneeuwen, dus het sfeertje was een beetje spoorloos. Hier heb ik wel m’n fotorolletje vol geschoten, dus wellicht dat jullie ook die foto’s nog te zien krijgen!

Hebben jullie gisteren nog iets leuks gedaan?

  1. Wat gaaf dat je erheen bent geweest! De laatste twee foto’s vind ik ook erg mooi, ik vind het wel wat hebben dat het een beetje grauw is. Ik heb zelf heel de dag geleerd voor m’n theorie haha

  2. Ooh, die tentoonstelling van Jean Paul Galtier lijkt me best tof, maar dan om gewoon snel rond te lopen en niet echt die dingen te lopen bewonderen ofzo :’)
    En die foto’s van de gracht vind ik echt mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *